XL Canada Athabasca Glacier At Columbia Icefield Parkway

Guide

Banff National Park – 3-i-en skieventyr for alle

GUIDE TIL BANFF SUNSHINE, MT. NORQUAY OG LAKE LOUISE SKI RESORT

Om I er begyndere eller eksperter, på ski eller snowboard, så er en skiferie i Banff National Park i Canada en oplevelse af de helt store. Basen er super hyggelige Banff, og når det er tid til løjperne, har I 3 fantastiske områder at vælge mellem.

De tre skiområder er Banff Sunshine, Mt. Norquay og Lake Louise Ski Resort. Men før vi tager jer med på pisterne, så tag lige med til toppen af Sulphur Mountain.

MED BANFF GONDOLA TIL SULPHUR MOUNTAIN

Hvis I vil nyde panoramaudsigter over Banff National Park, så tag med Banff Gondola op til toppen af Sulphur Mountain 2.281 meters højde.

Udsigten bliver bare bedre og bedre hele vejen op. Navnet Sulphur Mountain kommer fra de varme svovlholdige kilder, der oprindeligt blev fundet her. I kan stadig prøver en – Upper Hot Springs både sommer og vinter.

MT. NORQUAY SKI RESORT

Mt. Norquay Ski Resort er det ældste skiområde i Banff National Park og det, der ligger tættest på byen. Vi taler om små 10 minutters kørsel. Det er også det mindste af de tre skiområder ved Banff med en særlig lokal stemning. Det er her, de lokale tager hen, når de har en pause.

Her er alle sværhedsgrader, og rejser I med børn, er det nok her, I starter jeres skiferie i Canada. Ud over dagens løb på ski eller snowboard, har Mt. Norquay flere ekstra spændende tilbud: natski fredag aften og også lørdag i højsæsonen.

Også den gode terrain park har natåbent med masser af udfordringer. Kendere vil vide, hvad vi referer til, når vi siger Kicker (spring og ramper), Rails/slides, boxes, wallride, waweride og andre udfordringer til både ski og snowboard - og både begyndere og øvede. Se piste kort

LIDT FAKTA OM MT. NORQUAY SKI RESORT

  • 74 pister
  • 1 high speed stolelift til 4
  • 2 alm. stolelifte til 4
  • 1 alm dobbelt stolelift
  • 2 slæbelifte
  • Sværhedsgrader: 20 % begynder, 36 % intermediate, 28 % advanced og 16 % expert
  • Længste løb: 1,2 km

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.