XL Indonesia Nusa Penida Island Manta Beach Giant Oceanic Manta Ray

Snorkling med manta rays ved Nusa Lembongan

Fantastisk snorkling rundt om øerne Nusa Lembongan og Nusa Penida inkl. frokost på stranden

Oplev alt fra manta rays og Giant Trevally til søheste og farverige mangrover på denne private bådtur, der tager jer rundt om de naturskønne øer Nusa Lembongan og Nusa Penida – med tre stop ved tre vidt forskellige snorklesteder inkl. afslutning med frokost på stranden.

Denne snorkeltur er velegnet til såvel par som familier. Børn er mere end velkomne og de lavvandede områder inviterer til eventyrlig og tryg snorkling for de mindste.

asien  bali 

Manta rays, mangrover, søheste og chancer for havets store fisk

På denne snorkeltur sejler I rundt om øerne Nusa Lembongan og Nusa Penida, mens I gør stop ved tre unikke snorkelsteder, hvor I kan opleve alt fra farverige koraller og mangrover til havets store jægere og de majestætiske manta rays, som ynder at komme her for spise - og blive renset af pudsefisk.

Chancerne for at opleve manta rays på denne tur er aldeles gode - og uanset, hvad dagen bringer, kan I være sikre på fortryllende snorkling og en smuk bådtur rundt om de naturskønne øer.

Tre timer, tre unikke snorkelsteder

Manta Bay: Jeres første stop er Manta Bay, der regnes for et af de bedste steder i verden af opleve manta rays – bugten er nemlig en såkaldt cleaning station, hvor de store rokker kommer for at blive renset, mens de nyder området rige plankton.  

Når I ankommer til Manta Bay, kan I hjælpe jeres kaptajn med at spotte de første manta rays fra overfladen – hold øje med de nærmest svævende mørke pletter i vandet. Når I har fået øje på dem, vil jeres guide fortælle jer lidt om, hvordan I bedst svømmer med dem, inden I forsigtigt glider ned i vandet…nu venter en oplevelse, I sent vil glemme.

Crystal Bay: I fortsætter til jeres andet stop, Crystal Bay, der er kendt for sine stærke havstrømme i det dybere vand – det lokker ikke mindst nogle af havets store fisk til området. Hold bl.a. øje med tun, revhajer, Giant Trevally og klumpfisk. I de mere lavvandede områder, kan I opleve alt fra forunderlige tudsefisk til søheste, der gemmer sig i søgræsset og blandt korallerne.  

Mangroveskoven i Lembongan: Jeres sidste stop er mangroven på den østlige side af Lembongan, hvor der venter jer et helt enestående økosystem, der bedst kan beskrives som et kæmpe akvarium med myriader af farvestrålende fisk og fascinerende koraller i alle former og farver. Det er et magisk sted.  

Snorkling med omtanke

Før I hopper i vandet, vil jeres guide fortælle jer lidt om, hvordan I bedst interagerer med livet i havet, så I ikke stresser dyrene i deres eget habitat. Dette gælder ikke mindst i mødet med de fredelige manta rays, som I godt må komme ret tæt på – så længe det sker på dyrenes egne præmisser.  

Det praktiske

Snorkelturen starter kl. 10.00 og varer cirka 3 timer. I bliver hentet på jeres hotel i Lembongan cirka kl. 09.30 - 09.45. Selve snorkelturen slutter cirka kl. 13.00, hvor der serveres frokost på stranden, inden I kører tilbage til jeres hotel. Transport til og fra jeres hotel samt frokost, mineralvand, håndklæde og snorkeludstyr er inkluderet i udflugten

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Alt på denne rejse til Indonesien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Indonesien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.