XL USA California National Park Yosemite Magnificent Yosemite Falls
Oplevelse i USA

Den store udflugt til Yosemite kun for jer

Privat dagsudflugt fra San Francisco til Yosemite National Park

Tag med jeres egen naturguide på udflugt til Yosemite National Parks frodige, rå og overvældende natur. Glæd jer til at opleve El Capitan, Half Dome, Yosemite Falls og Bridalveil Falls i jeres eget tempo. 

I kan opleve mange enestående nationalparker på rejser til USA. Efter manges mening er Yosemite National Park en af de absolut smukkeste. Og den er lige om hjørnet, når I er i San Francisco

Storslået natur, rigt dyreliv

Yosemite National Park er en af de grønne nationalparker i USA. Her er spektakulære klippeformationer, kæmpe redwoods, masser af fugle fra høge og falke til spætter og finker og også et rigt dyreliv med vaskebjørne, sorte bjørne, ulve og et utal af forskellige hjorte. Og store vandfald efter regn.

Yosemites ikon er bjerget El Capitan, der rejser sig lodret 910 m i vejret, mens Yosemite Falls er det højeste vandfald i hele Nordamerika. Det er bare uendeligt smukt, og der er et utal af vandrestier af forskellig sværhedsgrad.

Oplev Yosemite National Park med privat naturguide

I oplever det hele med jeres egen naturguide. I skal ikke dele ham eller hende med andre. Ingen store busser, men en komfortabel bil. Ingen andre at vente på. Ingen andre at halse efter. Ingen andre til at byde ind med, hvad de gerne vil se. Kun jer. 

Det betyder en dag efter jeres hoved, selv om jeres naturguide selvfølgelig har en masse forslag til, hvad turen skal indeholde. Guiden kender jo hver en krog, hver en sti og hvert et udsigtspunkt i Yosemite National Park. 

Men I bestemmer, hvor meget der skal vandres. Hvor stejle stier der skal gås ad. Hvor mange pauser der skal være. I skal bare nå hjem til aften.

XL USA California National Park Yosemite
XL USA California Yosemite Park Baby Giant Sequoia
Xl USA California Yosemite National Park Pink Wildflowers On A Trail Flowers Nature

Bliv klogere på Yosemite National Park

På jeres tur rundt i Yosemite National Park, bliver I aldrig overladt til jer selv. Guiden går med, så I aldrig farer vild, og det betyder også, at I kan høre om alt det, I ser, få udpeget alt det, I ikke har opdaget, og høre om parkens historie. Glæd jer til at blive lidt klogere på de oprindelige indianske stammer, der levede her, og kampen for at bevare natur og dyreliv. 

De fleste foretrækker at spise frokost i naturen. I provianterer undervejs efter aftale med guiden, og når sulten melder sig, er det tid til at spise frokost i den storslåede natur.

Skal det være i skyggen af de store redwoods i Tuolumne Grove?  Med udsigt til El Capitan? Eller ved bredden af smukke Tenaya Lake, hvor I også kan tage en dukkert, hvis I ikke er kuldskære.

Praktisk information

I bliver hentet på jeres hotel kl. 7 om morgenen, og I er hjemme igen ved 20-tiden. Drikkepenge til naturguiden er inkluderet i oplevelsen. Det giver sig selv, at denne udflugt kan gøres billigere i en stor gruppe i en tilsvarende stor turistbus, men ofrer I det ekstra for denne tur, er oplevelsen uden sammenligning.

Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Californi Wine Glass
Californien, USA, Nordamerika

Californien VIP

11 dage fra

63.000 kr.

Glæd jer til

Direkte fly og private transfers

San Francisco med udflugt til Alcatraz

Sonoma Valley med cykeltur til Carneros’ vingårde

Privat VIP udflugt til Yosemite

3 nætter i luksus på Post Ranch Inn

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til USA

Alt på denne rejse til USA kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til USA.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.