XL Bali Ubud Mandapa Ritz Carlton Reserve Yoga At Mandapa
Ubud, Bali

Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve

Magisk udsigt og luksuriøse suiter og poolvillaer

Mandapa, a Ritz Carlton Reserve ved Ubud, er skabt i et samspil mellem fuldendt luksus, smuk natur og lokal kultur. En hoteloplevelse udover det sædvanlige lige ved Ayungfloden.

Tempel inspireret luksus

Mandapa er sanskrit for tempel. Og det er da også den særlige spirituelle følelse, man får i et balinesisk tempel, der var inspiration for resortet, da luksuskæden Ritz-Carlton skabte det. Her er fokus på indre ro og harmoni krydret med den særlige balinesiske fokus på skønhed og detaljer.

Smukke omgivelser

I ankommer til resortet ad en snoet vej gennem junglen, kører ind gennem en tempelport og bliver budt på en velkomstdrink af jeres personlige butler. Mandapa er spredt ud i et stort område med jungle og rismarker fra toppen af kløften og helt ned til bredden af Ayung-floden. 

XL Bali Ubud Mandapa Ritz Carlton Reserve Rice Field
Xl Bali Ubud Mandapa Ritz Carlton Reserve Mandapa Camp
Xl Bali Ubud Mandapa Ritz Carlton Reserve Sunrise Hike

Stærkt forankret i den lokale kultur

Balis spirituelle og traditionsrige liv sætter sit stærke præg på livet på resortet, der ligger nær et hindutempel. Den lokale kalenders mange festdage og traditioner udmønter sig i berigende aktiviteter på resortet året rundt. Resortet arbejder også tæt sammen med lokalområdet.

Green School for børn

Børn er hjerteligt velkomne på Mandapa, og de kan se frem til en særlig oplevelse, hvis de er friske på at opleve og lære. Nær resortet ligger en økologiske have og hytte på pæle. Her er spændende aktiviteter med fokus på natur og bæredygtighed.

Programmet er skabt i samarbejde med The Green School. Bare vent til at børnene finder ud af, at skolens bus kører på brændstof lavet af køkkenernes brugte olier. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Store suiter og poolvillaer

Arkitekturen er ægte balinesisk med udbredt brug af naturmaterialer. Indretningen er præget af mørkt træ og traditionelle kunstværker skabt med præcision og farverigdom.

Resortet har 35 suiter og 25 villaer med privat pool. Uanset hvad I vælger, får I alt, I kan drømme om. Og nok mere til. Selv de mindste suiter har glimrende plads til en hel familie!

  • Luksuriøse suiter på 100-145 m2 med privat terrasse og udsigt til rismarker og jungle
  • One Bedroom Pool Villa, 431 m2 med 30 m2 pool, udsigt til jungle
  • One Bedroom Rice Terrace Pool Villa, 431 m2 med 30 m2 pool, udsigt til jungle og risterrasser
  • One Bedroom River Front Pool Villa, 431 m2 med 30 m2 pool, udsigt til jungle ved floden
  • Reserve Two Bedroom Pool Villa, 995 m2 med 82 m2 pool og enestående beliggenhed ved floden
  • Mandapa Three Bedroom Pool Villa, 2001 m2 med 172 m2 pool med udsigt til floden

Yoga og spa

Mandapa har fokus på det gode og sunde liv. Hver morgen og aften kan I deltage i yogaklasser, og Mandapas spa tilbyder et rigt og varieret udbud af behandlinger. Det er også muligt at tilmelde sig særlige kurser, hvor man i løbet af et par dage trænes i mindfuldness, afstressning mm.

4 restauranter

I bor omgivet af rismarker, som ikke bare er til pynt, men også er med til at levere garnituren til resortets restauranter. Mandapas egen økologiske have bidrager også til oplevelsen.

  • Sawah Twerrace ligger med udsigt til rismarkerne og serverer morgenmad, frokost og aftensmad med det bedste fra det lokale køkken. Der er fokus på sundhed og lokale råvarer.
  • Kubu er fine dining om aftenen skabt med inspiration fra Middelhavskøkkenet. I sidder på kanten af floden, der med sin rislen giver en unik stemning. Restauranten har 9 romantiske pavilloner skabt af flettede grene som væverfuglenes smukke reder.
  • The Pool Bar serverer lette måltider, juices mm. ved Mandapas store pool. Oplagt hvis I ønsker en enkel, men sund frokost.
  • The Libraray er en elegant lounge med små snacks og delikat afternoon tea på balinesisk.

Endelig kan I bede om at få dækket op på jeres eget private bord til en romantisk middag på kanten af rismarkerne. Stearinlys, stjernehimmel, gastronomi og bare jer.

Udflugter og aktiviteter

Hotellet arrangerer et væld af udflugter. og I kan f.eks. få vind i håret på en udflugt i en vintage cabriolet, der kører jer gennem det smukke landskab. Undervejs besøger i håndplukkede seværdigheder fra landsbyer og templer til 15 meter høje vandfald. Eller hvad med at deltage i et balinesisk renselsesritual ved vandtemplet Tirta Empul? Endelig kan I booke en guidet vandretur omkring Campuhan og nyde højlandets friske luft.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Bali Andaz Bali Liang Pool Sunrise
Ubud, Bali, Asien

Familieluksus på Bali

13 dage fra

23.500 kr.

Glæd jer til

Strandliv og vidunderlig stemning på Andaz Bali 5*

Skøn suite på eventyrlige Chapung Sebali 4+*

Gourmet, spa og suveræne pools

Tilbagelænet luksus og sublim beliggenhed

Vidunderlige udsigter til hav og risterasser

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.