Xl Cambodia Song Saa Private Island Pool Sundbeds
Koh Rong, Cambodja

Song Saa Private Island

Et af Cambodjas bedste resorts - en verden af barfodsluksus

Smid skoene og træd ind i en verden af barfodsluksus på Song Saa Private Island. Her forenes gastronomi og uhøjtidelighed, luksus og bæredygtighed på allerskønneste vis.

Ubeskriveligt smukt øhav

Jomfruelige paradisøer med grøn jungle, dovne palmer, der hænger udover kridhvide, uberørte strande og noget af det klareste vand i Asien - det er virkeligheden i øhavet omkring Koh Rong ud for det sydlige Cambodjas kyst.

Og det er her, i disse ubeskriveligt smukke rammer at I finder Song Saa Private Island – jeres afbræk fra hverdagen med plads og tid til bare at være sammen.
 
Vælg mellem poolvilla på pæle over vandet, på stranden eller mellem junglens trækroner.

Barfodsluksus i harmoni med naturen

Song Saa er mere end bare et klassisk luksusresort - det er en totaloplevelse. Her forenes et højt serviceniveau, god mad og forkælelse med respekt for naturen og lokallivet på allerskønneste vis.

Her kan I stikke fødderne i det bløde strandsand eller nyde solnedgangen fra fællespoolen. Her kan I faktisk også se solen stå op, for hvorfor nøjes med kun det ene?

Resortet spreder sig over to øer, hvor den ene afsat til at pleje biodiversiteten og det omkringliggende koralrev. En lille bro forbinder øerne, så I kan gå på opdagelse i den vilde jungle, eller tage dykkerbrillerne på og nyde livet under havoverfladen. En biolog bor fast på resortet for at sikre, at koralrevet forbliver intakt.

Tæt på lokallivet

På Song Saa Private Island tror man også på inddragelse af lokallivet. Det smilende personale er primært fra øhavets hovedø, Koh Rong – og det kan I godt være glade for. På Song Saa føler I jer hjemme og mødes af venlighed og smil fra morgen til aften. 
XL Cambodia Song Saa Private Island Aerial View
Xl Cambodia Song Saa Private Island One Bed Jungle Villa Pool View
Xl Cambodia Song Saa Private Island Mangrove Kayak
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Skal I bo over vandet, på stranden eller i junglen?

Song Saa Private Island har blot 27 villaer – over vandet, på stranden eller i junglen. Alle er bygget i pagt med naturen og med dyb respekt for det omkringliggende koralrev. Alle villaer er luksuriøst indrettede, men på den underspillede måde, hvor fokus er på enkelthed og naturmaterialer.

Villaerne over vandet har selvfølgelig direkte adgang til det klare havvand, strandvillaerne har adgang til privat strand og junglevillaerne ligger gemt mellem trætoppene. 

Alle villaer har i øvrigt egen pool med udsigt over øhavet og som minimum plads til 2 voksne og 2 børn.

Frisk seafood og lokale ingredienser

På Song Saa er maden en del af oplevelsen og man ser hele tiden frem til næste måltid. Her serveres traditionelt Khmer og sofistikerede internationale klassikere og I kan f.eks. nyde skaldyr tilberedt med den lokale Kampot Peber. Menuen skifter dagligt, er skræddersyet til sæsonen og baseret på lokale råvarer så vidt som muligt.

Vælg selv om i skal have middagen serveret på Vista restauranten med 360-grader udsyn over havet, på den afslappede Driftwood bar eller ved spisebordet på jeres private terrasse.

Her er det i øvrigt muligt at få fuldpension, så alle måltider, drikkevarer og jeres egen minibar er inklusiv. Snak med jeres Cambodja-ekspert om muligheden.

Tid til selvforkælelse

Gemt i den tætte jungle finder I spaen. Fokus er på lokale urter, olier og sand i behandlingerne, og vi garanterer for afslappede skuldre og velvære i hele kroppen efter et besøg på Ila Spa Sanctuary.

I kan også lade roen sænke sig med morgenyoga i solopgangen eller eftermiddagsmeditation i de smukkeste omgivelser. 

Her keder man sig ikke

På Song Saa er der et væld af aktiviteter, så I kommer ikke til at kede jer i paradis. Kom tæt på korallivet og de farvefulde fisk under vand med snorkel eller dykkerudstyr. Over vandoverfladen kan I sejle i kajak eller prøve kræfter med paddleboards. 

Ikke mindst laver Song Saa en skattejagt i naturen for børn i alle aldre. Her skal I finde flasker med ledetråde, der er gemt rundt på øen. Det er både sjovt og lærerigt, og en præmie venter de nysgerrige.

Her er også Kids Club for de mindste og kokkeskole I deres urtehave. 

Den perfekte afslutning på rejsen

Song Saa Private Island er værd at rejse for alene. Men det er også den perfekte afslutning på en rundrejse i Cambodja eller Asien.

Kontakt en af vores Cambodja-eksperter, så skaber vi sammen den perfekte rejse for jer.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Cambodja

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Cambodja. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.