• Heli hike i Blackcomb Mountains ved Whistler, Canada
 • Vidunderlige natur i Yoho National Park, Canada
 • Heli hike i Blackcomb Mountains ved Whistler, Canada

Heli hike i Canadian Rockies

Se verden fra oven og bliv sat af i Canadas Rocky Mountains

Heli Hike i Yoho Nationalpark starter og slutter i helikopter.
Læs mere

Oplev de sneklædte bjergtinder og dybe dale i Canadian Rockies fra en helikopter. Bliv sat af i bjergene og gå gennem forrygende natur ad afsides stier. Måske til champagnebrunch? 

Nyd Canadas turkise søer på heli hike i Canadian RockiesBjergene i Canadian Rockies byder på nogle af de mest spektakulære naturscenerier, I overhovedet kan få på rejser til Canada. Sneklædte bjergtoppe, turkise søer, store gletsjere, skovklædte skråninger, vandfald og floder står knivskarpt i den klare bjergluft. 

Heli hike i Blackcomb Mountains ved Whistler, CanadaMed helikopter ud i Canadas smukkeste bjerge

Canadian Rockies er med andre ord uendeligt smukke fra landjorden. Men forestil jer så at se det fra oven. Og ikke bare det. At blive fløjet op til afsides vandrestier, hvor kun få kommer! Her hersker fred og idyl, og I har chance for at komme tæt på dyrelivet, for her er I på tykhornsfårenes og bjerggedernes hjemmebane. 

I følges med en naturguide, der kender bjergenes flora, fauna og ikke mindst vandrestier, og I får vand og snacks til turen. 

Under den ca. 15 min. lange helikoptertur har I et enestående udsyn til turkisblå bjergsøer og grønne dale.Heli hike i Banff, Yoho og Whistler

Vi har udvalgt de bedste heli hikes i Whistler og nationalparkerne Banff og Yoho. Scenerierne og turene er naturligvis forskellige, men uanset hvor I letter fra, vil I få en naturoplevelse af de helt store. 

Helikopteren ved bredden af Cline River, og herefter fortsætter turen til fods. Når I sætter jer ind i helikopteren, mærker I, hvordan sommerfuglene i maven allerede er lettet. Lidt efter gør I det samme. I flyver op over de smukke landskaber for at lande ude i sceneriet for at starte en vidunderlig vandretur. 

Nyd udsigterne, stilheden og at være ude i den rene luft langt væk fra al ting. Der bliver gjort hovedrent i sjælen på sådan en tur.

Naturen omkring Whistler i British Columbia, CanadaVælg heli hike i Canada, der passer til jer

Der er vandreture af forskellig sværhedsgrad og længde fra ½ time til flere timer. Helikopterturene er også forskelige længder - helt op til 15 minutter. Nogle steder kan I fortsætte på mountainbike i stedet for til fods. Og nogle ture går kun enkelte gange om ugen. 

Tal med jeres rejserådgiver om den oplevelse, I helst vil have – og hvordan vi kan passe det ind i jeres rejse til Canada. 

Twin Falls i Yoho National Park i CanadaChampagnebrunch i Yoho National Park

I Yoho kan vi endda arrangere, at I får champagne og snacks ved buldrende vandfald oppe i bjerget, før helikopteren kommer og flyver jer tilbage til start. 

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.