XL Bali Munduk Moding Plantation Pool (4)
Munduk, Bali

Munduk Moding Plantation

Betagende resort i Balis højland

På Munduk Moding Plantation går Balis blå himmel i et med resortets store infinity-pool. Omgivet af en kaffeplantage med frodig jungle og grønne rismarker kan I nyde en fantastisk udsigt over vulkaner og Balihavet.

Prisvindende resort og kaffeplantage

Munduk Moding Plantation er noget så usædvanligt som et resort midt i en kaffeplantage. Det er også del af et økoturisme-projekt, der sikrer lokalsamfundet arbejde. Alt sammen med til at forklare, hvorfor det af World Luxury Hotels Association er kåret til bedste Eco-Luxury Resort i Indonesien. 

Glæd jer til udsigten over Balis vulkaner og Java-havet fra resortets 18 m infinity-pool. Og gå en tur i plantagen og se, hvordan kaffen bliver produceret, og smag den i resortets eget risteri. 

Balis bedst bevarede hemmelighed

Munduk er en af Balis mest indtagende bjergbyer, men stadig uspoleret. I 1000 m højde gemmer den tidligere hollandske hill station sig mellem jungle, rismarker og kaffetræer. Rundt om i landskabet er endnu arkitektoniske spor fra den hollandske kolonitid.

Xl Bali Munduk Moding Plantation Jacuzzi
Xl Bali Munduk Moding Plantation Aerial View
Xl Bali Munduk Moding Plantation Two Bedroom Pool Villa Terrace Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Villaer og værelser

Der er syv forskellige værelseskategorier på Munduk Moding Plantation, der inkluderer villaer og suiter. Det er den anerkendte balinesiske arkitekt Popo Danes, der har designet værelserne i en smagfuld stil med indonesiske indslag i form af smukt lokalt kunsthåndværk og tekstiler. Garden Suites er forsynet med smuk udsigt og udstyret med møbleret terrasse og day bed. Der er også familievenlige suiter og et legearel til de mindste.

Vandreture, afternoon tea og kaffekurser

Der er masser af muligheder for at være aktiv i Munduk, der er kendt for sine vandrestier og vandfald: Brug dagene på trekking og landsbybesøg eller rid ud på en af resortets heste.  

Et ophold i Munduk bringer jer også tættere på Balis essens: Hver dag afholdes gratis intro-kurser til Balis kultur, hvor I kan lære om offergaver og danse til gamelan-musik som en indfødt eller blive klogere på, hvordan man laver Fair Trade-kaffe. Om eftermiddagen vises også naturfilm for børn og voksne.

I skal selvfølgelig heller ikke gå glip af den inkluderede afternoon tea. Når mørket falder på, kan I slutte dagen med at varme jer ved det knitrende lejrbål under stjernerne.

Spa og massage

Forkæl jer i den store spa med en bred vifte af behandlinger og massage, der omfatter en signatur-massage med chokolade og kaffe scrubs - I er ikke i en kaffeplantage for ingenting.

Fra jord til bord

Munduk er takket været et gunstigt klima og gode jordbund et af de frodigste områder på Bali. Det smitter direkte af på udbuddet af frugt og grønt, der her er større end resten af øen. Det mærkes også på resortets restaurant MiMPi, der desuden har egen økologisk køkkenhave. Maden er indonesisk, men køkkenet henter inspiration i hele Asien. Der er også mange vegetariske indslag på menuen.

Xl Bali Munduk Moding Plantation Nature View
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Bali Chapung Sebali Chapung Sebali
Ubud, Bali, Asien

Bali for livsnydere og eventyrere

13 dage fra

19.000 kr.

Glæd jer til

Det uspolerede og magiske Central- og Nordvest-Bali

Cykeltur mellem rismarker og vulkaner

Glamping på stranden og Balis bedste snorkling

Jungletrek, kanotur, templer og lokalsamfund

Fantastiske 4* hoteller med spa og unik beliggenhed

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.