XL Cambodia La Residecne D'angkor Pool And Sunbeds
Siem Reap, Cambodja

Belmond La Residence D'angkor

Fredfyldt og luksuriøst ophold i Siem Reap

Et luksushotel midt i det gamle Siem Reap. Kolonitidens- arkitektur og moderne cambodjansk interiør er skønt forenet omkring en idyllisk have med majestætiske træer og en pool formet som Baray-søen. 

XL Cambodia La Residence D'angkor Pool
Xl Cambodia Siemp Reap La Residence D'angkor Deluxe Room
Xl Cambodia Siem Reap La Residence Dangkor Welcome
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

En oase i byen

Beliggende tæt ved Angkor Wat, Angkor Thom og Tonle Sap Lake, er Belmond La Residence D'Angkor det ideelle udgangspunkt for at udforske regionens seværdigheder. Siem Reaps livlige markeder, gallerier, restauranter og livlige natteliv kan nås på et øjeblik.

Hotellets fredelige haver, en indbydende swimmingpool og en luksus spa er det perfekte sted at slappe af efter en lang og begivenhedsrig dag. Kvalitet og komfort er nøgleord for Belmond La Residence D'Angkor.

Gode restauranter

Hotellet har flere restauranter. Circle Restaurant byder på kulinariske specialiteter. Ember Restaurant serverer snack, lette lunchretter og lækre kager, og om aftenen tændes op for både hyggebelysning og barbeque.

I The Martini Lounge kan I nyde tapas, cocktails, vine m.m. inden- eller udendørs med henholdsvis udsigt til til hotellets eksotiske have eller den smukke Siem Reap flod. Kong Kea Spa - med et utal af behandlingsmuligheder, forløsende massage, yoga eller meditation. Hver morgen kan I gratis deltage i en "Water blessing" sammen med en munk.

Lyse værelser

Hotellet har 54 rummelige Deluxe værelser og suiter, som hver især er smukt indrettet, med flotte trægulve, bambus og silke. Værelserne består af et soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med stort badekar, air-conditioning, tv, minibar, luksuriøse toiletartikler m.m. Desuden kan I slappe af i værelsets hyggelige sofaarrangement eller på den private terrasse.

Xl Cambodia Siem Reap La Residence Dangkor Lobby
Xl Cambodia Siemp Reap La Residence Dangkor Food
XL Cambodia La Residecne D'angkor Pool And Garden
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Cambodja

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Cambodja. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.