XL Ecuador Galapagos Coastline Bartolome Island National Park

Guide

Luksus eller turistklasse på Galápagos?

af Gæsteblogger

Sådan vælger I det rette skib til jeres opdagelsesrejse

Hos Nyhavn Rejser er vi eksperter i rejser til Galápagos, og vi formidler enhver form for skibe – fra turistklasse til katamaraner, yachts og private både. Men hvordan finder I det skib, der passer bedst til den type Galápagos-rejse, som I drømmer om? Få svaret her – og ring til os bagefter for at høre mere.

XL Ecuador Galapagos Brown Pelican With The Pinnacle Rock In The Back, Island Of Bartolome

Unikke øer

De uspolerede Galápagos-øer er et paradis for naturelskere. Fra de golde klippelandskaber til de frodige skråninger, fra de tårnhøje vulkaner til de blå bølger myldrer øerne med et enestående dyreliv, og hver ø er helt sin egen.

Xl Ecuador Galapagos Marine Iguana

Bedst med cruise

Kun to af Galápagos-øerne er beboede, og selv om vi også kan arrangere et hotelophold her, er et cruise den optimale måde at opleve øerne på. For I skal vidt omkring for at få det fulde indblik i øernes mangfoldighed, og de stramme fredningsregler sætter klare forskrifter for, hvordan det er tilladt at færdes.

XL Ecuador Boat Treasure Of Galapagos Close To Island

Fra turistklasse til luksus

Krydstogtskibene, der sejler mellem Galápagos-øerne, er overordnet opdelt i forskellige klasser – fra turistklasse til superior, første klasse og luksus. Inden for hver kategori er der igen forskellige typer af skibe med varierende størrelse, indretning og faciliteter.

Det bedste af det bedste

Er skibets komfort, gastronomi, service mv. altafgørende for jer, kan det give god mening at se på skibene i luksusklassen, der tilbyder det ypperste inden for disse områder. I skal dog være forberedt på, at prisen på krydstogtet naturligvis stiger i takt med, at antallet af skibets stjerner gør det.

Skibet afgør oplevelsen

Af samme årsag er valget af skib så vigtigt for jeres oplevelse. Det er her, I tilbringer jeres tid, når I ikke er i land, og skibets størrelse og manøvredygtighed afgør, om I kan komme helt tæt på selv de mest utilgængelige dele af øerne - eller om der er store oplevelser, som I går glip af.

Værdi for pengene

Hos Nyhavn Rejser baserer vi vores rejseforslag på skibe i turistklassen. Her er tale om rigtig gode skibe, hvor forholdene ombord ikke er prangende, men hvor naturoplevelserne er præcis de samme som på de dyrere skibe. Det er her, vi oplever, at vores gæster får den bedste værdi for pengene.

Vælg altid de mindste skibe

Uanset hvilken skibsklasse, I hælder til, bør I altid gå efter de mindste skibe med plads til blot 16-20 passagerer. Det er her, I får den mest autentiske oplevelse. Skibene er mere manøvredygtige, og atmosfæren er uformel og kammeratlig om bord. Med færre deltagere I gruppen får I større udbytte af jeres naturguide og flere informationer om alt det, I ser og oplever.

Kan vi friste med jeres helt egen båd?

Vi kan naturligvis også arrangere krydstogter med større skibe, hvis I eksempelvis ønsker flere restauranter og gerne vil være en del af et større selskab. Og er I omvendt et mindre selskab eller en familie, der ønsker jeres helt egen skib, så kan vi også chartre det til jer.

Hvor længe vil I sejle?

Når I har valgt jeres skib, skal I beslutte jer for, hvor mange dage jeres krydstogt skal strække sig over. Et typisk Galápagos-krydstogt kan vare fra fire dage og op til 10 dage eller mere. Den mest normale varighed er dog fem eller otte dage.

Masser af oplevelser

På de længerevarende krydstogter kan I i sagens natur nå at komme længere omkring. I lærer de andre deltagere bedre at kende, og I får en større viden om den natur og de dyr, I ser. Men selv på de korterevarende krydstogter oplever I en masse, og kameraet skal nok blive fyldt op.

XL Ecuador Galapagos View Of Man Photographing Landscape

I land og til søs

Et typisk Galápagos-program har to landgange per dag. En formiddagstur og en eftermiddagstur. Herudover er der rig mulighed for snorkling, badning og afslapning på båden. Jeres engelsktalende naturguide følger med både på snorkleturene og på land.

Xl Ecuador Galapagos Bacha Beach Santa Cruz Island In The Galapagos Island

Nyd udsigten!

Resten af tiden forløber utroligt afslappende. Der er rig lejlighed til at nyde udsigten over øerne fra skibet, iagttage nysgerrige delfiner og søløver, der følger jer på vej, og læse en god bog og nyde en kold drink på dækket i komplet harmoni med omgivelserne.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Galápagos og Ecuador

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Galágapos og Ecuador. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.