XL Bali Menjangan Island Dive Boat And Beach
Oplevelse på Bali

Balis bedste snorkling

Udflugt i lille gruppe

Oplev eminent snorkling på koralrev

Oplev Balis bedste snorkling ved Menjangan Island. I sejler i en lille gruppe på 6 - 8 personer og kan se frem til en enestående verden under havet med farverige fisk og smukke koralrev. I har 2-3 stop til snorkling og får frokost undervejs.

Balis bedste snorkling

Ud for Balis nordvestlige hjørne ligger Menjangan Island. Inde på land er her hvide sandstrande, men det vigtige for jer på denne dag er, at øen også er omgivet af fantastiske koralrev med et enestående marineliv. Her er tale om snorkling i særklasse.

XL Bali Menjangan Island Fish Coral Indonesia
XL Bali Menjangan Island Snorkling Diving Blue Seastar Coral Reef
XL Bali Menjangan Island Snorkling Diving Coral Reef Zanclidae Fish

Lille gruppe giver større oplevelser

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen og kørt til havnen, hvorfra I sejler 30-45 minutter i en båd med plads til blot 8 gæster. Her er det tid til første snorkeloplevelse. At I kun er en ganske lille gruppe, sikrer mere ro i vandet og bedre oplevelser. På jeres snorkeltur til Menjangan island har I alt afhængig af vejret 2-3 stop på udvalgte steder, så I får mulighed for at opleve den store mangfoldighed i Menjangans undervandsverden, og I får frokost undervejs.

Koralrev og revvægge

Menjangan Island er perfekt til både snorkling og dykning. Her er levende koralrev og også vægge, der falder 45 - 60 m ned i dybet med nye oplevelser. Her er mange huler beboet af svampe og bløde koraller, og I kan møde både store stimer af fisk og enkeltindivider som muræner, kuglefisk og meget mere.

Omkring øen ses også havtasker, store søstjerner, forunderlige søheste, nøgensnegle og dragefisk, og også tun og havskildpadder kan lægge vejen forbi det rolige vand.

I kan også tage på vragdyk ved Menjangan Island. I er tilbage på jeres hotel ved 14-tiden.

Margit (1)

Rejserådgiver

Margit Jørgensen

Margit (1)

Margit er i Indonesien flere gange om året. Hun har boet på Bali, taler sproget og kender hver eneste krog. Hvis nogen har styr på de små detaljer og unikke oplevelser, så er det Margit.

Udover nærmest at blive betragtet som en lokal, er Margit ekspert i at søge det autentiske, og fange essensen af rejser til Indonesien. Margit tjekker nye muligheder og kvaliteten af de eksisterende hver gang, hun er afsted. Særligt naturoplevelser og afslapning er i højsædet, når Margit rejser. Og nye oplevelser – altid. Hendes egne favoritdestinationer er Komodo og Indonesien. Rismarkerne på Bali. Og gastronomiske oplevelser og lokal mad ser hun som et must.

Margit er engageret, hjælpsom og passioneret, og når hun planlægger rejser for jer, forsøger hun altid først at afdække ønsker og behov. Derefter kommer hun med egne input og forslag til, hvad der kunne gøre ferien perfekt for netop jer.

Destination:‌‌ Bali,‌ Indonesien,‌ Thailand,‌ Borneo,‌ Malaysia,‌ Singapore,‌ Grækenland

Rejseformer:‌‌ Strand og luksus,‌ Kultur og eventyr

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.