Xl Bhutan Six Senses Thimpu Local Bridge Thimphu
Thimphu, Bhutan

Six Senses Thimphu

Ophøjet ro på taget af Bhutans hovedstad

En rejse til Bhutan begynder ofte i landets lille hovedstad, Thimphu. Og en bedre introduktion til Himalayas sidste kongerige findes næppe, end den som venter, når I træder ind på Six Senses Thimphu med tilnavnet ”Palace in the Sky”.

En traditionel bhutansk pavillon svæver nærmest vægtløst over en spejlblank dam. På den anden side af dalen sidder Bhutans største Buddha og mediterer i aftenlyset, omgivet af skovklædte bjerge. Under jer, dybt nede i dalen, funkler Thimphus lys sagte – det er ikke et tæppe af lys, men nærmere et drys af lysglimt i skumringen, for Thimphu minder mere om en forvokset landsby end en hovedstad. I er fremme nu.

Velvære og harmoni i Bhutans ånd

Six Senses Resorts & Spas har siden kædens første resorts i 2004 dannet skole for afslappet luksus og velvære ud fra devisen ”sense of place”, som betyder at Six Senses sætter en ære i at lade hvert enkelt resort afspejle den omgivende natur og det lokale samfund og dets værdier. Og altid med en uovertruffen sans for enkelhed, kvalitet, stemning og service - for ikke at nævne et stærkt fokus på bæredygtighed.

Med Six Senses Thimphu har Six Senses gjort det igen. Denne gang i en højde af 2650 m, omgivet af nåleskov, æbleplantager og de majestætiske Himalaya-bjerge, der omkranser Bhutans stemningsfulde hovedstad. Det er uden sidestykke. 

Et palads højt oppe i skyerne

Når I ankommer til Six Senses Thimphu, vil I føle jer hjemme med det samme. I træder lige ind i en bygning med et magisk lysindfald, ild i pejsen, skønne tæpper og en fantastisk udsigt over dalen. Store glaspartier, moderne møbler i naturfarver, lyse trægulve og panelvægge samt rustikke, hvidmalede lervægge skaber tilsammen et let, sanseligt og nærmest svævende rum, der samtidig er både varmt, landligt og hyggeligt.  

Xl Bhutan Six Senses Thimpu Praying Pavilion View Pond
Xl Bhutan Six Senses Thimpu Dinner Soup Yak Meat Glass Noddle Bhutanese Cheese
Xl Bhutan Six Senses Thimpu Picnic Woman
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Himmelsk køkken på tværs af horisonter

Six Senses Thimphu har kun en enkelt restaurant, ’Namkha’, men her finder I til gengæld et gedigent køkken med noget for enhver smag på tværs af det lokale, regionale og internationale menukort. Namkha betyder ”himmel” og begynder dagen med at servere en skøn a la carte morgenmad, inden køkkenet går videre til at tilberede særdeles velsmagende måltider med frugt og grønt fra lodgens egen økologiske have. 

Bøger, bueskydning og buddhisme

I lodgens fællesarealer, finder I såvel bøger som spil spredt omkring til fri afbenyttelse og leg, og så kan I også vælge mellem en række unikke udflugter og aktiviteter som f.eks. en meditationstur til den siddende Buddha i Thimphu, samtaler med buddhistiske munke, eftermiddagste med bueskydning – Bhutans elskede nationalsport – samt besøg til det lille Talakha kloster, som kun få rejsende oplever.   

Suites og store villaer med bjergudsigt

Six Senses Thimphu har 20 suites og villaer fordelt på fire kategorier: Lodge Suite, One-Bedroom Villa, Two-Bedroom Villa, Three-Bedroom Villa. Alle suites og villaer har udsigt ud over Thimphu-dalen og byens ikoniske, siddende Buddha.

Six Senses filosofi om enkelhed og harmoni går igen i alle suites og villaer, hvis rummelige værelser er stilfuldt indrettet i lyst træ med skønne tæpper, pejs, balkon og store vinduespartier med udsigt til bjergene. 

Badekar med udsigt og egen spa

Alle badeværelser har ligeledes fritstående badekar med udsigt til bjergene, mens de tre villakategorier også har private spa-områder med egen bhutanesisk Hot Stone Bath.

I mini-baren, finder I ikke Coca-Cola og Carlsberg, men i stedet hjemmelavet cider, skønne småkager og andre af husets hjemmelavede specialiteter. 

Xl Bhutan Six Senses Thimpu Lodge Suite Balcony
Xl Bhutan Six Senses Thimphu Bhutanese Thali Lunch Set
Xl Bhutan Six Senses Thimpu Picnic Setup

Smagen af Bhutan

Glæd jer ikke mindst til lokalt inspireret retter som for eksempel dampede momos og langtidsstegt yakokse, serveret med lokal ost, glasnudler, koriander og chili. Eller en såkaldt boti-kebab med lammekød marineret i en traditionel, bhutanesisk krydderiblanding. Menuen skifter alt efter årstiden, afgrøderne i køkkenhaven og kokkens fantasi. 

I kan nyde alle måltider i restauranten eller få den bragt til jeres egen villa, lige som I også kan nyde dem i lodgens skønne loungeområde udenfor, der elegant er blevet udlagt som en nedsænket terrasse, omgivet af dammen med den smukke pavillon.

All Inclusive - Med madpakker

Alle måltider er inkluderet i opholdet, mens drikkevarer tilkøbes. Og er I ikke hjemme til frokost, får I en generøs madpakke med, der med garanti vil stille sulten, indtil I vender hjem fra dagens oplevelser.

Xl Bhutan Six Senses Thimpu Thimphu Bar
Xl Bhutan Six Senses Thimphu Suite Bathtub
Xl Bhutan Six Senses Thimpu Lodge Suite Interior

Wellness, spa og retreats

Bhutan er et samfund defineret af buddhismen og dens vægt på livsbalance, indre ro og tæthed med naturen. Og Six Senses Thimphu er mere end noget andet skabt med dette for øje – til at forkæle og skabe velvære for sind, krop og sjæl, og forbinde gæsterne med naturens harmoni.   

Udover en række wellness-programmer som bl.a. Detox Retreat og Discover Retreat, finder I et vidunderligt yogastudie med udsigt til bjergene, et dampbad, en sauna, fem værelser til kropsbehandlinger, en skøn urtehave og en autentisk, bhutanesisk Hot Stone Bath. For ikke at nævne en indendørs, opvarmet pool., hvor I kan svømme med udsigt til de skovklædte bjerge og Thimphu-dalen under jer. 

Små detaljer, der løfter oplevelsen

Alle suites og villaer har Wi-Fi, tv og et Bose lydsystem – og måske vigtigst af alt, følger Six Senses´ kompromisløse sans for detaljer altid med: På kolde dage venter en varmedunk med et lille hjerte under dynen. I finder også en lille opfordring på jeres seng til at koble af eller deltage i en given aktivitet.

Og om aftenen, venter en lille ”gave” fra lokalområdet med historien bag. Vi siger ikke mere.

Håndplukkede rejser

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Bhutan Six Senses Paro Main Building Terrace Setup
Bhutan, Asien

Glæd jer til

Et ultimativt luksuseventyr med privat chauffør og guide

Mødet med Bhutans sprudlende kultur og lokalbefolkningen

Bhutans uberørte bjerge, magiske templer og Tiger's Nest

Sublime 5* lodges og wellness med Six Senses i Bhutan

Taj Mahal og Old Delhi med ophold på Oberoi Delhi 5* og overdådige Oberoi Amarvilas 5*+

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Bhutan

Alt på denne rejse til Bhutan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Bhutan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.