XL Bali Belmond Jimbaran Puri Deluxe Pool Villa Exterior View

Poolvilla og bungalow på Bali

Poolvilla og bungalow på Bali

13 dage fra 22.000 kr. | BØRN fra 8.000 kr.

Kontakt Stina

Tlf. 33 320 320

Luksus, spa og afslapning

Nyd en afslappet ferie med bl.a. spa og romantiske middage. I bor i en stor poolvilla ud til rismarkerne i kunstnerbyen Ubud og i en bungalow ved den hyggelige strand, Jimbaran. Perfekt for både par og familier, der vil have oplevelser og strand.

Oplev Balis magiske atmosfære

Denne rejse til Bali er til jer, der ønsker at opleve Balis magiske atmosfære og nyde både forkælelse og dejlige resorts uden at skulle på den helt store rundrejse. Med kun to resorts har I masser af tid til at slappe af, og begge steder er der mange tilbud i lokalområdet, så der altid er noget at opleve.

Glæd jer til

 • Kunstnerbyen Ubud og afslappet luksus ved stranden
 • Vidunderlig poolvilla på Ubud Village Resort 4+*
 • Middag med levende lys og spabehandlinger i Ubud
 • Sublim service og bungalow ved stranden på Belmond Jimbaran Puri 4+*
 • Fredfyldte omgivelser og smuk natur

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Ubud 4 nætter på Ubud 4 Højdepunkter Den Hellige Abeskov, gallerier og museer. Ubud har et varieret og mangfoldigt udbud af store oplevelser Den Hellige Abeskov, gallerier og museer. Ubud har et varieret og mangfoldigt udbud af store oplevelser
Jimbaran 6 nætter på Jimbaran 6 Højdepunkter Det sydlige Bali byder på Jimbaran-stranden, som er den bedste på Bali. Her omfavner palmerne resortet og der indbydes i den grad til strand og badeferie Det sydlige Bali byder på Jimbaran-stranden, som er den bedste på Bali. Her omfavner palmerne resortet og der indbydes i den grad til strand og badeferie
XL Bali Belmond Jimbaran Puri Pool Swimmer

Middag, spa og kunstmuseum inkluderet

I Ubud bor I kun 10 minutter fra Den Hellige Abeskov, et fascinerende naturreservat og tempelkompleks, og i gåafstand til byens mange gallerier. Meget af tiden vil I nok bare nyde jeres smukke poolvilla. For at fuldende opholdet her inkluderer vi en enestående middag, der bliver serveret i jeres villa oplyst af levende lys.

I bliver også inviteret til dejlige spabehandlinger, og endelig inkluderer vi adgangen til det imponerende kunstmuseum Neka Art Museum, som er et fantastisk udstillingsvindue for Balis rige kulturarv. Glæd jer til en dejlig blanding af kunst og afslapning.

Både for par og familier

Begge resorts er vidunderlige at være på for par såvel som familier. Her er en skøn, afslappet stemning og masser af privatliv.

Rejser I børn med, vil de elske den private pool i Ubud og at kunne lege på plænen foran jeres bungalow på Jimbaran. Begge steder vil I nyde, at I ikke behøver at bevæger jer væk fra værelset for at underholde børnene.

XL Bali Ulun Danau Temple Indonesia
XL Bali Belmond Jimbaran Puri Spa Jacuzzi
XL Hornbill Bird Animal Indonesia Bali
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Bali, hvor I lander på dag 2. Når I har fået udleveret jeres bagage, bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant i lufthavnen. Sammen kører I til den hyggelige by Ubud i højlandet, hvor I skal bo på den første del af jeres ferie.

XL Rice Terrasse Jungle Mountain Jatiluwih Bali Indonesia Copy

Ubud Village Resort & Spa

I Ubud skal I bo på Ubud Village Resort, der byder på vidunderlige poolvillaer med stor gårdhave med daybeds. Det er et af de steder, hvor sjæl og krop kommer ned i gear, når I nyder udsigten over den frodige have og rismarkerne.

Egen poolvilla

Resortet henvender sig både til parret, der ønsker romantik for to og til familier med børn, hvor det er dejligt at have egen pool og en have - både om dagen og om aftenen, hvor børnene måske lægges lidt tidligere end de voksne.

4 nætter i en poolvilla på Ubud Village Resort inkl. morgenmad.

XL Bali Hotel Ubud Village Resort Main Pool Close Up
XL Bali Hotel Ubud Village Resort Fruit Staff
XL Bali Hotel Ubud Village Resort Relax By Pool

De næste dage står i forkælelsens og kunstens tegn. Ubud er kendt for sine gallerier, museer, restauranter og Den Hellige Abeskov, som I bor blot 10 minutters gang fra. Jeres resort er kendt for afslapning, spa og god mad. I skal opleve det hele!

XL Bali Ubud Man Wooden Crafts Art
XL Bali Ubud Conical Hats Indonesia
XL Bali Statue Temple Ubud Market Indonesia

Middag, spa og kunstmuseum inkluderet

Som en del af jeres rejse har vi inkluderet en atmosfærefuld middag med levende lys, der bliver serveret i jeres smukke villa. Rejser I med børn bliver der også sørget for dem.

Vi inkluderer også en times spabehandling for to, og hotellet har en række aktiviteter, I kan deltage i. Tirsdag morgen og fredag eftermiddag er her yoga-timer, og om morgenen kan I gå med langs rismarkerne med guide.

Og nu I er ved at bevæge jer ud af resortet, har I også adgang til Neka Art Museum, der med sin kæmpe kunstsamling giver jer en inspirerende introduktion til Balis rige kulturhistorie. Glæd jer til skønne dage i Ubud.

XL Bali Ubud Royal Palace Statues Puri Saren Indonesia

Nu går jeres rejse til Bali videre mod de gyldne strande længere mod syd.

Belmond Jimbaran Puri Bali

I skal bo på et af de bedste og mest charmerende strandresorts på Bali: Belmond Jimbaran Puri Bali. Resortet ligger lige ud til stranden, hvor en række palmer sætter en smuk grænse mellem poolområdet og det gyldne sand.

XL Bali Belmond Jimbaran Puri JPB EXT SCE 05

Bungalow under palmerne

I den store have ligger bungalows og villaer under palmerne. Det er luksuriøst, men helt nede på jorden. I skal bo i en bungalow, der måske på overfladen virker enkel og rustik i sit tropiske design, men er overdådig indvendig med bl.a. stort badeværelse, der både rummer indendørs og udendørs bad, og en lille privat have. Ud mod haven har I desuden en lille terrasse med to solstole.

6 nætter på Belmond Jimbaran Puri Bali i Garden View Cottage Suite, inkl. morgenmad. Rejser I med børn, har vi mulighed for at få arrangeret op til to opredninger.

Tal med jeres Bali-ekspert hos Nyhavn Rejser, hvis I ønsker at opgradere til en af de helt store villaer, evt. med pool.

XL Bali Belmond Jimbaran Puri Luxury Cottage Exterior
XL Bali Belmond Jimbaran Puri Romantic Dinner Beach
XL Bali Belmond Jimbaran Puri JPB EXT VIEW 12

JPB Evening

De næste dage skal I bare nyde stranden og jeres dejlige resort. Her er kort afstand til butikker og restauranter, og bugten byder på alle typer vandsport, masser af små fiskerestauranter og ikke mindst forrygende solnedgange. Nyd synet af fiskerbådene, der sejler ud mod horisonten ved aftentide.

XL Bali Belmond Jimbaran Puri Restaurant Nelayan In Sunset Dinner At Beach

Oplev lokallivet

Om morgenen kan I gå på opdagelse i to spændende markeder. Midt på hovedgaden ligger et af Balis bedste ferskvaremarkeder, og på den nordligste del af Jimbaran ligger Balis berømte fiskemarked, der får sine fisk fra de mange fiskerbåde, der hører til i bugten.

XL Market Fish Vegetables Ubud Indonesia Bali

Det er desværre blevet tid til at rejse hjem. I bliver hentet på jeres hotel og kørt i lufthavnen, hvor I flyver mod Danmark. I lander normalt den følgende dag.

XL Bali Jamahal Jimbaran Sunset
STEMNINGSFULDE OG FREDFYLDTE RESORTS

Her skal I bo på jeres rejse

I Ubud skal I bo på Ubud Village Resort 4+*, der byder på vidunderlige villaer, hvor I har privat pool og stor gårdhave. Nyd den enestående udsigt over rismarkerne og en stemning, hvor I kommer helt ned i gear.
 
Ved Balis bedste strand, Jimbaran, har vi udvalgt Belmond Jimbaran Puri 4+*. Resortet er en del af Belmond-kæden, der har specialiseret sig i luksushoteller med særlig lokal charme.  I har en bungalow under palmerne tæt ved stranden.

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Denpasar t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og oplevelser
 • 4 nætter på Ubud Village Resort 4* i poolvilla, inkl. morgenmad
 • Romantisk middag på jeres værelse på Ubud Village Resort (drikkevarer ikke inkl.)
 • 60 mins. spabehandling for 2 personer på Ubud Village Resort
 • Udvalgte aktiviteter på Ubud Village Resort, fx yoga eller gåtur i rismarkerne (endelige aktiviteter oplyses lokalt)
 • 6 nætter på Belmond Jimbaran Puri Bali i Garden View Cottage Suite, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Poolvilla og bungalow på Bali
RejseperiodeDobbelt
25.05.24 ‑ 24.06.2421.000‑23.000
25.06.24 ‑ 31.08.2426.000‑30.000
01.09.24 ‑ 31.10.2424.000‑26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Poolvilla og bungalow på Bali, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
25.05.24 ‑ 24.06.247.000‑9.0007.000‑9.000
25.06.24 ‑ 14.08.2412.000‑14.00012.000‑14.000
15.08.24 ‑ 31.10.249.000‑11.0009.000‑11.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Bali

Tal med vores Bali-eksperter om en skræddersyet rejse til Bali, som matcher jeres drømme og ønsker. Måske vil I forlænge ferien? Eller have flere oplevelser og eventyr?

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.