Xl Indonesia Sumba Nihi Sumba Pool And Beach
Sumba, Indonesien

Nihi Sumba

Filantropisk barfodsluksus

Der er blot 45 minutters flyvetur fra Bali til den lille ø Sumba, men I vil opleve det som en tidsrejse til det uberørte og autentiske Indonesien. Sumba er små landsbyer, frodige bjerge, utæmmet jungle, vilde vandfald, hjertevarme mennesker og ikke mindst Nihi Sumba. 

Nihi Sumba (forhenværende Nihiwatu) er barfodsluksus på den virkeligt fede måde - langt fra alfarvej, dybt rodfæstet i lokalsamfundet og funderet på bæredygtighed i alt fra materialer til mad og mennesker.

Skabt af og for lokalbefolkningen

Nihi Sumba skiller sig ud på mange måder, men den mest unikke er, at al profit går retur til eller bliver geninvesteret i lokalsamfundet. Det giver de lokale et unikt tilhørsforhold til resortet.

Stort set alle ansatte er fra Sumba, og deres nærvær, oprigtighed og tilstedeværelse giver serviceoplevelsen en enestående personlighed, der ikke kan købes for penge. Forvent derfor ikke stilren og pletfri service som på et klassisk luksushotel. Forvent noget meget bedre, for her kommer det fra hjertet.

Xl Indonesia Sumba Nihi Sumba Villa Marangga 1 Bedroom Villas
Xl Indonesia Sumba Nihi Sumba Villa Marranga
Xl Indonesia Sumba Nihi Sumba Family Turtle Release

The Sumba Foundation

Hele overskuddet fra Nihi Sumba bliver geninvesteret i lokalsamfundet via The Sumba Foundation. Et af de primære formål er at gøre Sumba malariafrit. Indtil videre er det lykkes at nedsætte antal tilfælde med imponerende 85%.

Mens der ifølge Nihi Sumba selv ikke forekommer malaria på og i umiddelbar nærhed af selve resortet, så er det stadigt et problem i fattige landsbyer. Da malariamyggen stikker mellem solnedgang og solopgang, hvor man typisk er på resortet, er smitterisikoen for gæster således minimal. Men vi anbefaler alligevel altid, at I konsulterer en læge med speciale i tropemedicin for at få ekspertvejledning.

Andre indsatsområder er uddannelse, adgang til rent vand og fattigdomsbekæmpelse gennem indkomstgenerende projekter i landsbyer. Alt sammen med respekt for at bevare den stærke, lokale kultur.

Xl Indonesia Sumba Nihi Sumba Villa Puncak

Kåret til verdens bedste

I 2016 toppede Nihi Sumba det anerkendte rejsemagasin Travel and Leisure's liste over verdens 100 bedste hoteller. Hvad det præcis er, der er grunden, kan næsten ikke beskrives. Det skal opleves, for det er mere en følelse end noget rationelt.

Vores nærmeste bud er, at det er symbiosen af en ganske upåtaget og enkel fortolkning af kvalitet og luksus, den filantropiske og dybt sympatiske vision samt placeringen på det vilde og uberørte Sumba, hvor den ene mere unikke og eventyrlige oplevelse overgår den anden. Og ikke mindst det helt ufatteligt hjertevarme og oprigtige personale.

Det er helhedsoplevelsen, hvor sted, tid og mennesker forenes til en virkelighed, der overgår de vildeste fantasier. Hvor Nihi Sumba er blevet en del af Sumba og Sumba en del af Nihi Sumba.

Xl Indonesia Sumba Nihi Sumba Mamole Tree House2
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Enorme villaer med privat pool på Nihi Sumba

28 villaer med forskellig placering, design og størrelse, fra 1-5 soveværelser. Alle villaer er unikke. De er bygget med og rundt om naturen og ikke på trods af naturen. Fællesnævnerne er plads, privatliv, egen pool og en udpræget rustik og underspillet luksus funderet i bæredygtige materialer og lokal historik. Ring til os, så finder vi frem til den villa, der passer jer bedst.

2,5 km privat strand og en kendt surfbølge

Nihi Sumba opstod som en surfers drøm, men har udviklet sig til at være et af Østens mest nyskabende og trendsættende resorts. Drømmen blev til virkelighed pga. en af Østens mest berømte surfbølger, Occy's Left, der ligger lige foran Nihi Sumba.

Occy's Left er stadig mange surferes vildeste drøm, og man har derfor sat en øvre grænse på max 10 surfere om dagen på netop denne bølge. Men i dag kommer de fleste gæster for at nyde alt det andet, som Nihiwatu Beach, Nihi Sumba og Sumba har at byde på. Og det er ikke så lidt, for placeringen på Sumba, eller på kanten af vildnisset, som de selv formulerer det, er virkeliggørelsen af en drøm for folk med hang til kvalitet og eventyr.

Udover Nihi Sumbas gæster er det stort set kun lokale landsbyboer, der finder vej til den 2,5 km lange strand. Så man har vitterligt følelsen af at være i en anden verden.

Eventyrlige oplevelser til lands og til vands

Trek langs rismarker og gennem jungle til vilde vandfald og uberørte landsbyer. Nihi Sumbas dybe involvering i lokalsamfundet, giver landsbybesøgene en ekstra dimension.

Prøv den unikke spa-safari, hvor I vandrer gennem en dal til et isoleret tropisk paradis på et klippefremspring mellem to strande. Velkommen til Nihi Oka, til en frisk og sund morgenmad og til forførende spabehandlinger under åben himmel og omgivet af bølgende rismarker akkompagneret af havets brusen.

Den mest givende oplevelse er måske turen, hvor I besøger et par af Sumbafondens projekter. Her mærker man virkelig den nære relation mellem Nihi Sumba og lokalsamfundet, og hvilken forskel begge parter gør for hinanden.

Lær at surfe. Måske ikke ligefrem på Occy's Left, men på en af de mere begyndervenlige bølger i nabolaget. Tag ud at snorkle eller dykke på væggen foran Nihi Sumba. Sigtbarheden er måske ikke den bedste, men marinelivet er til gengæld ganske enestående. Tag på fisketur, enten med line på dybt vand eller med snorkel og harpun og en dyb vejrtrækning.

De fleste oplevelser og aktiviteter fås i forskellige niveauer og sværhedsgrader, så her er eventyr for alle.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Indonesia Sumba Nihi Sumba Pool And Beach
Ubud, Bali, Asien

Glæd jer til

Indonesiens uslebne perle - øen Sumba

Bæredygtig barfodsluksus med lokalt islæt

Kæmpe poolvilla på Nihi Sumba 5+*

Luksus og autentiske oplevelser i Balis højland

Alle måltider samt udflugter inkluderet på Sumba

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.