Xl Bhutan Six Senses Paro Exterior
Paro, Bhutan

Six Senses Paro

Harmoni og velvære i Bhutans historiske Paro-dal

Six Senses Paros stilfulde, rustikke og minimalistiske design udnytter til fulde udsigten ud over den sagnomspundne Paro-dal, der regnes for en af de smukkeste egne i Bhutan og især er kendt for det ikoniske tempel Tiger´s Nest. 

Six Senses Paro ligger i en højde af 2675 m med en fabelagtig udsigt over Paro-dalen. Lodgen har tilnavnet ”Stone Ruins”, for lige ved siden af, finder I stenruinerne af et tempel fra 1100-tallet – og i tråd med Six Senses´ filosofi om ”sense of place” er lodgen derfor bygget og indrettet med et tydeligt afsæt i denne fortælling.

Smukke, håndskårne sten og lyse træpaneler danner ramme om et enkelt og rustikt interiør, der måske bedst kan beskrives som luksuriøst eco-chic med fødderne solidt plantet i bhutanesisk levevis og kultur.

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Et tempel med suveræn chalet-stemning

Six Senes Paros skønne hovedbygning har en stor tempel-lignende patio, beskyttet af stenvægge, der fører videre ud til en vidunderlig, udendørs terrasse, hvor I kan nyde skumringen og udsigten over dalen, mens I varmer jer ved ildstedet.  

Indenfor venter der jer en indbydende og hyggelig dagligstue med store sofaer, bløde tæpper, ild i pejsen og brætspil på bordene, alt imens baren står klar med drinks og drikkevarer med lokale ingredienser som grannåle og vilde blomster. I finder også en lille boutique med lokalt håndværk og et bibliotek, hvor I bl.a. kan blive klogere på Bhutans natur og historie. 

Suites og villaer med udsigt til Paro-dalen

Six Senses filosofi om enkelhed og naturtro harmoni går igen i alle lodgens 16 suites og 4 villaer, hvis rummelige værelser af lyse, varme træflader og håndskærne stenpartier er stilfuldt indrettet med skønne, tæpper pejs, rustikke møbler og gulv-til-loft vinduespartier med udsigt til Paro-dalen.

Alle suites har store badeværelser med fritstående badekar, der ligeledes har udsigt til de skønne omgivelser. Og så er der selvfølgelig en mini-bar, Wi-Fi, tv, tekøkken og et Bose lydsystem. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Eksklusive middage og enestående madoplevelser

Six Senses Paro arrangerer også en række enestående, private middage, som f.eks. en autentisk bhutanesisk BBQ hjemme i jeres egen villa – med kok og tjener - og en eksklusiv middag ved de gamle Chubjakha-ruiner ved siden af lodgen, hvor I sidder under stjernehimlen, omgivet af nåletræer og ruiner i stearinlysenes skær. Behøver vi sige mere?  

Spa, wellness og underjordisk meditation

Six Senses Paro gemmer også på et wellness-center med massagerum, en meditationsgrotte under jorden, yoga studio, fitnesscenter, indendørs, opvarmet pool med fabelagtig udsigt til dalen. 

Udenfor finder I en sauna med et lille koldvandskar og en urtehave, hvor I kan finde urter til jeres kropsbehandlinger - glæd jer ikke mindst til en ægte, bhutanesisk Body Scrub med urter, olier og saltkrystaller fra Himalaya-bjergene. 

Xl Bhutan Six Senses Paro Lodge Suite Bedroom Interior
Xl Bhutan Six Senses Paro Sauna At Spa
Xl Bhutan Six Senses Paro Main Building With Host

Bhutanesiske specialiteter og økologisk køkkenhave

I den ene ende af hovedbygningen, finder I lodgens restaurant, som er indrammet af varme træpaneler og store gulv-til-loft vinduer med drømmende udsigt over dalen. På menukortet, kan I glæde jer til autentiske, bhutanesiske specialiteter med fisk og kød, regionale retter og internationale indslag som pasta, steaks, salater og burgere lavet med lokale råvarer. 

Men hvad der serveres på dagen afhænger af sæson, råvarer og kokkens skiftende menuer. Den røde tråd er velsmagende og nærende måltider med årstidens frugt og grønt fra lodgens egen økologiske køkkenhave, og såfremt vejret er til det, kan det hele nydes ude på restaurantens terrasse, ligesom I altid kan vælge at få maden serveret i jeres egne suites og villaer.  

Solopgang ved Tiger's Nest og meget mere

Begynd dagen med en tidlig morgentur op til Bhutans ikoniske Tiger's Nest kloster – det tager 2-3 timer, men er hele turen for lang, kan I f.eks. stoppe halvejs ved Taktsang Goemba, hvorfra I har en vidunderlig udsigt til Tiger´s Nest. 

Six Senses Paro arrangerer også svampeture i skovene omkring lodgen og en formiddagstur (2-3 timer) til det lille fort Jele Dzong, som bringer jer igennem pragtfulde skovområder og dale med græssende yakokser og små landsbyer, inden stien igen peger opad mod det historiske fort på bjergtoppen.

Sidst men ikke mindst, kan I afslutte dagen med at tænde en smørlampe og lade tankerne vandre over de skønne vægmalerier på det smukke Samtenling-kloster fra 1400-talllet, som ligger lige i nærheden af lodgen. Der er ingen bedre måde, at lade dagens indtryk sænke sig og måske tage jeres sidste, personlige afsked med Bhutan - såfremt Paro er jeres sidste stop på rejsen.   

Håndplukkede rejser

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Bhutan Six Senses Paro Main Building Terrace Setup
Bhutan, Asien

Glæd jer til

Et ultimativt luksuseventyr med privat chauffør og guide

Mødet med Bhutans sprudlende kultur og lokalbefolkningen

Bhutans uberørte bjerge, magiske templer og Tiger's Nest

Sublime 5* lodges og wellness med Six Senses i Bhutan

Taj Mahal og Old Delhi med ophold på Oberoi Delhi 5* og overdådige Oberoi Amarvilas 5*+

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Bhutan

Alt på denne rejse til Bhutan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Bhutan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.