Xl Bhutan Paro Taktshang Goemba Tigers Nest Monestary

Kompromisløs rejse til Bhutan

Kompromisløs rejse til Bhutan

13 dage fra 78.000 kr.

Kontakt Stina

Tlf. 33 320 320

Fra de største højdepunkter til sjældne fund og fjerne dale inkl. eventyrlige Kathmandu

Fra morgengry i Kathmandu, sjælefulde Thimphu og Tiger’s Nest til camping ved Punakhas floder og vandreture i Bhutans mytiske Phobjikha-dal. Velkommen til det ultimative eventyr i Tordendragens land. 

Glæd jer til

 • Thimphu by og ikoniske Tiger’s Nest
 • Punakha, Paro og den mytiske Phobjikha-dal
 • Vandreture, camping og rafting
 • Kathmandus stupaer, kongepaladser og kulinariske arv
 • Håndplukkede hoteller, privat chauffør og guide hele vejen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Kathmandu, Nepal 2 nætter på Kathmandu, Nepal 2 Højdepunkter Jeres rejse til Bhutan kræver en mellemlanding i Kathmandu - og det skal selvfølgelig udnyttes med to nætter på det skønne hotel The Dwarikas og en fascinerende heldagsudflugt til byens templer, stupaer og kongepaladser. Jeres rejse til Bhutan kræver en mellemlanding i Kathmandu - og det skal selvfølgelig udnyttes med to nætter på det skønne hotel The Dwarikas og en fascinerende heldagsudflugt til byens templer, stupaer og kongepaladser.
Thimphu, Bhutan 1 nat på Thimphu, Bhutan 1 Højdepunkter Besøg det gamle kloster Pangri Zampa og en tag en vandring i Thimpus bymidte, hvor I kan lave jeres egne frimærker på postmuseet Besøg det gamle kloster Pangri Zampa og en tag en vandring i Thimpus bymidte, hvor I kan lave jeres egne frimærker på postmuseet
Punakha, Bhutan 3 nætter på Punakha, Bhutan 3 Højdepunkter Overnatning mellem nåletræerne ved flodbredden Overnatning mellem nåletræerne ved flodbredden
Gangtey, Bhutan 2 nætter på Gangtey, Bhutan 2 Højdepunkter Gangtey-klostrets store bedehal er et vidunder. 18 store søjler omkranser en auala i tre etager Gangtey-klostrets store bedehal er et vidunder. 18 store søjler omkranser en auala i tre etager
Paro, Bhutan 3 nætter på Paro, Bhutan 3 Højdepunkter Det ikoniske kloster Tiger's Nest venter et bjerg, hvor I med egen kraft bringer jer op. Tag jer tid til at nyde omgivelserne på vejen Det ikoniske kloster Tiger's Nest venter et bjerg, hvor I med egen kraft bringer jer op. Tag jer tid til at nyde omgivelserne på vejen
Xl Bhutan Punakha Valley Suspension Bridge
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Et uforglemmeligt eventyr til Bhutans klostre, templer og bjergdale

Dette er rejsen, som bringer jer helt ind i Bhutans sjæl og storslåede natur. I oplever de største højdepunkter, de mest imponerende klosterfæstninger og kommer samtidig bag facaden i tre forskellige bjergdale til sjældne templer og afsidesliggende landsbyer, som kun de færreste besøger. 

I oplever kontrasterne i Bhutans hovedstad Thimphu, vandrer til det ikoniske tempel Tiger’s Nest og begiver jer ud på uforglemmelige treks i den historiske Paro-dal, den fjerne Phobjikha-dal og denne skønne Punakha-dal, hvor I også overnatter i komfortable telte (med brændeovn) ved flodbredden.

Eventyret begynder i Nepals hovedstad Kathmandu

Jeres rejse til Bhutan kræver et mellemstop Kathmandu og derfor har vi gjort en dyd ud af nødvendigheden - vi har nemlig tilføjet to overnatninger og hel dag i Nepals fascinerende hovedstad, så I kan glæde jer til endnu flere oplevelser, når I alligevel er i denne del af verden og har muligheden. Vi har fundet et helt særligt hotel til her, The Dwarikas, og så skal I også på udflugt til Kathmandus mest berømte stupaer, templer og kongepaladser. Med privat bil og guide, naturligvis.   

Privat guide og chauffør hele vejen

Der er meget forskelligt at se og opleve i Bhutans forskellige dale, men med privat guide og chauffør hele vejen, kan I løbende aftale og justere programmet, som I har lyst. 

I sætter selv tempoet og rytmen for dagens forskellige oplevelser og jeres guide vil fortælle jer om mulighederne undervejs. I kan også læse mere om de forskellige dale her og høre mere hos jeres rejserådgiver. 

 

Enestående hoteller og lodges

Vi har nøje udvalgt de bedste hoteller og lodges i Bhutan ud fra beliggenhed, stemning, service og komfort - glæd jer ikke mindst til COMO Uma Punakha 4*, enestående Gangtey Lodge 4+* og til at slutte I på COMO Uma Paro 4+*, hvor I kan lade jeres store eventyr sænke sig, mens I virkelig forkæler krop, sind - og fødder - efter jeres mange vandreture i Bhutans bjerge. 
 
Alle jeres hoteller i Bhutan er med helpension og inkluderer alle måltider. 
Xl Bhutan Paro Rinpung Dzong Monk Bridge Crossing
Xl Bhutan Zhiwa Ling Ascent Thimphu Kitchen Garden Man
Xl Bhutan Thimphu Great Buddha Dordenma Statue Mountains 54 M Bronze
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København og ankommer dagen efter i Nepals hovedstad Kathmandu, hvor I bliver hentet af jeres private chauffør, som kører jer til The Dwarika's Hotel 4*, hvor I skal bo de næste 2 nætter.

I mærker det allerede på vej ind fra lufthavnen. Kathmandus særlige sjæl og stemning. Den gamle kongeby ved foden af verdens højeste bjerge. I morgen skal I opleve det hele. I dag kan I bare lande og nyde jeres hotel og de nærmeste omgivelser. Jeres eventyr er begyndt. Velkommen til Nepal.

XL Nepal The Dwarikas Hotel Room 3

Hellige køer, templer, stupaer, markeder, cyklister, gadesælgere og kongelige paladser, der gemmer på alt fra levende gudinder til sublime eksempler på nepalesisk snedkerhåndværk.

I dag skal I på opdagelse i Kathmandu-dalen. I har god tid - både til de store højdepunkter og til at indsnuse byens liv og gadebilleder undervejs. 

I bliver hentet af jeres guide efter morgenmad og slutter tilbage på hotellet sidst på dagen, hvor der venter jer en enestående kulinarisk oplevelse på restauranten Krishnarpan. 

Xl Nepal Katmandu Historical Center And Durbar Square
Small Nepal Kathmandu Rotation
Xl Nepal Katmandu Durbar Square

I dag rejser I til Tordendragens land - det forjættede kongerige højt oppe under himlen. Efter morgenmad, bliver I kørt den korte tur til lufthavnen i Delhi og flyver til Bhutan andenstørste Paro, hvor landets eneste internationale lufthavn ligger.

I bliver hentet i lufthavnen af jeres personlige guide, som kører jer cirka en time til Bhutans skønne hovedstad Thimphu, hvor I har en overnatning på det charmerende boutique-hotel Zhiwa Ling Ascent 3*. Men inden I når frem til hotellet, gør I stop ved et helt særligt tempel og senere ved Bhutans største Buddha statue, den 50 meter høje Buddha Dordenma Statue, der våger over byen højt oppe på en bjergside.

Heroppe har I et fantastisk vue over dalen og den lille hovedstad, som I i dag har resten af dagen til at udforske efter aftale med jeres guide - det er helt op til jer, hvad I helst vil lave. Læs mere om nogle af mulighederne i Thimphu her

Xl Bhutan Thimphu Tashichho Dzong Monastery Governmental Office

Efter morgenmad gør I så småt klar til at køre mod den næste dal på jeres eventyr - Punakha-dalen. Men første kan I gå en tur ned i byen og måske købe et bedeflag, som I kan hænge op ved det spektakulære bjergpas Dorchu La (3050 m), som I passerer på jeres vej til Punakha. 

Køreturen tager 3-4 timer, men før I ankommer til selveste Punakha, vil I gøre stop og vandre en kort tur op til det fascinerende “frugtbarhedstemplet” Chimi Lhakhang, som jeres guide vil fortælle meget mere om - vi siger ikke mere.

Sidst på dagen ankommer til jeres skønne lodge, COMO Uma Punakha 4*, hvor I skal bo de næste to nætter - nu har I måske lyst til en massage efterfulgt af en traditionel Hot Stone Bath. 

Ja, hvorfor ikke? 

Xl Bhutan Como Uma Punakha Como Villa Terrace

I dag skal I sørge for at spise en god morgenmad og snørre støvlerne ekstra godt, for forude venter en længere og vidunderlig vandretur (5-7 timer) op i bjergene, som bringer jer til Khamsum Yulley Namgay, der  er en enestående, elegant og detaljerig chorten (stupa), opført af kongefamilien på en bakketop med fabelagtige udsigter over Punakha.

Heroppe fra kan i skue hele vejen over dalens nåleskove, risterrasser og appelsinlunde. Vandreturen fortsætter bagefter videre op gennem skoven til det mytiske Gilligang tempel, hvor I kan nyde en picnic med 360 graders udsyn over Punakhas bjergedale – det er ganske enkelt fortryllende.  

Når I vender tilbage, er det bare om at nyde jeres skønne lodge, hvile benene og lade op til morgendagen, hvor et endnu større eventyr i bjergene venter jer.

Xl Bhutan Punakha Punakha Valley Aerial

I dag venter en helt enestående udlfugt i Bhutans vilde natur. Men først skal I opleve den enorme klosterfæstning Punakha Dzong, som engang var Bhutans hovedsæde og kongepalads - det er stadig her Bhutans konger bliver kronet.

Efter I har udforsket Punakha Dzong, vandrer I langs Punakhas floder - mod strømmen - og denne gang har I telt med, for I skal overnatte mellem nåletræerne ved flodbredden, inden turen går hjem næste dag med rafting på floden: Glæd jer til ægte vildmarks-stemning med rummelige, rustikke walk-in tipier, som dog er ret så komfortable og både har brændeovn, traditionelle tæpper og solcellelamper.  

Xl Bhutan Punakha Punakha Dzong Monastry River

Jeres vandretur slutter tilbage ved Punakha Dzong og herfra sætter I nu kurs østpå i bil (3-4 timer) mod det centrale Bhutans Gangtey-område og den gudesmukke Phobjikha-dal, som ligger i 2900 meters højde. 

På vej til Phobjikha-dalen gør i stop ved klosterfæstningen Wangdue Phodrang Dzong, som blev bygget i 1638 og i dag er kendt for særlig en ting: Fremstilling af hellig røgelse. Herfra går turen over det dramatiske Lawa Lab bjergpas (3360 m) inden den skønne Phobjikha-dal åbenbarer sig for jer. 

Undervejs på køreturen, kan I altid standse og tage en pause. Måske I bare vil strække benene lidt og nyde udsigten, men I kan også tage korte vandreture op til bl.a. udkigssteder og templer - dem vil jeres guide fortælle jer om undervejs - og så vælger I helt selv, hvad I har lyst til. 

Xl Bhutan Gangtey Lodge Gangtey Lodge Spa Massage Kenspence

I løbet af eftermiddagen ankommer I til vidunderlige Gangtey Lodge 4+*, hvor I skal bo de næste to nætter.

I dag kan nyde jeres morgen i lodgen - måske I bare vil slappe af og nyde en stund på terrassen - men I kan også finde vej til den tidlige morgenbøn med munkene i Gangtey-klostret. 

Det kan også være, at I hellere vil vente til lidt senere på formiddagen, men Gangtey-klostret er næsten et must, når I er i Phobjikha-dalen - klostrets store bedehal er en af de største i Bhutan og har 18 store søjler, der omkranser en aula i tre etager. 

Fra klostret kan I vandre en tur op langs dalens bjergsider, forbi små templer og bondegårde, mens jeres I spejder efter yak-okser og sorthalsede traner. Jeres guide vil fortælle jer mere om de forskellige oplevelser, som I kan vælge mellem i Phobjikha-dalen. Hør også mere med jeres rejserådgiver.

Xl Bhutan Gangtey Valley Stupa Trekking Landscape

I dag venter en længere - og utrolig smuk - køretur på 175 km over bjergpas og gennem dale til den historiske Paro-dal. Det er nærmest en heldagsrejse på 6-7 timer, men det er med mange skønne stop på vejen, hvor I har god tid til at strække benene og opleve alt fra templer, helligdomme, botaniske haver, brusende floder, rismarker, landsteder og betagende udkigssteder.

Når I ankommer til Paro i løbet af eftermiddagen, kan I tage på en kort byvandring, der bl.a. bringer jer forbi det aflukkede Ugyen Pelri-palads, hvor Bhutans dronningemoder har til huse, inden I krydser byens bueskydningsbane og den historiske bro Nyami Zam.

Xl Bhutan Paro Rinpung Dzong Exterior

På den anden sige af broen ligger majestætiske klosterfæstning Rinpung Dzong, som regnes for en af de fineste og mest detaljerige bygningsværker i Bhutan. Fra Rinpung Dzong, er det en kort vandretur op ad bjergsiden til klosterfæstningen Zurig Dzong, hvor der venter jer en bjergtagende vue over Paro-dalen og Paro by. Nu er I fremme og lidt længere nede venter bilen igen, som kører jer hjem til jeres lodge COMO Uma Paro 4+*, hvor I bor de næste tre nætter.

I har også mulighed for at tage en helikopter fra Gangtey til Paro - hør mere med jeres rejserådgiver.

Kila Goemba er et afsidesliggende nonnekloster fra 800-tallet. Der er er både en “høj” (5 timer) og en “lav”, mere moderat (2-3 timer) vandrerute, som bringer jer op klostret – den “høje” vej fører jer videre op til et helligt gravsted i 4300 meters højde.

Begge ruter begynder med en vidunderlig køretur, som bringer jer over Bhutans højeste bjergpas, Chele La, i 3988 meters højde. Afhængig af årstid, finder I en fortryllende verden heroppe. En af verden af vilde blomster, rhododendron-skove, valmuer og store azalea-buske, der skaber baggrundstæppet for et yndet græsningsområde for yak-okser.    

Undervejs på turen vil I opleve skiftende glimt af mægtige Mt. Jomolhari, der med sine 7326 meter troner over grænselandet mellem Tibet og Bhutan.

Hvis I har tid og kræfter, er der også mulighed for at tage en cykeltur med privat guide i Paro-dalen senere på dage - dette skal dog tilkøbes efter aftale. 

Xl Bhutan Paro Taktsang Palphug Monastery Monk Gong

Tiger’s Nest er på mange måder indbegrebet af Bhutan. Det ikoniske kloster er som limet til en klippeside hele 900 meter over Paro-dalen. Det er på mange det ikoniske billede af et land og en kultur, der på mange måder virker til at være bundet sammen af en usynlig pagt mellem mennesket og naturen.

Efter morgenmad, sætter I kurs mod bunden af det bjerg, hvor vandreturen til Tiger’s Nest begynder. Det her er en af de absolutte højdepunkter på enhver rejse til Bhutan og en passende afsked med dette enestående land.

Hvis I har mere i benene, efter I er kommet ned fra Tiger's Nest, kan I besøge den nylig renoverede klosterfæstning Drukgyel Dzong eller gøre stop i Paro by for at handle en sidste gang, inden turen går hjem til Danmark.

Xl Bhutan Paro Tigers Nest Hiking Trail Nature

Efter morgenmad, kører I cirka 30 minutter til lufthavnen, hvor I tager afsked med jeres guide og sætter jer på flyveren tilbage mod Kathmandu og Danmark - hør med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at forlænge jeres rejse med flere eventyr i Nepal eller Indien. 

 

Xl Nepal Kathmandu Sadhu
Håndplukket med hjertet

Det skal I opleve på jeres rejse

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kathmandu t/r 
 • Lufthavnsskatter
 • 2 nætter på The Dwarika's Hotel 4*, Kathmandu. Heritage Deluxe Room inkl morgenmad.
 • Oplevelse: Kathmandus stupaer, kongepaladser og kulinariske arv
 • Fly Kathmandu-Paro / Paro-Kathmandu Paro
 • 1 nat på Zhiwa Ling Ascent 3*, Thimphu i Deluxe Room
 • 2 nætter på COMO Uma Punakha 4*, Punakha, i Deluxe Room
 • 2-dages oplevelse: Trekking, tipier og vilde floder i gudesmukke Punakha 
 • 2 nætter på Gangtey Lodge 4+*, Gangtey, i Farmhouse Suite
 • 3 nætter på COMO Uma Paro 4+*, Paro, i Deluxe Room
 • Oplevelse: Vandretur til Tiger's Nest
 • Helpension under hele opholdet i Bhutan
 • Alle oplevelser og udflugter i Bhutan, inkl. adgangsbilletter jf. dag-til-dag-program
 • Egen engelsktalende lokal guide under hele opholdet i Bhutan
 • Egen chauffør og bil under opholdet i Bhutan
 • Visum til Bhutan
 • Alle skatter og afgifter til Bhutan, herunder turist/miljøafgift
 • 1 nat på Andaz by Hyatt 4+*, Aerocity Delhi, i Andaz King Room, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Bhutan Kompromisløst
RejseperiodeDobbelt
26.04.24 ‑ 31.12.2477.000‑88.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Tillæg under festivaller i Bhutan (fx Tscheu)
 • Sygdoms- og afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Double-entry Visum til Indien (25-40 USD)
 • Drikkevarer (dog er mineral/drikkevand inkluderet)
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Bhutan

Tigersafari eller et besøg til Taj Mahal i Indien? Alt er fleksibelt og I kan sagtens forlænge jeres rejse med flere dage i både Indien eller Bhutan. Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid jeres rejse til Bhutan og Indien efter jeres ønsker. Hør mere med jeres rejserådgiver. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.