XL Canada Helicopter Landing Banff

Beretning

Rejsebrev fra Canada om Heli-hiking

Oplevet af Hanne Vesterlund & Steffen Jensen, Køge

Med hjemmebagt kage på bjerget!

Hanne og Steffen fra Køge har sendt os denne rejsebeskrivelse fra Canada. En helikopter bragte dem og deres guide Martha op på bjerget til 4 timers smuk vandretur ved Icefield Parkway. Her oplevede de præcis det Canada, de drømte om. Og det skadede ikke, at både madpakker og Marthas hjemmebagte kage var med på turen op.

Vi er netop kommet hjem fra 18 fantastiske dage i Canada. Det var 18 dage med fuld fart på. Vi ville gerne nå at se så meget som muligt, når vi nu var kommet.

Der var rigtig mange store oplevelser på vores ferie i Canada. Vi vil her godt benytte lejligheden til at fremhæve turen Heli-hiking, som vi fik anbefalet af Nyhavn Rejser.

Vi kørte fra vores hotel i Lake Louise tidligt, så vi havde god tid til at komme til Icefield Helicopter Tours. Der skulle være tid at nyde morgenstunden på Icefield Parkway. Udover de flotte landskaber langs Icefield Parkway var vi så heldige at se en sort bjørn i vejkanten denne morgen.

Da vi kom til flyvepladsen var der allerede meget aktivitet. Helikopterne skulle af sted med de første gæster. Vores guide Martha kom, og vi var klar til at tage af sted. Vejret var perfekt: Sol, vindstille og tilpas temperatur.

XL Canada Athabasca Waterfalls Icefields Parkway Jasper National Park

Hjemmebagt kage på bjerget

Vi fløj i ca. 10 minutter inden vi landende i et smukt område i 2000 meters højde ved en sø. Området lå ca. 8 timers vandring fra nærmeste vej.

Vi havde 4 timer, hvor vi skulle gå og nyde den smukke natur og stilheden. Martha havde smurt madpakke inklusiv snacks, så der var rig mulighed for at holde hvil undervej og få lidt at spise. Gåturen var ikke krævende og kan gennemføres af alle.

I løbet af dagen krydsede vi et meget koldt vandløb, og vi rutsjede på sne. Martha fortalte løbende om naturen. Tiden gik alt for stærkt, og helikopteren kom snart og hentede os. Inden kunne vi lige nå at spise Marthas hjemmebagte kage.

XL Canada Mistaya Canyon Icefield Parkway Banff

Canada, som vi ser det

Vi er enige om dette er Canada, som vi ser det. De høje bjerge, som spejler sig i søen. Den smukke natur. Den friske luft og stilheden. En fantastisk dag i smukke omgivelser. En oplevelse vi ikke ville have været foruden, og som vi aldrig glemmer. En tur, der varmt kan anbefales til andre.

En stor ros til Nyhavn Rejser for deres råd og vejledning til Canada-rejsen. Tilrettelæggelsen af turen var perfekt til os, her tænkes både på valg af hoteller, antal overnatninger de forskellige steder og strækninger vi skulle køre. Rigtig godt arrangeret.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Canada

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.