XL Bali Soori Bali 01
Kerambitan, Bali

Soori Bali

Sublimt design. Sublime poolvillaer. Sublim beliggenhed

Soori Bali er ikke alene et af Balis mest eksklusive resorts. Det er også et studie i miljøvenligt, moderne og minimalistisk design, der ubesværet blender ind i dét, der kun kan beskrives som den perfekte beliggenhed. Rismarker på den ene side. En sort lavastrand på den anden. Eventyrlige tropehaver og pools. Og en lokal landsby i nærheden. Velkommen til essensen af Bali - skabt med ansvar for omgivelserne og et klarsyn, som de færreste resorts kan måle sig med.

En eventyrlig oase, der forbinder jer til Balis sjæl

Essensen af Bali – med stil, ro og rene linjer

Soori Bali ligger en halv times kørsel op ad kysten fra de trendy caféer og butikker i det stemningsfulde ferieområde Canggu – alligevel føles resortet som en helt anden verden. Det er som at rejse 30 år tilbage i tiden, til det gode, gamle Bali.Til hjertevarme, rismarker, traditionelle landsbyer og lillablå solnedgange over fredfyldte, vulkanske strande. De steder findes stadig – og området omkring Soori Bali er netop sådan et sted.

Resortets elegante, moderne design bærer præg af lange vandrette linjer og store, rolige flader – træ, sten, vandbassiner, pools og tropehaver. Resultatet et gennemtænkt, minimalistisk og nærmest meditativt udtryk, der alligevel omfavner og føles varmt, naturligt, og helt forbundet med omgivelserne. Det er ganske enkelt suverænt.

Indonesisk cuisine og vidunderlige smagsmenuer

Soori Bali har to restauranter. Ombak, der også har en udendørs bar og loungeområde med havudsigt, byder på kreative indslag fra det internationale menukort frokost og aften – ikke mindst skønne smagsmenuer, mens den tilstødende og lidt finere restaurant Cotta inviterer til asiatisk og indonesisk cuisine. På begge restauranter er en stor del af maden tilberedt med råvarer fra resortets egne køkkenhaver og lokale producenter i lokalområdet.

Til morgenmad kan I også glæde jer til en smagsmenu, der oftest spænder over flere europæiske og asiatiske madtraditioner – menuens daglige overraskelser er en dejlig måde at begynde dagen på, hvis I spørger os.

Spa, pool og lokale udflugter

Hver villa har sit eget udendørs loungeområde med pool, men det skal ikke forhindre jer i at nyde den skønne fælles pool ved stranden. Soori Bali har også et topmoderne fitnesscenter og en smuk spa, der bl.a. tilbyder akupunktur, meditation og massager med afsæt i forskellige asiatiske traditioner.

Hvis I ønsker at udforske mere af Bali – eller bare lokalområdet – tilbyder resortet et væld af eksklusive udflugter til lokale helligdomme, templer og landsbyer. Soori Bali kalder det ”Soori-rejser” og resortet har særlige værter, der sørger for at skræddersy lige den oplevelse, I drømmer om.

I kan f.eks. udforske de lokale markeder, vandre gennem rismarkerne, møde de lokale risbønder, cykle en tur på egen hånd eller tage på en kulinarisk opdagelsesrejse sammen med en af resortets kokke. Tilbage på Soori Bali er der naturligvis også mulighed for at tage madlavningskurser i det lokale køkken.  

Det hinduistiske tempel Tanah Lot ligger cirka 20 minutter fra Soori Bali og er bestemt et besøg værd – det er områdets mest berømte tempel, men ikke det eneste. I kan opleve flere på Sooris såkaldte tempeltur, der afrundes med solnedgang og champagne på en bakketop ved Timan Agung-templet.

Den sidste oplevelse, vi gerne vil nævne – der er mange flere – er et besøg på en lokal kaffeplantage, hvor I lærer om, hvordan Balis berømte Kopi Luwak-kaffe produceres. En oplagt udflugt for kaffeelskere, der byder på masser af smagsprøver og tips til at brygge den helt rigtige kop kaffe!

Elegante og rummelige poolvillaer

Soori Bali har fem kategorier af poolvillaer og tre såkaldte Residences på op til 1144 m2. De fem villatyper spænder fra en Ocean Pool Villa (70 m2 indendørs, 205 m2 udendørs) og en Mountain Pool Villa (85 m2 indendørs, 205 m2 udendørs) til en Beach Pool Villa (76 m2 indendørs, 92 m2 udendørs).

De elegante, lyse og rummelige villaer indbyder til ro, privatliv og rendyrket afslapning med egen pool, overdækket terrasseområde med spisebord og luksuriøse badeværelser med stort badekar, regnbruser og udendørs bruser. Resortets Beach Pool Villas vender ud mod en græsplæne og direkte ud til stranden, mens de lidt mere private Ocean Pool Villas byder på skønne panoramaudsigter over havet.

Resortets Mountain Pool Villas kan også noget helt særligt – de ligger mere for sig selv og har en charmerende og stemningsfuld udsigt over rismarker, bakker og de landlige omgivelser omkring resortet.

Alle villaer har aircondition, minibar, Nespresso-kaffemaskiner, tv, Wi-Fi og butlerservice inkluderet. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken villatype, som passer jer bedst.

Bæredygtigt design og lokalt ansvar

Soori Bali har modtaget et internationalt bæredygtighedscertifikat for sit bæredygtige design – bygningerne er bl.a. indrettet, så de giver naturligt lys, men samtidig minimerer varmeforøgelsen, bl.a. ved hjælp af naturlig afkøling, beplantede områder og intelligent luftcirkulation. Resortet arbejder også med ansvarligt ressourceforbrug med f.eks. automatiserede, intelligente pumpesystemer og genanvendelse af spildevand.  

Soori Bali støtter ligeledes miljø- og sundhedsprojekter i lokalsamfundet, undervisning i engelsk på lokale skoler, indkomstgenerering i form af aftaler med lokale fødevareproducenter, ansættelser af hovedsageligt lokale og nævnte udflugter i lokalområdet, der udvikles i samarbejde med de lokale samfund. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvis I vil vide mere om resortets bæredygtige initiativer.

Hvor ligger Soori Bali?

Soori Bali ligger ud til Pantai Kelating-stranden på Balis sydkyst. Det berømte Tanah Lot-tempel ligger 20 minutters kørsel væk, mens Ubud ligger omkring to en halv time fra resortet i bil. Det tager cirka 1,5 time at køre fra den internationale lufthavn på Bali til Soori Bali, som også kan arrangere en helikoptertur eller en politieskorte, hvis I vil hurtigere frem!

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyr jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.