Xl Canada Vancouver Faimont Pacific Rim View From Hotel
Vancouver, Canada

Fairmont Pacific Rim Hotel

Stilren luksus og fænomenal udsigt

For krydstogtrejsende med hang til luksus er Fairmont Pacific Rim Hotel det oplagte valg. Hotellet har fantastisk udsigt over havnefronten tæt på krydstogtterminalen og samtidig centralt med Vancouvers hyggeligste kvarterer inden for gåafstand.

Xl Canada Vancouver Faimont Pacific Rim Exterior
Xl Canada Vancouver Faimont Pacific Rim Twin Room
Xl Canada Vancouver Faimont Pacific Rim View

Ved vandet i charmerende Coal Harbour

Fairmont Pacific Rim Hotel ligger i bydelen Coal Harbour, Vancouvers tidligere industrikvarter, hvor kul blev fragtet ind og varer fragtet ud. Meget er sket siden da, og Coal Harbour er i dag et charmerende og indbydende kvarter med masser af spændende, moderne arkitektur.

Tæt på centrum og krydstogtterminal

Fairmont Pacific Rim Hotel ligger ved siden af havnen med Downtown lige rundt om hjørnet, Gastown og West End som naboer og den storslåede Stanley Park i gåafstand. Særligt for krydstogtrejsende er beliggenheden.

Elegant enkelhed

Med sin moderne arkitektur og stilbevidste indretning passer Fairmont Pacific Rim Hotel perfekt ind i omgivelserne. Det er nedtonet elegance med et minimalistisk strejf, der kun tjener til at fremhæve det gennemførte design. Det står klart allerede i den marmorklædte lobby, hvor en imponerende, åben futuristisk pejs i mørk højglanspoleret sten byder jer velkommen.

Xl Canada Vancouver Faimont Pacific Rim View From Hotel
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Coal Harbour’s dagligstue

Hotellets restaurant, ORU Cuisine kalder sig selv ”Coal Harbour’s living room”. Restauranten ligger på hotellets anden sal i et indbydende lokale klædt i lyst træ. Menuen er moderne, simple retter, hvor kvaliteten af ingredienserne får lov til at skinne igennem. Absolut et besøg værd.

Café og rawbar

Giovane café er caféstemning i topklasse. Fokus er, ligesom på ORU, på kvalitet og smag, og menuen er sydeuropæisk med lette italienske retter, spanske tapas og kaffe i særklasse.

The RawBar i lobbyen serverer cocktails og sushi, der tilvirkes under kyndigt tilsyn af sushimesteren Taka Omi. De klassiske japanske godbidder løftes til nye højder i mødet med de friske canadiske råvarer.  

Pool på tagterrassen

En af Fairmont Pacific Rim Hotels mest iøjnefaldende kvaliteter er den palmeomkransede pool på tagterrassen, hvor I kan slappe af i en eksklusiv solseng med udsigt over havnen og vandet. Her er også hot tub og private cabanas.

Eksklusiv spa med infrarød sauna

Efter en lang dag på gåben rundt i byen kan I også belønne jer selv med et besøg i Willow Stream, hotellets luksuriøse spa. Her kan I sidde i infrarød sauna, løsne op i dampbadet eller nyde en gang hydroterapi. Willow Stream Spa tilbyder en lang række unikke massager og skønhedsbehandlinger.

Perfekt vue over downtown

I bor på et luksuriøst indrettet Deluxe City View-værelse. Det spalignende marmorbadeværelse har et skønt spabrusebad og for visse typer også et stort badekar. I vælger selv mellem en King Size eller to Queen Size senge.

Alle Deluxe City View-værelser ligger mellem 18. og 22. etage, så I har et uforstyrret udsyn over Vancouvers bymidte og de historiske kvarterer.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.