Xl Bhutan Six Senses Paro Main Building Terrace Setup

Den ultimative luksusrejse til Bhutan og Indien

Den ultimative luksusrejse til Bhutan og Indien

14 dage fra 95.500 kr.

Kontakt Natascha

Tlf. 33 320 320

Eksklusiv rejse fra Taj Mahal til Tiger's Nest med Oberoi og Six Senses

Fra Indiens majestætiske monumenter og overdådige storhed til mytiske bjergdale og templer i Himalayabjergenes sidste, forjættede kongerige Bhutan, er dette rejsen for jer, som søger det ultimative luksuseventyr.

Ophøjet luksus, privat guide og skræddersyede oplevelser

Fra Old Delhis sprudlende farveorgie af krydderier, silkeklæder og endeløse eksplosion af liv til naturens fredfyldte harmoni og lyden af blafrende bedeflag i Bhutans tågeindhyllede dale. Her venter jer et eventyr, som i bogstavelig og overført betydning er af en anden verden. 

En eksklusiv og personlig rejse med de største højdepunkter og de helt sjældne, skræddersyede oplevelser væk fra de mange. Faktisk kan I bestemme og ændre jeres dagsprogram løbende, hvis der er særlige forslag til oplevelser fra jeres guide, I hellere vil gå med. I har privat guide og chauffør med hele vejen. 

Det er også en rejse, hvor I samtidig har tid til at komme helt under overfladen, mærke magien og lade roen vokse i de skønnest tænkelige omgivelser - med de ypperste hoteller og lodges i Indien og Bhutan. 

Glæd jer til

 • Et ultimativt luksuseventyr med privat chauffør og guide
 • Mødet med Bhutans sprudlende kultur og lokalbefolkningen
 • Bhutans uberørte bjerge, magiske templer og Tiger's Nest
 • Sublime 5* lodges og wellness med Six Senses i Bhutan
 • Taj Mahal og Old Delhi med ophold på Oberoi Delhi 5* og overdådige Oberoi Amarvilas 5*+

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
New Delhi, Indien 4 nætter på New Delhi, Indien 4 Højdepunkter Med guide gennem både Old Delhi og New Delhi oplever i den mangfoldige civilisation og dens mange traditioner og krige Med guide gennem både Old Delhi og New Delhi oplever i den mangfoldige civilisation og dens mange traditioner og krige
Agra, Indien 1 nat på Agra, Indien 1 Højdepunkter Når solen står op over Taj Mahal oplever I et drømmende og uforligneligt syn Når solen står op over Taj Mahal oplever I et drømmende og uforligneligt syn
Thimphu, Bhutan 2 nætter på Thimphu, Bhutan 2 Højdepunkter Besøg det gamle kloster Pangri Zampa og gå på opdagelse i Thimpus' bymidte, hvor I kan skabe jeres egne frimærker på postmuseet Besøg det gamle kloster Pangri Zampa og gå på opdagelse i Thimpus' bymidte, hvor I kan skabe jeres egne frimærker på postmuseet
Punakha, Bhutan 2 nætter på Punakha, Bhutan 2 Højdepunkter Vandreture bringer jer ud i gudesmuk natur, hvor helligdomme og templer dukker op i det fjerne Vandreture bringer jer ud i gudesmuk natur, hvor helligdomme og templer dukker op i det fjerne
Paro, Bhutan 2 nætter på Paro, Bhutan 2 Højdepunkter Det ikoniske kloster Tiger's Nest venter et bjerg, hvor I med egen kraft bringer jer op. Tag jer tid til at nyde omgivelserne på vejen Det ikoniske kloster Tiger's Nest venter et bjerg, hvor I med egen kraft bringer jer op. Tag jer tid til at nyde omgivelserne på vejen
Xl Bhutan Paro Taktsang Palphug Monastery Monk Gong
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Fra Taj Mahal til Himalayas forjættede kongerige

Jeres eventyr begynder med de fascinerende kontraster mellem kolonitidens og det moderne New Delhi og Old Delhis sprudlende, sansefulde farveorgie af krydderier, silkeklæder og endeløse eksplosion af liv. 

Det hele folder sig ud på et bagtæppe af tidløse monumenter og overdådige bygningsværker som Humayuns mausoleum og Det Røde Fort, inden turen går videre til Agra og en af verdens syv vidundere, mageløse Taj Mahal.

Herfra går turen tilbage til Delhi, hvorfra I flyver til et af de mest uberørte, naturskønne, mytiske og enestående lande i verden - det lille kongerige Bhutan, som ligger klemt mellem Indien og Kina højt oppe i Himalayabjergene. 

Her venter jer syv dages uforlignelig eventyr med buddhistisk kultur, fascinerende templer, museer og vandreture i tre forskellige bjergdale - Thimphu, Punakha og Paro med overnatninger på tre forskellige af Six Senses´ lodges i Bhutan, som vi roligt tør sige, hører til de mest eksklusive og enestående lodges i verden. 

Suveræne hoteller, lodges og wellness

Vi har nøje udvalgt de bedste hoteller og lodges i Indien og Bhutan ud fra beliggenhed, stemning, service og komfort.

De er ikke alene i toppen, når det kommer til gastronomi, wellness og faciliteter, de har også de helt rigtige udsigter og beliggenheder - I Delhi bor I således 2 nætter i en Deluxe Room på The Oberoi New Delhi 5*, mens I i Agra bor 1 nat i en Premier Room på ikoniske Oberoi Amarvilas 5*+ med direkte udsigt til mageløse Taj Mahal fra jeres værelse.

I Bhutan, kan I glæde jer til at bo i en såkaldt Lodge Suite på tre helt enestående Six Senses lodges: Først 2 nætter i Six Senses Thimphu 5*, efterfulgt af 2 nætter i Six Senses Punakha 5* og til sidst 2 nætter i Six Senses Paro 5*

I alle tre lodges er jeres ophold helpension (undtaget alkohol) inkl. alle måltider og skønne madpakker til jeres udflugter - og så har I selvfølgelig en personlig butler, Six Senses´ såkaldte Guest Experience Manager, stående til rådighed for jer hele vejen. 

Xl Bhutan Six Senses Punakha Main Facilities Exterior
Xl Bhutan Six Senses Paro Outdoor Farmhouse Cocktails
Xl India Agra Taj Mahal Woman In Sari
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København og ankommer dagen efter i Indiens hovedstad Delhi, hvor I bliver hentet af jeres private chauffør, som kører jer til The Oberoi New Delhi 5*, hvor I skal bo de næste 2 nætter. 

Det moderne luksushotel ligger ideelt placeret i hjertet af New Delhis “grønne område”, omgivet af store parker, golfbaner og flere af byens vigtigste monumenter og historiske gravpladser fra Mogulrigets tid. Det er den perfekte base og et sjældent, luftigt åndehul i den pulserende millionby. 

Xl India New Delhi Oberoi Delhi The Oberoi Suite Living Room

Her kan I bruge resten af dagen på at lande blidt, hvile jer og nyde nogle af hotellets mange faciliteter. 

I vågner for første gang op i Delhi - hovedstaden i en af verdens største, ældste og mest mangfoldige civilisationer. Det er ikke så mærkeligt, hvis I kan mærke sommerfuglene i maven. Det her er en stor og anderledes verden. En verden af ældgamle traditioner, tro, kunst, rigdomme, uret, kærlighed og store krige, de fleste af os aldrig har hørt om. 

Efter morgenmad, bliver I mødt af jeres guide i hotellets lobby. I dag skal I opleve både Old Delhi og New Delhi - to meget forskellige steder. Nu begynder eventyret.

I begynder med en tur rundt i Old Delhi - til fods eller i rickshaw - gennem kvarterets sprudlende, sansefyldte stræder, baggyder og markeder, der nogle gange synes at smelte sammen i et intenst, farverigt orgie af krydderier, silkeklæder, småhandlende, madboder, røgelse, dufte, tuk-tuks, rickshaws - ja, Indiens uforlignelige og uophørlige strøm af liv. 

Det hele folder sig ud på et bagtæppe af nogle af Indien vigtigste og mest kendte bygningsværker som det Røde Fort - som I oplever udefra - og den eventyrlig smukke moske Jama Masjid med sine elegante minaretter og enorme, hvide marmorkupler. 

Xl India Delhi Red Fort

Fra guruer til kolonitiden Delhi

Om eftermiddagen besøger Delhis berømte Sikh-tempel Gurudwara Bangla Sahib, hvor I har mulighed for at hjælpe til med at tilberede de enkle måltider, som templet giver til besøgende pilgrimme og socialt udsatte.

Senere på dagen bevæger I jer gennem kolonitidens Delhi med sine store boulevarder, velanrettede parker og unik arkitektur i den såkaldte indo-nyklassiske stil, som de britiske arkitekter yndede at boltre sig med dengang Indien, “The British Raj”, var juvelen i Det Britiske Imperium. 

Xl India Delhi Jama Masjid Mosque Old Delhi

Lutyens Delhi og Humanyun's Tomb

De begge eksempler på dette Delhis historiske akse med India Gate, parlamentet og præsidentpaladset Rashtrapati Bhawan, der alle er tegnet af den imperiets hofarkitekt Edwin Lutyens, som har tegnet en stor del af Delhi - hvorfor hele området også kaldes Lutyens Delhi.  
Tæt på jeres hotel, venter jer også en af Delhis allerstørste arkitektoniske mesterværker, Humanyun’s Tomb. Det majestætiske mausoleum blev bygget i 1600-tallet til Mogulrigets kejser Humanyun og regnes for en arkitektonisk forløber for Taj Mahal - og den smukke verdenarvsbygning er uden tvivl en af Nordindiens mest sofistikerede og elegante bygningsværker.  
Bagefter kan I vælge at nyde jeres middag tilbage på hotellet eller på en af Delhis mange udsøgte restauranter. Vi anbefaler Indian Accent, der regnes for en af Indiens - og Asiens - bedste restauranter. Hør mere med jeres rejserådgiver.
Xl India Indian Bride Decorations Henna

Efter morgenmand på hotellet, bliver I hentet af jeres private chauffør, som kører jer cirka 3,5 time til byen Agra syd for Delhi, hvor I skal overnatte på det overdådige hotel The Oberoi Amarvilas 5*+,med direkte udsigt til den helt store juvel i Indiens krone: Taj Mahal.

En kærlighedserklæring af de store

Det enorme mausoleum i hvid marmor med indlagte ædelsten blev opført af den indiske stormogul Shah Jahan i årene 1631-53 for sin afdøde yndlingshustru Mumtaz Mahal. De ligger begge begravet under det utrolige bygningsværk, der er at finde på Unesco's verdensarvsliste og regnes for en af verdens syv nye vidundere.

Agra var Mogulrigets første hovedstad i rigets store guldalder frem til midten af 1600-tallet - en tid, hvor mogulernes magt var uantastelig på subkontinentet og kunsten, kulturen og arkitekturen nåede nye og hidtil usete højder med stærk indflydelse - og tilstrømning af kunstnere - fra Persien og den islamiske verden.

Xl India Agra The Oberoi Amarvilas Exterior Pool

Fange i sit eget hjem

Efter check-in på jeres hotel, byder eftermiddagen på en rejse gennem byens fascinerende historie til det mægtige og rigt dekorerede Agra Fort, de første stormogulers kejserpalads og fæstning, hvor I bl.a. kan besøge det værelse, hvor Shah Jahan tilbragte sine sidste år i fangeskab på foranledning af sin egen søn Aurangzeb.

Fra Shah Jahans værelse er der en smuk udsigt til Taj Mahal og der er noget særligt rørende ved at kigge ud lige her og tænke på, at kejseren tilbragte sine sidste dage på præcis samme sted med samme udsigt til sin store kærlighedserklæring til Mumtaz Mahal.

På vej tilbage til hotellet, har I også mulighed for at slå vejen forbi et mindre gravsted tilhørende Mumtaz Mahals bedstefar Mirza Beg - det er skøn lille arkitektonisk perle i hvid marmor, som går under de lige passende øgenavne “smykkeæsken” og Baby Taj.

Xl India Agra Taj Majal Sunrise

I dag skal I helt tæt på det som ofte kaldes for verdens smukkeste bygning - Taj Mahal. I begynder tidligt om morgenen, når dagens første lys begynder sit drømmende, blide spil på Taj Mahals hvide marmorflader og utallige juveler. Det er et uforligneligt syn.

Shah Jahan skulle efter sigende have sagt, at selv månen og solen kneb en tåre ved synet af Taj Mahal. Den britiske forfatter Rudyard Kipling var enig og kaldte mausoleet for “inkarnationen af alt, som er purt i denne verden”.

Xl India Indian Food

Lad batterierne op inden Bhutan

Efter solopgangen ved Taj Mahal, venter morgenmad på jeres hotel, inden turen går tilbage til Delhi og det afslappede, luksuriøse hotel Andaz Delhi - Hyatt 5*, der ligger i Delhis såkaldte Aerocity 15 minutter fra lufthavnen.

Aerocity er et aflukket hotelområde med shoppingcenter og det bedste og mest praktiske valg for rejsende, som skal tidligt op og videre fra lufthavnen - her kan I samtidig slappe af på de komfortable værelser, nyde poolen og en række gode restauranter, mens I venter på jeres tidlige morgenfly til Bhutan.

I dag rejser I til Tordendragens land. Det forjættede kongerige højt oppe under himlen, som kun de færreste er heldige at finde vej til: Bhutan. Efter morgenmad, bliver I kørt den korte tur til lufthavnen i Delhi og flyver til Bhutan andenstørste Paro, hvor landets eneste internationale lufthavn ligger.

Det tager godt 2 timer at flyve til Paro og hvis vejret er klart, kan I være heldige at se flere af verdens højeste bjerge fra jeres vindue, ikke mindst selveste Mt. Everest, inden I finder vej mellem skovklædte bjergsider, over brusende bjergfloder til templer, risterrasser og gamle landshuse spredt ud i Paro-dalen. Nu er I fremme.

I bliver hentet i lufthavnen af jeres personlige Guest Experience Maker (GEM) som kører jer cirka en time til Bhutans charmerende hovedstad Thimphu, hvor I de næste 2 nætter skal bo på suveræne Six Senses Thimphu 5*.

Xl Bhutan Six Senses Thimpu Praying Pavilion View Pond

En blød landing på taget af Thimphu

I er nu i en højde af 2650 meter, så vi anbefaler lidt frokost og en rolig eftermiddag, hvor I langsomt kan vende jer til den tyndere luft, nyde den skønne lodge og falde ind i den særlige harmoni og landlige varme, som er Bhutan.

Jeres GEM står klar til at vise jer rundt i lodgen og fortælle jer om de mange muligheder I har for at forkæle jer sig - og har I lyst og energi, kan I allerede i dag begive jer ned til Thimphu og mærke Bhutans bankende hjerte.

Uanset hvad I vælger, venter der jer en skøn middag tilbage på lodgen - for ikke at nævne en pool, udendørs biograf, forskellige massager, kropsterapier og meget mere.

Xl Bhutan Thimphu Tashichho Dzong Praying Wheels

I dag vågner I op i Six Senses Thimphu 5* med direkte udsigt ud over dalen, bjergene og Bhutans største, siddende Buddha - den majestætiske Buddha Dordenma statue. Det er magisk. Den friske bjergluft er krystalklar og knastær - og den blide brise synes at bære sin helt egen ro og klarhed med sig.

Måske har I lyst til at dyrke lidt yoga eller deltage i en meditationstime, inden I spiser morgenmad og tager en tur over dalen til den store Buddha.

Fra Buddha statuen er der også mulighed for at vandre cirka 2 timer op til en af de ældste templer i Thimphu, Changangkha Lhakhang, som har betagende udsigter over Thimphu-dalen. Det er også muligt at tage en bil derop.

Bagefter kan I bl.a. besøge det gamle kloster fra 1600-tallet Pangri Zampa, der underviser munke i astrologi – her kan I også få jeres egen stjernetydning efter aftale. Jeres GEM kan også f.eks, også arrangere en picnic i Thimphu-dalen, men I kan også vælge at vende hjem og nyde jeres skønne lodge, når som helst - det er helt op til jer.

Xl Bhutan Thimphu National Memorial Chorten

Museer, butikker og byliv

Senere på dagen kan også gå en tur gennem Thimphus bymidte, hvor I kan opleve lokallivet, se byen og indsnuse stemningen, inden I finder vej til nogle af hovedstadens spændende museer, som f.eks. The Royal Textile Museum eller det spændende postmuseum, hvor I kan lave jeres egne personlige frimærker, som I f.eks. kan bruge på postkort hjem til Danmark.

Xl Bhutan Punakha Dochu La Pass Aerial Himalaya Mountains

Efter morgenmad - og måske en tur i spaen - gør I så småt klar til at køre mod den næste dal på jeres eventyr - Punakha-dalen. Man siger at det er turen og ikke destinationen, som er rejsen - i dette tilfælde, kan vi roligt sige at det er begge dele. Det tager kun 2,5 time at køre til Punakha, men I kan heldigvis tage jer den tid, I ønsker. Og hvilken tur, som venter jer i dag.

I snoer jer mellem skovklædte bjergsider og frodige dale - og helt op til det ikoniske bjergpas Dorchu La (3050 m) med sine 108 helligdomme, de såkaldte chortens, og spektakulære udsiger over Bhutans bjerglandskaber. I kan standse, når I har i har lyst undervejs på turen og nyde luften, omgivelserne og udsigterne, mens I strækker benene.

Jeres guide vil også finde et roligt og smukt sted, hvor I kan nyde en picnic, inden turen går nedad mod Punakha-dalen. Før I ankommer til selveste Punakha, kan I gøre stop og vandre en kort tur op til det fascinerende “frugtbarhedstemplet” Chimi Lhakhang, som jeres guide vil fortælle meget mere om - vi røber ikke for meget.

Endelig kan I stoppe ved den store hængebro Punakha Suspension Bridge, som krydser den ene af dalens to store floder, “fader-floden” - at stå herude med vinden på kinderne og kigge ud over dalen, mens naturens kræfter strømmer op fra den brusende flod under jer og bedeflagene blafrer - ja, det er Bhutan i hele sin essens og den bedst mulige velkomst til vidunderlige Punakha.

Xl Bhutan Punakha Punakha Dzong Monastry River

Cocktails med udsigt til Punakha Dzong

Efter den store bro, har I mulighed for at nyde en eftermiddagsdrink i rismarkerne ved flodbredden - lige over Bhutans nok mest imponerende klosterfæstning Punakha Dzong. 

Her kan I fejre jeres ankomst til Punakha f.eks. med en granatæble martini ledsaget af lokale specialiteter som forårsruller og ristede, røde ris - denne del skal dog aftales i forvejen, så det kan stå klar til jer ved ankomst. Hør med jeres rejserådgiver, så sørger vi for det hele.  

Fra floden tager det ikke mere end 20 minutter at køre op til jeres lodge, underskønne Six Senses Punakha 5*, hvor I skal bo de næste to nætter. 

Måske det er i dag I skal slutte dagen af med en afstressende Shirodhara-massage med varm olie eller en ayurvedisk Marma massage - og så kan I altid hoppe i den opvarmede, udendørs pool med udsigt over rismarkerne og dalen. Det er intet mindre end sublimt. Det er også herude på terrassen, at middagen serveres, såfremt vejret er til det.

De frodige Punakha-dal er også kendt som Bhutans smukke spisekammer. Det skyldes, at dalen er relativt lavtliggende (1400 m) og har derfor har et mildt klima, som har gjort området til et ægte landbrugsland i hjertet af Bhutan. 

Punakha har af samme grund også dybe historiske og kulturelle rødder og var faktisk Bhutans hovedstad før Thimphu - her finder I bl.a. Bhutan nok mest imponerende bygningsværk, den enorme klosterfæstning Punakha Dzong. 

Xl Bhutan Six Senses Punakha Yoga Pavilion At Spa

Brændevin, smeltet ost og masser af chili

Men allerførst begynder I dagen med morgenmad og en vidunderlig vandretur i de gudesmukke natur - cirka 2,5 time -  som bl.a. bringer jer forbi ældgamle, buddhistiske helligdomme, templer og lokale landsbyer - på vej tilbage til jeres lodge kan I besøge et lokal familie, hvor I kan høre lidt om livet og dagligdagen i Punakha, mens I varmer jer med en kop hjemmebrygget bhutanesisk brændevin.

Til frokost venter der jer en traditionel, bhutanesisk platte, en såkaldt thali, af forskellige lokale specialiteter - her har I bl.a. chancen for at smage en ægte Ema Datshi - Bhutans folkekære nationalret, der mestendels består af smeltet ost og masser af chilli!  

Xl Bhutan Punakha Punakha Dzong River Rafting

Klosterfæstningen Punakha Dzong

Om eftermiddagen er det blevet tid til en af de store arkitektoniske og kulturelle højdepunkter på jeres rejse: Mægtige Punakha Dzong. Den enorme klosterfæstning blev bygget i 1637 og var indtil 1950’erne Bhutans kongepalads og hovesæde for landets regering - det er også her alle Bhutans konger er kronet. 

I dag er Punakha Dzongs imponerede bedehaller, helligdomme og enestående vægmalerier åbne for gæster, mens tempelfæstningen også fungerer som hovedsæde for landets klostervæsen og abbed om vinteren - med de cirka 1000 munke, som følger med!

Sidst på dagen har I mulighed for at cykle en skøn tur i dalen og der er også mulighed for (moderat) rafting ned ad “moder-floden” og hele vejen forbi Punakha Dzong - det er den perfekte afslutning på dagens eventyr i Punakha. Rafting skal dog aftales på forhånd, så vi kan forberede det hele - hør med vores rejserådgiver, så sørger vi for det.  

Om aftenen venter der jer en udsøgt, indisk middagsmenu i lodgens restaurant - og alternativt kan I bestille en privat BBQ ved poolen - dette kan aftales på forhånd med jeres rejserådgiver.

I dag går turen igen over bjergpasset Dochu La - denne gang mod den historiske Paro-dal. På jeres vej passerer I flere helligdomme og Bhutans første klosterfæstning, Simtokha Dzong, inden I ankommer til Paro, hvor I begynder med et besøg til den elegante klosterfæstning Rinpung Dzong, der regnes for en af de fineste og mest detaljerige eksempler på bhutanesisk arkitektur i landet.

Efter en en gåtur i Paro by, kører I op til jeres lodge, Six Senses Paro 5*, hvor I skal bo de næste 2 nætter i en højde af 2900 meter. Den eksklusive lodge ligger fantastisk placeret med udsigt over dalen, omgivet af nåleskove og små, ukendte klostre, som ligger få minutters gang væk - det er et fortryllende sted.

Xl Bhutan Paro Monastery Interior Monk

Bueskydning og en kold øl

Efter frokost, kan I f.eks. finde vej ned til de gamle stenruiner ved siden af lodgen og prøve kræfter med Bhutans nationalsport bueskydning, hvor præcision, besindelse og fokus virkelig skiller fårene fra bukkene.

Uanset hvordan I klarer den, kan I altid skylle bedrifterne ned med et glas kold øl fra Paros lokale mikrobryggeri, inden I måske kigger forbi lodgens spa til en 60-minutters massage - om aftenen venter jer cocktails på terrassen efterfulgt af en skøn middag fra lodgens restaurant Jangkho.

Xl Bhutan Six Senses Paro Three Bedroom Villa Terrace Breakfast

Xl Bhutan Paro Tigers Nest Panorama View

Tiger’s Nest er på mange måder indbegrebet af Bhutan. Det ikoniske kloster er som limet til en klippeside hele 900 meter over Paro-dalen – som et symbol på et land og en kultur, der på mange måder virker til at være bundet sammen af en usynlig pagt mellem mennesket og naturen.

Efter morgenmad, sætter I kurs mod bunden af det bjerg, hvor vandreturen til Tiger’s Nest begynder. Der venter jer en uforglemmelig dag og afsked med dette fantastiske og unikke land.

Der er mulighed for at arrangere en picnic til frokost og har I mere i benene, efter I er kommet ned fra Tiger´s Nest, kan I besøge det lille stemningsfulde tempel Kyuchi Lhakhang, som er hetl tilbage fra 600-tallet og muligvis er det ældste tempel i Bhutan.

Xl Bhutan Paro Bhutanese House White Praying Falgs

En personlig afsked med Bhutan

Tilbage på jeres lodge, kan vi anbefale en sidste kort tur op til Samteling-klostret tæt på lodgen, hvor I kan nyde en stille stund, tænde en smørlampe og tage jeres sidste, personlige afsked med Bhutan - måske ikke den allersidste, for i aften skal I opleve en hel særlig og eksklusiv middag med levende musik og dans ved de gamle Chubjakha-ruiner ved siden af lodgen. 

Her I sidder under stjernehimlen, omgivet af nåletræer og skygger, der danser på ruinerne i stearinlysenes skær og blander sig med billeder i det indre øje fra jeres rejse og de eventyrlige dage, som er gået. Cirklen er rundet og I er klar til at sætte kurs mod Delhi i morgen. Men først kan I nyde denne aften til fulde. 

Efter en tidlig morgenmad, kører I cirka 30 minutter til lufthavnen, hvor I tager afsked med jeres GEM og sætter jer på flyveren mod Delhi. 

I Delhi skal I selv finde ud gennem lufthavnen, hvor jeres chauffør vil stå klar til at køre jer den korte tur til Aerocity og Andaz Delhi by Hyatt 5*, hvor I har en sidste overnatning og kan slappe af, nyde poolen, spaen og alle de gode restauranter indtil turen går mod Danmark på dag 13.

Xl Indien Delhi Andaz Delhi Pool

I flyver hjem til Danmark, hvor I lander samme dag eller på dag 14, afhængig af jeres afgang. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Xl India Holi Colour Festival
Fra Taj Mahal til Himalayas forjættede kongerige

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Suveræne hoteller, lodges og wellness

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Delhi t/r 
 • Lufthavnsskatter
 • Alle transporter mellem lufthavne og hoteller
 • 2 nætter på Oberoi New Delhi 5* i Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: New & Old Delhi
 • 1 nat på Oberoi Amarvilas 5+*, Agra, i Premier Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Agra Fort & Baby-Taj
 • Oplevelse: Taj Mahal by sunrise
 • 1 nat på Andaz by Hyatt 4+*, Aerocity Delhi, i Andaz King Room, incl. morgenmad
 • Fly Delhi-Paro t/r
 • 6 nætter på Six Senses Bhutan i Lodge Suite 5*: 2 nætter i Thimphu, 2 nætter i Punakha og 2 nætter i Paro
 • Helpension og drikkevarer (excl. alkohol) under hele opholdet i Bhutan (i Six Senses restauranter eller Six Senses Picnic Box)
 • Alle oplevelser og udflugter i Bhutan, inkl. adgangsbilletter jf. dag-til-dag-program
 • Egen Six Senses Guest Experience Manager (GEM) under hele opholdet i Bhutan
 • Egen chauffør og bil under opholdet i Bhutan
 • Visum til Bhutan
 • Alle skatter og afgifter til Bhutan, herunder turist/miljøafgift
 • 1 nat på Andaz by Hyatt 4+*, Aerocity Delhi, i Andaz King Room, incl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Den ultimative luksusrejse til Bhutan og Indien
RejseperiodeDobbelt
26.06.24 ‑ 30.09.2495.000‑108.000
01.10.24 ‑ 28.02.25100.000‑113.000
01.03.25 ‑ 31.05.25113.000‑119.000
01.06.25 ‑ 30.09.25100.000‑114.000
01.10.25 ‑ 07.11.25118.000‑120.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Tillæg under festivaller i Bhutan (fx Tscheu)
 • Sygdoms- og afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Double-entry Visum til Indien (25-40 USD)
 • Alkoholiske drikkevarer under Six Senses Bhutan opholdet, hvis dette ønskes
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Bhutan

Tigersafari i Indien og Bhutans fjerne dale? Alt er fleksibelt, og I kan sagtens forlænge jeres rejse med f.eks. en safari i Indien eller en tur til de mere afsidesliggende dale I Bhutan, Gangtey og Bumthang, hvor Six Senses også har små, intime lodges.

Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid jeres rejse til Bhutan og Indien efter jeres ønsker. Hør mere med jeres rejserådgiver, som står klar til at lave den helt rigtige rejse for jer. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.