Xl Canada Alberta Fairmont Banff Springs Exterior
Banff, Canada

Fairmont Banff Springs

Et ikon for hoteller i Canada

Oplev det unikke hotel Fairmont Banff Springs, der står som et slot omgivet af bjerge lige over Bow Falls i udkanten af Banff. Stemningen er historisk, og både sommer og vinter får I svært ved at finde en smukkere udsigt.

Fairmont Banff Springs er en del af Canadas historie. Da jernbanerne blev anlagt, fulgte de mest utrolige hoteller med for at skaffe rejsende til banerne og til f.eks. nationalparker som Banff National Park. The Castle in The Rockies er et af dem.

UNESCO World Heritage site

Fairmont Banff Springs er officielt ”historic landmark” i Canada og ikke nok med det, Fairmont Banff Springs er også UNESCO World Heritage Site. Det er derfor med en vis portion nysgerrighed, respekt og ydmyghed, man træder ind ad døren.

Fairmont Banff Springs ligger midt i det grønne – eller hvide, hvis I er på skiferie i Banff. Neden for hotellet mødes Spray River og Bow River, og om sommeren går hjortene rundt langs floderne, hvilket kun er med til at gøre stemningen endnu bedre.

Der er kun 1½ km at gå til byens restauranter og butikker. Vil I ikke gå, er der shuttlebusser.

Xl Canada Alberta Fairmont Banff Springs The Royal Suite Livingroom
Xl Canada Alberta Fairmont Banff Springs Hot Spring Aerial
Xl Canada Alberta Fairmont Banff Springs Hot Spring
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Natureventyr i Banff sommer og vinter

Fairmont Banff Springs er til både sommerferie i Canada og skiferie i Canada. Uanset hvornår I er her, byder Banff National Park på forrygende natureventyr. Banff er Canadas ældste nationalpark og kendt for sine magiske gletsjersøer, rå bjerge og spændende dyreliv.

Fra Fairmont Banff Springs kan I tage på vandreture, ud på mountainbike, på river rafting, rideture og også nyde en fortrinlig 27 hullers championship golfbane om sommeren. Om vinteren venter snowboarding, alpint skiløb, langrend, hundeslæder, snesko, skøjteløb og meget mere. Se mere om skiløb i Banff.

Hotellet har egen bowlingbane og børneklub, og ophold på Fairmont Banff Springs giver adgang til Willow Stream Spa med varme kilder og alskens behandlinger i centrum af Banff.

Gastronomi på Fairmont Banff Springs

Fairmont Banff Springs har 7 restauranter, der byder på alt fra sushi til steaks. En af dem, Waldhaus Restaurant, ligger, som navnet antyder, for sig selv i skoven. I The Vermillion Room spiser børn op til 5 år gratis fra børnemenu, og børn mellem 6 og 12 år kan bestille halve voksenportioner til halv pris.

Værelser på Fairmont Banff Springs

Fairmont Banff Springs har 764 værelser og suiter. Værelserne spænder fra 16 til 29 m2, så de er ikke verdens største, men indrettet godt. Suiternes størrelse går fra 30 m2 og helt op til 139 m2 med to separate soveværelser. Tal med jeres rejserådgiver om bedste værelse eller suite for jer.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Small Canada Brewster Banff Gondola1
Banff, Alberta, Canada, Nordamerika

Glæd jer til

Skiferie i Banff National Park

Mt. Norquay Ski Resort, Banff Sunshine og Lake Louise Ski Resort

Flere end 350 pister og liftkort i 9 dage

Banff Gondola til Sulphur Mountain

Ikoniske Fairmont Banff Springs Hotel 4*

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.