Xl Bali Six Senses Uluwatu Infinity Pool Waiter
Pecatu, Bali

Six Senses Uluwatu

Afslappet luksus og velvære

Six Senses Uluwatu er for par og familier, der søger afslappet luksus og velvære væk fra det kendte, turistede Bali. Gastronomi og service er i top, spaen klar til at forkæle jer og udsigten på alle måder magisk.

Harmoni og balance på Bali

Det nyåbnede Six Senses Uluwatu ligger på Balis sydlige spids i Pecuta og har fået sit navn med inspiration fra områdets tempel, Pura Uluwatu, der betragtes som et af øens helligste. I hjertet af resortet har de da også et tempel, hvor I bydes velkommen med balinesiske velsignelser og hjertevarme. Det er kort sagt et sted, der indbyder til indre ro og balance.

Smuk natur og havudsigt

På Six Senses Uluwatu er I omgivet af den smukkeste natur. Resortet strækker sig helt ud til kanten af en tropeklædt klippe, der rejser sig i Det Indiske Ocean og giver en nærmest uendelig udsigt over havet. 

Derudover finder I nogle af Balis skønneste strande med svajende palmer og muligheder for at surfe ved Jimbaran og Nusa Dua, der kan nås på en halv times kørsel. Men I kan selvfølgelig også bare nyde udsigten fra infinity-poolen eller vælge en suite eller villa med egen pool. Hvad mere kan man ønske sig? Det skulle da lige være en romantisk aften med biograf under åben himmel i stjernernes skær.  

Xl Bali Six Senses Uluwatu Pool View Dusk
Xl Bali Six Senses Uluwatu Tirta Empul Temple
Xl Bali Six Senses Uluwatu Daylight Aerial View
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Stilfulde villaer med mulighed for egen pool

De 103 villaer og suiter på Six Senses Uluwatu har et moderne design i naturlige materialer og lyse farver, der skaber et varmt og harmonisk udtryk. Her er kælet for detaljerne, og især forskellige træsorter, hvid og azurblå går igen på en sådan måde, at I både fornemmer det autentiske Bali og Six Senses’ personlighed. Alle suiter og villaer har TV, Wi-Fi, hårtørrer, te- og kaffefaciliteter m.m.

Vælg mellem:

  • Sky Suite: 108 m2 suite med stort badeværelse og terrasse eller balkon med udsigt til havet. Plads til to voksne og et barn.
  • Sky Pool Suite: 164 m2 suite med stort badeværelse og 32 m2 udendørs pool på terrassen med udsigt til havet. Plads til to voksne og et barn.
  • Cliff Pool Villa One bedroom: 198 m2 suite med stort badeværelse og 22 m2 udendørs pool på terrassen med udsigt til havet. Plads til to voksne og to børn.

Læs også rejseblog fra Six Senses Uluwatu her.

Børneklub og børnepool

I kan sagtens tage de mindste med på jeres Bali-rejse til Six Senses Uluwatu, der bl.a. råder over en børnepool. Børneklubben arrangerer desuden forskellige aktiviteter i børnehøjde.

Bæredygtig gastronomi

Six Senses Uluwatu har tre restauranter og en bar i stilfulde omgivelser. Resortet har desuden egen køkkenhave, hvor man dyrker grøntsager og krydderurter, som indgår i retterne.

Restaurant Crudo kombinerer elementer fra det japanske og det latinamerikanske køkken, mens Rocka dyrker et spændende menukort, der både har retter fra Europa, Asien og Bali. Drinks og lette snacks serveres hele dagen, og det er også her I starter dagen med morgenmadsbuffet.

Søger I en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, anbefaler vi fine-dining på Rocka Edge. Køkkenchefen ændrer menuen dagligt baseret på sæsonens råvarer, og sommelieren kan hjælpe jer med at vælge de helt rigtige vine.

Spa, fitness og yoga

Glæd jer også til resortets spa, hvor I kan forkæle krop og sind med alt fra massage til kropsbehandlinger, der er baseret på traditionelle balinesiske metoder. Her er desuden et stort fitnessområde samt mulighed for at deltage i yoga. 

Xl Bali Six Senses Uluwatu Aerial View Pools Ocean
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.