XL Indonesia Bali Uluwatu Temple

Uluwatu-templet og gourmetmiddag på The Cave

Fra Balis mest ikoniske tempel til 7-retters gourmet i en grotte

Oplev Balis måske smukkeste tempel, inden I sætter jer til bords i den underjordiske restaurant The Cave, hvor der venter jer en 7-retters gourmetmiddag med valgfri vin- og cocktailparring. Børn fra 12 år er velkomne.

Besøg Uluwatu-templet efterfulgt af gourmetmiddag på The Cave

Templet på kanten af Bali

I bliver hentet kl. 14.00 på jeres hotel og sætter kurs mod en af Balis vigtigste og smukkeste Hindu-templer, Uluwatu-templet. Templet er næsten 1000 år gammelt og ligger på kanten af en 70 meter høj klippeskrænt helt ud til Det Indiske Ocean – glæd jer til at nyde udsigten og til gå på opdagelse i templets fascinerende historie og arkitektur, men husk at holde på hat og solbriller, for makakaberne I Uluwatu er berømte for deres lange fingre!

En kulinarisk oplevelse af de sjældne

Fra Uluwatu-templet tager det cirka 20 minutter at køre til restauranten The Cave, hvor der venter en madoplevelse ud over det sædvanlige – syv retter skabt af den engelske chefkok Ryan Clifts, der er oplært hos internationale stjernekokke som Marco-Pierre White, Peter Gordon og Emmanuel Renaut. Clifts kulinariske stil kan bedst beskrives som et moderne fusionskøkken, der nyfortolker og forener asiatiske og europæiske madtraditioner og råvarer.  

Men én ting er maden, en anden er restauranten, der har blot 22 siddepladser - den ligger nemlig i en hidtil ukendt grotte, der blev fundet i forbindelse med et byggeprojekt tilbage i 2013.

I kan vælge mellem en klassisk og en vegetarisk menu, lige som restauranten også tager hensyn til særlige præferencer og allergier – så længe, I oplyser os om dette i god tid.  

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyr jeres rejse til Bali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Bali. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.