Xl Canada Clayoquot Wilderness Resort Couple In Wood Fired Hot Tub
British Columbia, Canada

Clayoquot Wilderness Resort

Unik luksuscamp

På Vancouver Islands stillehavsside ligger et af Nordamerikas mest unikke resorts. På Clayoquot Wilderness Resort bor I i en stationær teltlejr på pæle og har samtidig alle femstjernede bekvemmeligheder – lige fra gulvvarme til gastronomi.

Som kolonitidens opdagelsesrejsende

Clayoquot Wilderness Resort er ”glamping” – glamour camping – i sin helt egen liga. Lodgen er inspireret af kolonitidens opdagelsesrejsendes teltlejre, og selv om de rummelige, gulvopvarmede telte er moderne indrettet, bidrager de intelligente historiske referencer til den allestedsnærværende følelse af, at I vitterlig er på opdagelsesrejse i ødemarken.

Book i god tid

Da sæsonen er kort, og resortets begrænsede antal telte er meget eftertragtede, gælder det om at være ude i god tid, hvis I vil sikre jer en plads på Clayoquot Wilderness Resort.

Xl Canada Clayoquot Wilderness Resort Salmon
XL Canada Clayoquot Nature Water Mountains
Xl Canada Clayoquot Wilderness Resort Cuisine

Ankomst med vandflyver

Lodgens blot 20 telte er rejst på platforme på en stille flodbred for at give jer det bedst mulige udsyn og samtidig tage størst muligt hensyn til jeres naturlige naboer, og I bor i et område, der er så afsides, at I kun kan komme hertil med vandflyver eller båd.

Flyveturen fra Vancouver bringer jer over endeløse strækninger af dybgrøn skov og blå fjorde. Eller I kan sejle fra Tofino og følge livet på kysten tættere på.

Omgivet af Nationalparker

Og hvilke omgivelser. Clayoquot Sound, som lodgen har taget sit navn efter, er beskyttet biosfærereservat under UNESCO, og lodgen ligger lige op til de to nationalparker Strathcona og Clayoquot.

Bjørne, ulve og havørne lever vildt omkring jer, floden vrimler med gydende laks, hvaler og delfiner leger i fjorden, og overalt hersker en komplet, dybfølt ro.

Xl Canada Clayoquot Wilderness Resort Ivanhoe Glass Lounge
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Raffineret primitivt

Her er tale om en utroligt raffineret lodge med et skønt primitivt strejf, der understøtter den autentiske oplevelse. Teltene forbindes af rustikke gangbroer, der også leder jer til et elegant loungeområde, en professionel spa og lodgens restaurant, hvis køkken hører til de allerbedste i Canada.

En af Canadas bedste restauranter

Clayoquot Widlerness Resort udnytter til fulde sin beliggenhed midt i en af Canadas rigeste regioner. Råvarerne indhentes direkte fra omegnens frodige landbrug, fiskene indfanges lige foran hotellet, og vinkortet rummer det bedste fra det eksklusive Okanagan Valley-distrikt. Resultatet er en uovertruffen menu, der spiller perfekt sammen med omgivelserne.

Luksuriøst safaritelt

Jeres telt på Clayoquot Wilderness Resort emmer af safarifølelse – og så alligevel ikke. Lodgen er helt sin egen, hvilket kun understreges af den behagelige gulvvarme, det store, eksklusive badeværelse og det lækre, kolonitidsinspirerede design, der komplementeres af indianske tekstiler og lækre naturmaterialer.

Til hvert telt hører egen terrasse, aircondition såvel som pejs og rustikke olielamper, der bidrager til en hyggelige og uformelle atmosfære.

Skræddersyede oplevelser

Fra dag til dag aftaler I med lodgens personale, hvilke ture I ønsker at deltage på. Vil I på bjørnesafari? Fiske laks? Ride eller vandre gennem skoven? På hvalsafari med båd? Sejle kajak eller kano på floden?

Vandre med jeres egen guide langs kysten med den frodige skov på den ene side og de smukkeste udsigter på den anden, eller vil I hellere hoppe på en båd og sejle ud og opleve sæler og søløver, og med lidt held komme tæt på de graciøse og underholdende store havoddere? Alt kan lade sig gøre, og alt er inkluderet.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.