XL France Trois Vallees Courchevel Ski Piste Topstation

Guide

Courchevel i verdens største samlede skiområde

af Gæsteblogger

Skiferie i Frankrig med adgang til over 600 km pister

Skiferie i verdens største sammenhængende skiområde, De Tre Dale i Frankrig med Courchevel, Mèribel, Val Thorens og Les Menuires, er både for pulserende jetset og familier. Super effektiv logistik binder 600 km pister sammen.

Courchevel ligger i Les Trois Vallées i de franske alper med udsigt til blandt andet Mont Blanc. Står I på ski eller snowboard her, har I adgang til et kæmpe og ualmindeligt velfungerende skiområde. 

XL France Trois Vallees Les Menuiresl Ski Topstation

De 4 Courchevel-områder

Courchevel består af 4 skiområder og satellitbyer med 150 km lokale pister. For nogen ville det være alt rigeligt, men for mange er Courchevel bare en lille del af deres skiferie i Les Trois Vallées. Områderne er opkaldt efter højden af deres beliggenhed, Courchevel 1300, Courchevel 1550, Courchevel 1650 og endelig Courchevel 1850, der på alle måder er toppen, når det gælder skiferie i Courchevel. 

Det handler ikke kun om, at I her er tættest på de øverste pister og den bedste sne. Courchevel 1850 kaldes også vintersportens St. Tropez, for det er her, eliten og jetsetterne mødes både på pisterne og i de 4 natklubber. Hotellerne med blandt andre Six Senses Residences Courchevel er en tand mere eksklusive – i mange tilfælde adskillige tænder. Det samme gælder restauranter og selvfølgelig priser. 

Se pistekort over Courchevel, der faktisk også rummer et femte område, La Tania, der blev skabt til OL i 1992.

XL France Trois Vallees Ski Meribel Lift

Pister og lifte i Courchevel

I Courchevel er 1 kabelbane, 10 gondoler, 20 stolelifte, 29 slæbelifte og 3 rullende fortove. De 150 km pister fordeler sig inkl. La Tania på 23 grønne, 34 blå, 32 røde og 10 sorte. Der er altså til de øvede, men hovedvægten ligger på begyndere, let øvede og normalt erfarne skiløbere og snowboarders. Der er mulighed for guidede ture til off piste. 

XL France Trois Vallees Val Thorens Ski (1)

De tre dale

Courcehevel er som nævnt en del af Les Trois Vallées. 119 pister bindes her sammen af et effektivt system med 174 lifte. Områderne er Les Menuires, Val Thorens og Mèribel. I kan få ét liftkort til det hele.

I er nu oppe på et sammenhængende område med 600 km pister med 53 grønne pister, 136 blå, 113 røde og 35 sorte, hvor stjernen blandt de sorte er den upræparerede Grand Couloir. I Les Trois Vallées er skov, høje tinder og gletsjere og 52 restauranter ude i terrænet. Se samlet pistekort.

XL France Courchevel Off Piste Skiing

Zen zoner og familieparker til børn

Les Trois Vallées er også til børnefamilier med et særligt familie skipas og masser af oplevelser målrettet de mindste og ikke mindst det sjove samvær. 

I Family Park er et øveområde målrettet familier også med jumps og rails, men alle har adgang. Vil I først se, hvordan det gøres af de øvede, så læg vejen omkring DC AREA 43 i Méribel Mottaret. 

The Western Skipark er en tema-skipark for begyndere, hvor navnet siger alt om temaet. Løb ned ad brede boulevarder med sjove opgaver på vejen og tag det rullende fortov op igen. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres skiferie til Frankrig

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Frankrig. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.