XL USA Califonia Mammoth Lakes Juniper Springs Winter Exterior Lift

Guide

Mammoth Lakes – Californiens bedste skiområde

Skiferie i USA med spektakulær natur, fortrinligt terræn og overdådigt udvalg af muligheder

På kanten af Californiens Sierra Nevada Range rejser Mammoth Mountain sig 3.362 meter i vejret og inviterer til aktiviteter for alle aldre i et skisportens legeland. Fra toppen skuer I ud over bjergene og ned på 46 præparerede pister!

Mammoth Lakes er et fantastisk ski- og snowboard område i Californien, men også meget mere end det. Det er et adventureland fyldt med oplevelser, som kun amerikanerne kan skabe det. 

I kan vælge at fokusere 100 % på pisterne og dermed få en formidabel skiferie i USA, men und også jer selv at se på den mange andre tilbud. Især, hvis I rejser med børn. 

Xl USA California Mammoth Mountain Cross Country Skiing

Sol, sne og smil i Mammoth Lakes

Elsker I også hvid sne og spektakulære bjerge under en klar og knaldblå himmel? Ved Mammoth Lakes skinner solen 300 dage om året, og basen er helt oppe i 2.424 meter, så sneen er sprød og lækker. 

Med et sammenhængende område med 150 navngivne trails og 46 præparerede pister er det et slaraffenland for skiløbere og snowboardere. Pisterne fordeler sig i sværhedsgrad med 15% expert, 20% advanced, 40% intermediate og 25% beginner. Se det komplette trailmap her

Xl USA California Mammoth Mountain Gondolas

Gondolbanen til Mammoth Mountain

Men hvor skal I starte? Tja, gondolbanen fra Mammoth Village til toppen er et godt bud, hvis vejret er klart, og I vil have et godt overblik fra start. Det er formidabelt smukt, og I kan vælge at svæve ned i gondolen eller tage skiene på og løbe ned. 

Ud over gondolen er her 28 lifte plus 7 ”magic carpets”, der er rullende fortove, som især de små nyder. 

Xl USA California Mammoth Mountain Tubing

Sjov for børn - og voksne

Skiferie for hele familien. Og nu vi er ved børnene, så er amerikanerne jo eksperter i at lave underholdning til dem. Bare tænk på landets mange temaparker. Mammoth Lakes holder sig ikke tilbage. 

Først og fremmest er her glimrende skiskoler for børn, hvor sjov og smil er en vigtig del af dagens aktiviteter. Tag I bare ud på pisterne imens, de vil ikke savne jer, og skilærerne skal nok sørge for frokost. Husk at bestille tid på forhånd. Der er også en række børnevenlige Adventure Zones og Fun Zones tæt på basen med lodges i Mammoth Village. 

Wooly's Tube Park & Snow Play

Mellem Mammoth Village og Main Lodge ligger Wooly’s Tube Park og Snow Play. Her kan I blandet andet se, hvor formidabel en kombination baderinge og snerutsjebaner er.  

Med snemobil ud i det hvide

Endnu en familievenlig oplevelse væk fra skipisterne er at køre med snemobil i familievenligt tempo ud i det smukke landsskab ad præparerede og lukkede ruter. Børn fra 5 år kan deltage. Fra 16 år kan man køre selv.  

Hvis I vil opleve andre børnevenlige pister, ligger June Mountain 30-40 minutter i bil væk. Det er dog et mindre område og underholdningsmæssigt ikke på niveau med Mammoth Lakes. Og falder der meget sne, er vejene ofte lukkede hertil. 

Xl USA California Mammoth Mountain Snowboard

Alpint, langrend og freestyle på Mammoth Mountain

Men tilbage til pisterne. Her er ikke kun fortrinligt alpint skiløb, men også langrend (Nordic/Cross Country) fra Tamarack Cross-Country Ski Center, hvor I kan tage på guidede ture og udforske Mammoth Lakes Basin på ski eller skisko. Buttkicking fun, som man siger på disse kanter, med perfekte ruter på op til 30+ km. 

Mammoth Lakes byder også på et stort udbud af free style fra playgrounds for begyndere til avancerede parker med rails, boxes, wallrides og halfpipes til de øvede. Glæd jer, hvis nogle i familien er til den mere adrenalinpumpende skisport. 
Xl USA California Mammoth Mountain Ski Jump Trick

Restauranter og butikker 

I Mammoth Lakes er der ikke en tæt bykerne, som man ser det mange steder i de klassiske skisportssteder i Europa. Området er spredt mere ud, men her er shuttlebusser, der bringer jer rundt, og I vil også have jeres egen bil. USA er bilens land, så de ved, hvad der skal til af parkeringspladser for at få det hele til at virke. 

Det tætteste på en bykerne er Mammoth Village med et stort udbud af både restauranter og butikker. Det er som nævnt også her, I finder gondolen til toppen af Mammoth Mountain. 

Hoteller, lodges og lejligheder 

Der er mange indkvarteringsmuligheder i Mammoth Lakes. For familier anbefaler vi en lejlighed på Juniper Springs Resort ved servicecentret Little Eagle Base Lodge, der er den ene nabo med skiudlejning, sportsbutik og café/restaurant. Den anden nabo er skiliften Eagle Express. 

XL USA Califonia Mammoth Lakes Juniper Springs Winter Exterior

Mammoth Lakes om sommeren

Mammoth Lakes er et natureventyr året rundt. Om sommeren kan I tage på vandreture, op med gondolen, fiske, cykle på mountainbike og sejle i kano på de mange smukke bjergsøer. Kun en halv times kørsel bringer jer til den østlige indgang til Yosemite National Park, et af de absolut smukkeste naturområder i USA. 

I kan være heldige at se sorte bjørne ved Mammoth Lakes. Hold god afstand og omring dem aldrig, hvis I er en gruppe. Synes I afstanden bliver for lille? Klap i hænderne og lav larm.  

XL USA California Mammoth Lakes Summer Woman Mountainbike

Transport til Mammoth Lakes

Om vinteren er køretiden fra San Francisco ca. 6½-7 timer. Om sommeren lidt kortere, hvis I vælger den hurtigste vej. Her har samtidig I flere veje at ruter at vælge mellem, da flere veje er åbne. Der er også daglige flyforbindelser til Mammoth Lakes fra San Francisco og Los Angeles. Flyene kræver dog, at I bestille i rigtig god tid inden, da der er begrænset plads. 

Xl USA California Mammoth Mountain Mountain
TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres skiferie i Mammoth Lakes

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i USA. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.