Xl Bali The Menjangan Swimming Pool
West Bali National Park, Bali

The Menjangan

Smukke strandvillaer

Oplev en af Balis bedst bevarede hemmeligheder med snorkling og naturoplevelser i verdensklasse. The Menjangan er noget så usædvanligt som et skønt resort midt i en nationalpark.

Unik beliggenhed

The Menjangan er et fredfyldt resort i hjertet af West Bali National Park. Den unikke beliggenhed i Balis nordvestlige hjørne giver en enestående mulighed for at slappe af langt fra alfarvej. Lyt til fuglekvidder og nyd brisen fra oceanet, der rusker blidt i mangroven. Til lands er I omgivet af træer og mangroveskov. Og til havs finder I den bedste snorkling og dykning omkring Bali.

Eksotisk miks af monsunskov og mangrove

West Bali National Park er en oplagt destination for jer, der vil nyde naturen væk fra menneskemængderne. Parken er et eksotisk miks af monsunskov, mangrove, regnskov, udslukkede vulkaner, savanne, strand og koralrev. Kort sagt: Alle Balis skønheder kogt ned på ét koncentreret sted. Oplev et dyreliv, der tæller den elegante menjanganhjort, leguaner og et væld af frække aber. Særligt fugleentusiaster drager hertil på grund af den truede Balistær, som kun lever frit netop her.

Balis bedste snorkling

Marinelivet og strandene, ikke mindst på Menjangan Island ud for nordkysten, udgør for mange hovedattraktionen. Snorklingen omkring øen er en oase af koraller i forskellige afskygninger og dramatiske vægge, hvor revet forsvinder lodret ned i det dybe blå. Det er ikke uhørt at møde havskildpadder og små, ufarlige revhajer. Også på land sker der ting og sager. F.eks. hjorte, der slentrer rundt på stranden, bedst som I sidder og nyder en stille stund under solens stråler.

XL Bali Hotel The Menjangan Scuba Diving
XL Bali Hotel The Menjangan Snorkeling
XL Bali Hotel The Menjangan Cruise Boat Liana

Bliv kørt rundt i safari-bus

The Menjangans unikke beliggenhed midt i en nationalpark gør det til et lidt atypisk resort. Selvom her kun er 20 villaer, så fordeler resortet sig ud over så stort et område, at man køres rundt i safarilignende minibusser. Det det giver de forskellige værelsestyper deres helt eget særpræg med unikke naturoplevelser, for på de bugtede småveje kan man være heldig at se sjældne dyr.

Jungleture, kajaksejlads og undervandseventyr

Med en placering i en kystnær nationalpark har I alverdens muligheder for at udforske vildnisset både på landjorden og til havs. Sejl f.eks. i kajak til de uberørte strande ved Bajul Bay og dyk ned til de smukkeste koralrev på Bali ved Menjangan Island. På land kan I tage med guide på junglevandring, opleve det rige fugleliv, køre mountainbike til sveden sprøjter eller ride dybt ind i reservatet højt til hest.

Tal med vores Balieksperter om rejser til The Menjangan - et natureventyr på jeres rundrejse på Bali.

XL Bali Hotel The Menjangan Beach Villa
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Kulinariske højdepunkter

Restauranterne på The Menjangans er også et kapitel for sig. The Bali Tower serverer kulinariske retter fra alle verdenshjørner med panoramisk udsigt og en afslappet atmosfære fra morgen til aften. Pantai Restaurant byder på barbecue og udsøgte fiskeretter et stenkast fra vandkanten.

Pantai Restaurant

Nede ved Sentigi Beach ligger resortets BBQ Grill og fiskerestaurant. Prøv en signaturet som sværdfisk-carpaccio med udsigt over vandet. Hvem ved, måske får I også selskab af en vild Menjangan-hjort, der færdes frit. I kan også sparke skoene af og få serveret maden på jeres eget bord på selve stranden.

The Bali Tower

Nyd udsigten ud over havet, bjergene og nationalparken fra dette gastronomiske fyrtårn, der rager op over trækronerne. På 2. og 3. etage gemmer sig en bistro med et internationalt menukort. I kan også indtage morgenmaden på øverste etage, Forest Canopy Deck, og vende tilbage hertil for at nyde en smuk solnedgang og en velskænket cocktail, når dagen går på hæld.

Privat barbecue dinner

Skal det være ekstra romantisk og intimt, kan I også få serveret en 7-retters barbecue dinner i jeres egen villa, på stranden eller i en pavillon i mangroven med kig til bugten.

Store værelser og villaer midt i nationalpark

På The Menjangan bor I enten i en af de store villaer på stranden eller i deluxe værelser i Monsoon Lodge lidt længere inde i nationalparken. Uanset hvad, kan I glæde jer til at opleve den stemningsfulde indretning med teaktræsmøbler, der passer perfekt til omgivelserne i junglen. Og så har de alle selvfølgelig Wi-Fi, air condition, minibar, te- og kaffefaciliteter, m.m.

Beach Villa

  • Beach Camp Tent på 39,5 m2 med stor terrasse med day bed og solstole
  • One Bedroom Cliff Tent Villa på 61 m2 med terrasse og egen pool  
  • Two Bedroom Cliff Tent Villa på 82 m2 med stor terrasse og egen pool

Monsoon Lodge

Monsoon Deluxe er 50 m2 værelser, mens suiterne er 75 m2. Her bor I i hotellets hovedbygning tæt på den store fællespool. Direkte uden for døren kan I spotte parkens dyreliv, der ikke mindst gemmer på en hel række unikke fugle. At bo her giver nærmest associationer til den afrikanske savanne.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.