Xl Bhutan Punakha Sangchhen Dorji Lhuendrup Sunset
Oplevelse i Bhutan

Trekking, tipier og vilde floder i gudesmukke Punakha

2 dages udflugt lige ved flodbredden

At vågne op ved strandkanten af en krystalklar, brusende bjergflod. At dufte nåleskoven og spejde efter sjældne fugle, mens disen løfter sig og en skøn morgenmad tilberedes. Med privat guide og vandretur, rafting, bueskydning og camping. Det her er Bhutan. Helt uberørt. Helt for jer selv. 

Oplev Bhutans natur helt for jer selv

Mere end noget andet, er Bhutan lyden af brusende bjergfloder og vinden, der suser ind over dalene fra verdens mægtigste bjerge, Himalaya. Det er fuglenes sang og solens varme ved flodbredden og duften af den uberørte nåleskov, der bare fortsætter og fortsætter så langt øjet rækker.

Der er ikke nogen bedre måde, at forbinde sig med dette enestående land, end at begive sig ud i naturen med vandrestøvler, telt - og en gummibåd, selvfølgelig.

Komfortable telte med brændeovn og lys

For at minimere aftrykket på den uberørte natur, benytter vores partnere i Bhutan mobile camps, der er nemme at pakke ud og helt sammen igen. Glæd jer til ægte camp-stemning med rummelige, rustikke walk-in tipier med komfortable underlag, brændeovn, traditionelle tæpper og solcellelamper. 

Xl Bhutan Punakha Chimi Lhakhang Temple
Xl Bhutan Punakha Punakha Valley Aerial
Xl Bhutan Punakha Khamsum Yulley Namgyal Chorten

Natureventyr i Punakha-dalen

I en højde af cirka 1500 meter over havoverfladen, er Punakha-dalen en relativt lavtliggende dal i Bhutan – det er landet frodige og milde spisekammer, hvor maleriske risterasser, landsteder og frugthaver putter sig mellem de skovklædte bjergsider og to brusende floder, ”moder-floden” og ”fader-floden.

Vi skræddersyer jeres natureventyr i Bhutan

Denne udflugt er kun et eksempel på et natureventyr i Bhutan. Vi skræddersyer lignende og andre vandreture og rafting i hele Bhutan – og i forskellige sværhedsgrader. Vær opmærksom på, at vandstanden i Bhutans floder varierer afhængig af årstid – i foråret er der mest vand i floderne, mens der i efteråret er mindst vand. Hør med jeres rejserådgiver, hvad dette betyder for jeres muligheder for rafting i landet. 

Small Bhutan Punakah Wild Camping Camp Riverside View Guidesofbhutan
Det kan I se frem til

Program

Dag 1: Vandretur og aftensmad under stjernerne

I dag skal I på en skøn vandretur (3-5 timer) forbi risterasser, en af Bhutans største hængebroer - og langs flodbredder og bjergsider, hvor I kan spejde efter sjældne fugle som den hvide fiskehejre og langsomt overgive jer til landlivets og skovens dybe ro. 

For enden af dagens vandretur, venter jeres skønne teltlejr ved flodbredden – her kan I kan nyde resten af eftermiddagen med bueskydning og afslapning i hængekøjer, inden jeres aftensmad serveres ved et åbent ildsted. Nu er det kun jer, ildens knitren og lyden af den brusende flod, der langsomt skifter farve i skum.

Dag 2: Morgenmad og rafting hjem til Punakha Dzong

Næste dag, vågner I op til en skøn morgenmad, inden turen igen går ned ad floden mod bunden af Punakha-dalen - denne gang i gummibåd på floden!  Det er rafting i den blide kategori hele vejen ned til – og forbi - den imponerende klosterfæstning Punakha Dzong, som ligger hvor dalens to floder mødes.

Glæd jer til at opleve det enestående bygningsværk fra en enestående vinkel – det er en helt særlig følelse, at komme ned til Punakha Dzong ”ad vandvejen” oppe fra dalens dybe skove.

HÅNDPLUKKEDE REJSER

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Bhutan Paro Taktsang Palphug Monastery Monk Gong
Bhutan, Asien

Kompromisløs rejse til Bhutan

13 dage fra

78.000 kr.

Glæd jer til

Thimphu by og ikoniske Tiger’s Nest

Punakha, Paro og den mytiske Phobjikha-dal

Vandreture, camping og rafting

Kathmandus stupaer, kongepaladser og kulinariske arv

Håndplukkede hoteller, privat chauffør og guide hele vejen

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Bhutan

Alt på denne rejse til Bhutan kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Bhutan.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.