Xl Canada Alberta Fairmont Banff Springs Exterior

Skiferie i Banff
på Canadas mest ikoniske hotel

Skiferie i Banff på Canadas mest ikoniske hotel

12 dage fra 30.000 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Enestående skiområder med base på Fairmont Banff Hotel 4*

Oplev skiferie i Banff National Park med flere end 350 pister fordelt på tre enestående skiområder. I har liftkort alle dage til samtlige 29 lifter inkl. Banff Gondola til Sulphur Mountain. 

Sjældent har en skiferie budt på så spektakulære oplevelser, både når det gælder pister og hotel, som denne skiferie i Banff i Canada.

Glæd jer til

 • Skiferie i Banff National Park
 • Mt. Norquay Ski Resort, Banff Sunshine og Lake Louise Ski Resort
 • Flere end 350 pister og liftkort i 9 dage
 • Banff Gondola til Sulphur Mountain
 • Ikoniske Fairmont Banff Springs Hotel 4*

Verdensklasse natur klædt i hvidt

I er omgivet af en natur, det er svært at finde meget smukkere. Banff National Park blev allerede i 1885 udnævnt til nationalpark for sin unikke skønhed. Det er Canadas første nationalpark, og siden er denne del af Canadian Rockies også udnævnt til World Heritage Site.

I kan benytte jer af 3 meget forskellige skiområder, Mt. Norquay Ski Resort, Banff Sunshine og Lake Louise Ski Resort, og I har liftkort til dem alle i 9 dage! Se vores guide til Banff National Park med pistekort.

Xl Canada Alberta Banff NP Mountain Landscape
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Canada, hvor I lander i Calgary samme dag lokal tid. Der er mulighed for tilslutning fra Billund. I Calgary bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der er klar til at køre jer til Banff og jeres hotel.

Turen tager 1 time og 45 minutter. Efterhånden som bjergene i Canadian Rockies rejser sig foran jer og kommer nærmere og nærmere, stiger forventningens glæde. Jeres skiferie i Canada er snart i fuld gang.

Xl Canada Alberta Fairmont Banff Springs Hot Spring Aerial

Fairmont Banff Springs 4*, Banff

I skal bo på Fairmont Banff Springs 4*, der nok er det mest ikoniske hotel af alle hoteller i Canada. Fairmont Banff Springs emmer af historie og storhed. Hotellet er ikke bare officielt ”historic landmark”, men også UNESCO World Heritage Site.

Allerede på lang afstand kan I se, hvorfor kælenavnet er The Castle of the Rockies. Walt Disney kunne ikke have arrangeret det mere imponerende. Det gælder både om dagen, hvor I kan slentre til vandfaldet Bow Falls lige neden for hotellet, og om aftenen, hvor lysene tændes i slottes mange vinduer. Eventyrligt.

Xl Canada Alberta Fairmont Banff Springs Deluxe Room Bed

Både sommer og vinter regnes Banff National Park som den mest spektakulære natur, I kan opleve i Canada. Om sommeren står bjergene grønne med sne på toppen, og gletsjersøerne lyser i en næsten uvirkelig turkis farve. Om vinteren klædes alt i hvidt, og flere af søerne inviterer til skøjteløb.

Xl Canada Alberta Banff NP Mt Norquay Steep Piste
Xl Canada Alberta Banff NP Mt Norquay Chairlift
Xl Canada Alberta Banff NP Town

3 områder til skiferie i Banff National Park

Når I er på skiferie i Banff National Park, kan I vælge mellem tre fantastiske områder: Mt. Norquay Ski Resort, Banff Sunshine og Lake Louise Ski Resort. I har liftkort til dem alle tre i 9 dage, så hvilke af de flere end 350 pister skal I starte med? Her er alle sværhedsgrader, og længste sammenhængende løb er på 8 km. 

Måske skal I starte med en tur til toppen af Sulphur Mountain med Banff Gondola for at nyde den enestående udsigt? Se mere i vores guide til skiferie i Banff National Park.

Gastronomi, spa og bowling

Om aftenen kan I tage for jer af byen Banffs mange tilbud og ikke mindst jeres hotels tilbud. Fairmont Banff Springs har 7 restauranter, egen bowlingbane og spa med varme kilder.

Xl Canada Alberta Banff NP Mountain View Of Town

Det er blevet tid at vende hjem fra skiferie i Canada. I bliver hentet på Fairmont Banff Springs og kørt til lufthavnen i Calgary. Herfra flyver I mod Danmark, hvor I lander dag 12 dansk tid.

Skræddersyet skiferie - tal med jeres rejserådgiver!

Ønsker I flere eller færre dage på ski i Canada? Flere oplevelser på vejen, nu I er rejst til Canada? Hjælp til leje af udstyr? Tal med jeres rejserådgiver. Alt skræddersys efter jeres ønsker.

Fairmont Banff Hotel 4* - The castle of the Rockies

Her skal I bo på jeres rejse

I skal bo på Canadas nok mest ikoniske og spektakulære hotel, Fairmont Banff Springs, der er som revet ud af et eventyr. Det står som et slot i bjergene og kaldes da også The Castle of the Rockies.

Fairmont Banff Springs ligger lige ved vandfaldet Bow Falls og få minutters gang fra centrum af Banff. Hvornår har I sidst boet på et hotel, der er erklæret World Heritage Site?

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Calgary / Calgary-København
 • Transfer med bus fra Calgary Airport til hotellet i Banff
 • 10 nætter på Fairmont Banff Springs 4*, Banff. Deluxe Room
 • 9 dages liftpas
 • Transfer med bus fra hotellet i Banff til Calgary Airport
Pris per person ved 2 voksne
Skiferie i Banff på Canadas mest ikoniske hotel
RejseperiodeDobbelt
01.11.24 ‑ 01.03.2529.000‑31.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada
 • Måltider

Bemærk

 • Der er mulighed for tilslutning fra og til Billund ved ud- og hjemrejse
 • Bemærk at prisen kan være højere ved afrejse over jul og nytår, ring til os og få den præcise pris.
 • Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal hjælpe med leje af udstyr
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres skiferie til Banff

Alt på denne rejse kan tilpasses til jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver, om den rejse til Canada, der passer jer bedst – og sig til, hvis vi skal hjælpe med leje af udstyr.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.