XL Snorkeling Girl Ocean Gili Trawangan Indonesia

Lomboks landsbyer og de hemmelige Gili-øer

Landsbyer, templer og magisk snorkling inkl. frokost med grillet seafood

Med sine vulkaner, smukke strande, templer og risterasser minder Lombok på mange måder om Bali – men kommer I tættere på, vil I opdage nogle tydelige forskelle. En mere afdæmpet og traditionel kultur. Vildere natur, færre gæster og måske lidt flere steder, der har bibeholdt en autentisk stemning – for ikke at nævne de mange og også mindre kendte Gili-øer, der byder på snorkling i absolut verdensklasse.

Pottemagere, snorkling og et helt særligt tempel

Program

Jeres dag begynder med et besøg til landsbyen Banyumulek, hvor keramik er en uadskillelig del af de lokale liv og kultur – mange af landsbyens indbyggere lærer keramik fra en tidlig alder, men piger og drenge har to forskellige roller. Alt det og meget mere vil I lære om på stedet, inden I kører videre til kajen i Tawun, hvor jeres båd venter. Nu er det tid til snorkling. Fabelagtig snorkling. I skal nemlig snorkle ved de to afsidesliggende og små øer Gili Sudak og Gili Kedis, der er kendt for deres farvestrålende koralhaver.

Senere er det tid til frokost med bbq og seafood på en god restaurant på den største af de to øer, Gili Sudak, før I sejler tilbage til Lombok og sætter kurs mod jeres hotel. I har dog lige et stop til på vejen hjem – det fascinerende og helt unikke Lingsar-tempel fra 1727. Men hvorfor er templet egentlig så unikt? Det er det eneste hindu-tempel i verden, hvor både hinduer og muslimer kommer for at bede!  

Det praktiske

Denne heldagsudflugt varer cirka 8 timer og begynder på jeres hotel, hvor I bliver hentet i en komfortabel minibus med aircondition. I har privat guide med på turen, som også inkluderer frokost på en lokal restaurant, snorkeludstyr, adgangsgebyrer og en køleboks med sodavand og mineralvand.  

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Alt på denne rejse til Indonesien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Indonesien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.