XL Bali Seminyak The Semaya Main Pool View
Seminyak - Bali

The Samaya

Luksusvillaer i Balis
hippeste strandby

Bo i luksusvilla med privat pool og egen butler lige ned til den skønne Petitenget strand i Seminyak, Balis trendy strandby. Her venter der et glamourøst strandliv om dagen og fine dining om aftenen i en af byens eminente restauranter.

Velkommen til Balis riviera

Seminyak emmer af eksklusivitet og tiltrækker hvert år livsnydere fra alle verdenshjørner. Den hippe by er kendt for sin fine sandstrand, fashionable mærkevarebutikker, surfing, restauranter med internationale stjernekokke og sofistikerede beach clubs. Her kan man nyde ferien på en ny måde -hver dag.

XL Bali Seminyak The Semaya Poolarea
XL Bali Seminyak The Semaya Floating Breakfast In Villa
XL Bali Seminyak The Semaya Aerial View Pool Courtyard
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Poolvillaer med personlig butler

The Samayas lyse, rummelige luksusvillaer er tilpas afskærmede, så I kan nyde jeres private pool helt uforstyrret. Med et uovertruffent serviceniveau med både personlig butler og buggy service, er det et resort, gæster vender tilbage til. Og så ligger det blot 10 minutter fra byens livlige shopping-og restaurantmekka.

Brasserie og balinesisk seafood

Resortets to restauranter, Breeze på strandbredden og Brasserie i den rolige Royal Courtyard, tilbyder lokale og internationale retter hele dagen. Med afsæt i det moderne cuisine er der fokus på seafood, friske lokale råvarer og internationale delikatesser. Møre australske wagyu udskæringer får også en tur på grillen.

I løbet af dagen kan der også nydes kolde forfriskninger i en af resortets to loungebarer eller i den ikoniske strandbar.

Blomsterblade, stearinlys, hvid dug på bordet og en stjerneklar himmel. The Samaya er eminente i at skabe den rette atmosfære for en middag for to - om det er på stranden, ved poolen eller i jeres private villa.

Pool og strand

På The Samaya kan I glæde jer til havudsigten fra solstolene og et forfriskende dyp i havet eller i en af resortets to store pools. Stranden bruger badeflag, så I altid ved om det er for højvande til at bade. I kan også blot ringe efter butleren, hvis I skulle få lyst til en cocktail ved jeres egen pool.

Forkælelsens sande mester

Duften af sandeltræ, mandarin og ylang ylang beroliger og opløfter sjælen. Mens blide stræk og lange strøg, hjælper kroppen med at afspænde og finde ro. Resortets prisvindende spa tilbyder en bred vifte af massage- og signaturbehandlinger til både krop og ansigt.

Fitness, yoga og balinesisk dans

The Samaya tilbyder undervisning i yoga, balinesisk dans og i traditionel udskæring af frugt og grønt, der giver de balinesiske retter lidt ekstra wow-faktor. Trænger I til at brænde energi af, er fitness centret fuldt udstyret og åbent hver dag.

Oplev vulkaner og vandfald

Ønsker I at opleve den balinesiske natur og kulturarv på tæt hold, så tilbyder resortet spændende dagsprogrammer, hvor der besøges templer, vandfald, Virgin Beach, Mount Batur-vulkanen og den indtagende bjergby Bedugul ved Bratan-søen.

Surfernes legeplads

Den brede, lange Seminyak strand er et populært surf spot. Vil I opleve oceanets store sus, der udfolder sig nogle revler længere ude, finder I flere tilbud om surfkurser langs vandkanten.

Luksusvillaer på stranden

eller i Royal Courtyard

 

The Samaya tilbyder yderst rummelige villaer til par og familier af alle størrelser. I kan vælge at bo lige ned til stranden eller nyde den rolige atmosfære i den tropiske baghave i Royal Courtyard. Villaerne er udstyret med kingsize senge, aircondition, wi-fi, smart tv, minibar og store lækre badeværelser med spabruser og badekar. Nogle har jacuzzi. Alle villaer har privat pool og udendørs loungeområde, der skaber en intim og afslappende atmosfære. Og så kan I altid ringe efter jeres personlige butler eller et lift i golfvognen.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyr jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.