• Smukke Lake Moraine i Canada
 • The Rocky Mountaineer toget snoer sig gennem The Spiral Tunnels i Yoho National Park og over Rogers Pass i Glacier National Park
 • Hubbard Glacier i Alaska
 • Misty Fjords National Monument, Alaska

Canada og Alaska på 1. klasse, luksustog og krydstogt

Luksus, gourmetoplevelser og førsteklasses krydstogt til Alaska, 15 dage fra 50.000 kr.

Glæd jer til:

Førsteklasses krydstogt i udvendig kahyt gennem Alaskas smukke Inside Passage

To dage i den eksklusive Gold Leaf-vogn på luksustoget Rocky Mountaineer

Sightseeing i Banff med bl.a. Lake Louise og Moraine Lake

3 nætter i Vancouver på 5* hotel inkl. gastronomisk byvandring

Juneau, pukkelhvalernes spisekammer

Læs mere

Nyd de bedste pladser på en af verdens smukkeste togture gennem The Canadian Rockies, spis lækker gourmetmad i Vancouver og top op med en uges Celebrity-krydstogt til Alaskas vilde natur.

Den ultimative Canada-rejse

Dette er kort sagt en af de største og mest spektakulære rejser til Canada, I kan give jer selv! Rejsen begynder i smukke Banff, hvor I skal opleve det bedste af British Columbias natur. I skal bl.a. på udflugt til Lake Louise og Moraine Lake, to af Canadas mest fotograferede søer.

MEd luksustog gennem Rocky mountains

Herefter stiger I om bord på det prisvindende luksustog Rocky Mountaineer og kører gennem det ene betagende landskab efter det andet ud mod Vancover. Nyd alle scenerierne undervejs fra den eksklusive Gold Leaf-vogn. Her sidder I under glaskuplen med panoramaudsigt til floder, krystalklare bjergsøer og majestætiske bjerge – og oplever hele tre nationalparkerne: Banff, Yoho og Glacier Nationalpark.

I kører kun i dagtimerne og har undervejs en overnatning på hotel i Kamloops. Begge togdage er der inkluderet morgenmad og frokost i togets gourmetrestaurant.

Sightseeing i Vancouver

I Vancouver har I base på et lækkert 5* hotel. Og med hele tre overnatninger har I god tid til at tage på opdagelse i byen og de smukke omgivelser.

I skal også på en yderst appetitlig udflugt, som er inkluderet i rejsens pris. Sammen med en lokal gourmetguide tager I på en rundtur til nogle af Vancouvers bedste og mest spændende spisesteder – flere af dem prisvindende.

Undervejs bliver jeres smagsløg forkælet med alt fra kinesisk dim sum til laks, og I får et spændende indblik i, hvad der rører sig på Vancouvers multikulturelle madscene.

Udsøgt Celebrity-krydstogt til Alaska

Den store finale på rejsen er krydstogtet fra Vancouver til Alaska om bord det udsøgte krydstogtskib Celebrity Eclipse. I sejler op langs Alaskas rå kyst og tilbage igen – forbi kæmpestore gletsjere, storslåede fjorde og forrevne klipper.

I kommer undervejs gennem en af verdens smukkeste sejlruter, det smukke skærgårdsfarvand The Inside Passage, samt pukkelhvalernes spisekammer ved Juneau. Under hele krydstogtet har I helpension og Classic drikkepakke om bord på skibet inkluderet, så der er rig lejlighed til at fortsætte gourmetoplevelserne til søs.

Program

Dag 1
København - Calgary - Banff

Calgary med Peace Bridge og Bow River, CanadaI rejser til Canada fra København og ankommer til Calgary senere på dagen. Her bliver I budt velkommen af en chauffør, der kører jer direkte til The Rimrock Resort Hotel 4* i Banff, hvor I skal bo de næste 3 nætter.

Dag 2
Udflugt til Lake Louise og Moraine Lake

Smukke Lake Moraine i CanadaMorgenen er til fri disposition. Om eftermiddagen skal I på en skøn udflugt bl.a. Lake Louise og Moraine Lake, som begge er registreret som verdenskulturarv af UNESCO.

Dag 3-4
Banff – Vancouver med Rocky Mountaineer

Gold Leaf-klassen på Rocky Mountaineer toget i CanadaNår togkonduktøren kl. 08.40 (Mountain time) råber "all aboard", og Rocky Mountaineer kører fra perronen, starter en af verdens smukkeste togrejser.

De bedste pladser på Rocky Mountaineer

Vi har sørget for de bedste siddepladser, nemlig under glaskuplen i den eksklusive Gold Leaf-vogn. Herfra har I fri udsigt gennem panoramavinduerne til den fantastiske natur, I kører igennem.

Undervejs kan I nyde snacks og drikkevarer serveret af Gold Leaf-stewarden samt morgenmad og frokost i spisevognen under jer.

Som Gold Leaf-passager har I adgang til den udendørs platform, på "The Rocky Mountaineer"Eksklusiv adgang til udendørs platform på toget

Som Gold Leaf-passager har I adgang til den udendørs platform, hvor I kan trække lidt luft og tage nogle af de feriebilleder, I vil vise frem igen og igen derhjemme.

Udsigt til Canadas enestående natur

Toget snoer sig gennem den enestående natur, over krystalklare floder, forbi spejlblanke søer, gennem The Spiral Tunnels i Yoho National Park og over Rogers Pass i Glacier National Park.

Ankomst til Kamloops kl. 19.20 (Pacific time). I bliver hentet på stationen og kørt til jeres hotel for natten (3*).

Eventyret fortsætter

Allerede kl. 7.30 næste morgen fortsætter den fabelagtige togrejse med Rocky Mountaineer. Nyd jeres morgenmad og frokost i ro og mag i den hyggelige spisevogn om bord på toget. Ellers har I naturligvis også i dag de bedste pladser under kuplen i Gold Leaf-vognen.

The Rocky Mountaineer toget snoer sig gennem The Spiral Tunnels i Yoho National Park og over Rogers Pass i Glacier National ParkBJØRNE, BJERGE OG BRUSENDE VANDFALD

Igen i dag er der rig mulighed for at tage den enestående canadiske natur i øjesyn på tætteste hold.

Måske er I heldige at få øje på en bjørn. Nyd også det utrolige farvespil i Rainbow Canyons klippevægge, og se de enorme mængder vand, der presses gennem Fraser Canyons smalleste sted, Hell's Gate.

I ankommer til Vancouver kl. 17.10 og checker ind på Rosewood Hotel Georgia 5* for de næste 3 nætter.

Se hele programmet for rejsen med Rocky Mountaineer her.

Dag 5-6
Udforsk Vancouver

Udsigt over Vancouver fra Granville IslandNu har I to hele dage til at udforske Vancouver. Rosewood Hotel Georgia 5* centrale beliggenhed giver rig mulighed for at gå på opdagelse, hvad enten I er til shopping, sightseeing eller en cykeltur i Stanley Park.

Gourmettur i Vancouver

Vi har inkluderet en gourmettur i Vancouver om eftermidagen dag 5.

En guide vil bringe jer rundt til spændende bydele og kvarterer i Vancouver. Undervejs skal I på opdagelse med smagsprøver og serveringer på et udvalg af Vancouvers bedste og sjoveste lokale steder.

Vancouver er en multikulturel by, og det samme er byens køkkener. Glæd jer til oplevelser fra dim sum til den lækreste canadiske laks. Dertil et glas vin, sake, øl eller andet.

Capilano Suspension Bridge ligger kun 9 km. fra Vancouver centrumUdflugtsmuligheder i Vancouver

Vancouver er Nordamerikas måske smukkest beliggende storby, og der er masser af ting at foretage sig i og omkring byen.

Vores Canada-eksperter er selvfølgelig klar med alle de tips og erfaringer, I har brug for, så i får mest muligt ud af dagene i Vancouver.

Gå f.eks. en tur over hængebroen ved Capilano-kløften, tag en tur med svævebane til toppen af Grouse Mountain eller sejl ud på spækhuggersafari.

Nordamerikas næststørste Chinatown og den restaurerede gamle bydel Gastown er også besøg værd.

Dag 7
Afsejling mod Alaska

Krydstogtskibet Celebrity EclipseI har allerede oplevet rigeligt til en hel rejse, men I har mange flere eventyr forude.

Krydstogt med eksklusive Celebrity eclipse

Sidst på eftermiddagen fortsætter jeres rejse nemlig til søs om bord på det eksklusive krydstogtskib Century Eclipse, som tilhører Celebrity Cruises' eksklusive Solstice-klasse.

Den imponerende Hubbard Glacier i AlaskaHubbard Glacier, Juneau og Inside Passage

Sejlruten går op langs Canadas kyst mod Alaska. Glæd jer til en uge med exceptionelle naturoplevelser som Hubbard Glacier, Juneau samt The Inside Passage.

I passerer en perlerække af flotte fjorde, forrevne klippekyster, små flækker samt store, smukke gletsjere. Samtidig inviterer skibet til fantastiske oplevelser om bord – fra storslåede shows til lækker gastronomi.

Pukkelhvaler indfanger sild i AlaskaGode chancer for at se hvaler!

Krydstogtet er en uforglemmelig oplevelse, hvor I har gode chancer for at se hvalerne boltre sig i det smukke, isblå Stillehav.

Udover disse dejlige dage til havs lægger skibet også til i udvalgte havne. Her kan I komme i land og tage med på nogle af de mange spændende udflugter, som kan købes direkte om bord på skibet.

Dag 8
Alaskas smukke skærgård

Oplev hvaler i Inside Passage, AlaskaThe Inside Passage er sejlruten inde mellem Alaskas vestkyst og de mange klippeøer, der beskytter disse vande mod det store Stillehav.

Verdens smukkeste sejlrute

The Inside Passage er intet mindre end en af verdens mest spektakulære og smukke havpassager. Her kan I opleve alt, hvad I formentlig har af billeder for jeres indre øje, når I tænker på Alaskas fantastiske natur: store gletsjere, dybe fjorde, sneklædte bjergtinder og tempereret regnskov.

Hvaler og søløver kunne ikke ønske sig en mere betagende baggrundsscene til os som publikum.

Dag 9
Icy Strait Point, Alaska

I Icy Strait Point, Alaska, kan man få indsigt i den traditionelle tlingitkultur og -historieVed Glacier Bay vest for Juneau ligger det historiske Icy Strait Point nær byen Hoonah.

Alaskas tlingitindianere

I Icy Strait Point kan I få indsigt i den traditionelle tlingitkultur og -historie. Hoonah er nemlig det største beboelsesområde for tlingitindianerne i Alaska.

Her findes flere butikker, som sælger lokalt kunsthåndværk og kunst. Og når sulten melder sig, er der flere gode restauranter at vælge imellem.

Vandrestier, oddere, bjørne ...

Området er relativt uspoleret og byder på flotte vandrestier og en del aktiviteter i naturen.

Samtidig er der gode muligheder for at spotte dyreliv, bl.a. kan man ofte se de brune bjørne på land, mens det vrimler med hvaler, sæler og oddere i havet. Husene er opført af tlingitindianere på traditionel vis i træ.

Dag 10
Hubbard Glacier

Hubbard Glacier i AlaskaHubbard Glacier er en 122 km lang gletsjer, der starter i 3,3 km højde og slutter i havet ved Yakutat Bay og Disenchantment Bay.

Isen ved foden af gletsjeren er 400 år gammel og har på vejen ned fået følgeskab af isen fra Valerie Glacier.

Husk kikkerten - og se Hubbard Glacier kælve

Når Hubbard Glacier kælver, ryger der isbjerge så store som 10-etagers huse i vandet. Meget af gletsjerisen er under vandlinjen, så nye isbjerge kan skyde dramatisk i vejret. Skibet ligger naturligvis på sikker afstand, hvilket minder os om et af de bedste råd for denne rejse:

Husk kikkert, så I kan følge alt fra gletsjere til dyreliv på kysterne!

Dag 11
Juneau – pukkelhvalernes spisekammer

Juneau, pukkelhvalernes spisekammerHovedbyen i Alaska, Juneau, er charmerende og stemningsfyldt. Den har bevaret sin pionerånd og er et interessant miks af kosmopolitisk smartness og grænsesøgende vildskab.

Hvalsafari med pengene tilbage-garanti

Besøg Alaska State Museum med den udsøgte samling af russiskortodokse minder fra de livlige guldfeberdage. Eller tag på hvalsafari med pengene tilbage-garanti, hvis I mod forventning ikke ser pukkelhvaler på turen.

Området er pukkelhvalernes spisekammer, og ud over havets kæmper er der også gode chancer for at se spækhuggere og søleoparder.

På vejen stopper udflugten ved den store Mendenhall Glacier, der strækker sig 12 km fra Juneau Icefield til Mendenhall Lake.

Dag 12
Ketchikan, Alaska

Misty Fjords National Monument, AlaskaKetchikan var den første egentlige by i Alaska og er bedst kendt for sin stammekultur og sit fantastiske laksefiskeri.

Vandflyvere og totempæle

Ketchikan er også udgangspunkt for udflugter med vandfly til imponerende Misty Fjords National Monument.

Her er også verdens største samling af totempæle, der på flere måder kan betegnes som høj kunst. Lær mere om, hvad der motiverer nogen til at forvandle et stykke drivtømmer til et særegent stykke kunst.

Dag 13
Inside Passage

Inside Passage, CanadaPå sejlturen tilbage til Vancouver får I endnu engang mulighed for at nyde synet af en af verdens mest spektakulære og smukke havpassager.

Hvad gik I glip af på styrbords side, da I fotograferede fra bagbord på vejen op? Og kan I nå at få et endnu bedre billede af den smukke snedækkede bjergtinde på vejen tilbage?

Vær ikke overraskede, hvis I – når dagen er omme – godt kunne tage en tredje gang også. Det er ganske enkelt naturscenerier i verdensklasse!

Dag 14-15
Vancouver – København

Burrrad broen i Vancouver, CanadaJeres rejse til Canada er ved at være ved vejs ende. Efter en uges sejlads er Celebrity Eclipse tilbage i Vancouver. Jeres private chauffør kører jer fra krydstogtshavnen til lufthavnen. I ankommer til København dag 15 med en masse uforglemmelige oplevelser i bagagen.

Vil I gerne videre mod flere oplevelser?

Når I rejser med Nyhavn Rejser, er det altid jeres ønsker, der bestemmer det endelige indhold af en rejse.

Tog og krydstogtskibe følger selvfølgelig faste ruter og tidsplaner, men hvis I ønsker det, kan I forlænge opholdene i byerne undervejs, og I kan frit kombinere med andre oplevelser i Canada eller USA.

Tal med vores eksperter

Tal med vores USA- og Canada-eksperter om rejser til Canada med håndplukkede hoteller og udvalgte oplevelser.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

DatoAfrejsehavnDageUdvendigBalkon
26.06.22 Vis ruteVancouver1554.000-56.00055.000-57.000
DatoStedAnkomstAfgang
03.07.22Vancouver, Canada16.30
04.07.22Til søs
05.07.22Icy Strait Point, Alaska13.3022.00
06.07.22Hubbard Glacier, Alaska09.3014.30
07.07.22Juneau, Alaska07.3020.00
08.07.22Ketchikan, Alaska14.0020.30
09.07.22Til søs
10.07.22Vancouver, Canada06.00
03.07.22 Vis ruteVancouver1555.000-57.00056.000-58.000
DatoStedAnkomstAfgang
10.07.22Vancouver, Canada16.30
11.07.22Til søs
12.07.22Sitka, Alaska11.0020.30
13.07.22Hubbard Glacier, Alaska09.3014.30
14.07.22Juneau, Alaska07.3020.00
15.07.22Ketchikan, Alaska14.0020.30
16.07.22Til søs
17.07.22Vancouver, Canada06.00
10.07.22 Vis ruteVancouver1555.000-57.00056.000-58.000
DatoStedAnkomstAfgang
17.07.22Vancouver, Canada16.30
18.07.22Til søs
19.07.22Icy Strait Point, Alaska13.3022.00
20.07.22Hubbard Glacier, Alaska09.3014.30
21.07.22Juneau, Alaska07.3020.00
22.07.22Ketchikan, Alaska14.0020.30
23.07.22Til søs
24.07.22Vancouver, Canada06.00
17.07.22 Vis ruteVancouver1553.000-55.00055.000-57.000
DatoStedAnkomstAfgang
24.07.22Vancouver, Canada16.30
25.07.22Til søs
26.07.22Sitka, Alaska11.0020.30
27.07.22Hubbard Glacier, Alaska09.3014.30
28.07.22Juneau, Alaska07.3020.00
29.07.22Ketchikan, Alaska14.0020.30
30.07.22Til søs
31.07.22Vancouver, Canada06.00
24.07.22 Vis ruteVancouver1554.000-56.00056.000-58.000
DatoStedAnkomstAfgang
31.07.22Vancouver, Canada16.30
01.08.22Til søs
02.08.22Icy Strait Point, Alaska13.3022.00
03.08.22Hubbard Glacier, Alaska09.3014.30
04.08.22Juneau, Alaska07.3020.00
05.08.22Ketchikan, Alaska14.0020.30
06.08.22Til søs
07.08.22Vancouver, Canada06.00
31.07.22 Vis ruteVancouver1555.000-57.00056.000-58.000
DatoStedAnkomstAfgang
07.08.22Vancouver, Canada16.30
08.08.22Til søs
09.08.22Sitka, Alaska11.0020.30
10.08.22Hubbard Glacier, Alaska09.3014.30
11.08.22Juneau, Alaska07.3020.00
12.08.22Ketchikan, Alaska14.0020.30
13.08.22Til søs
14.08.22Vancouver, Canada06.00
07.08.22 Vis ruteVancouver1554.000-56.00055.000-57.000
DatoStedAnkomstAfgang
14.08.22Vancouver, Canada16.30
15.08.22Til søs
16.08.22Icy Strait Point, Alaska13.3022.00
17.08.22Hubbard Glacier, Alaska09.3014.30
18.08.22Juneau, Alaska07.3020.00
19.08.22Ketchikan, Alaska14.0020.30
20.08.22Til søs
21.08.22Vancouver, Canada06.00
14.08.22 Vis ruteVancouver1549.000-51.00050.000-52.000
DatoStedAnkomstAfgang
21.08.22Vancouver, Canada16.30
22.08.22Til søs
23.08.22Sitka, Alaska11.0020.30
24.08.22Hubbard Glacier, Alaska09.3014.30
25.08.22Juneau, Alaska07.3020.00
26.08.22Ketchikan, Alaska14.0020.30
27.08.22Til søs
28.08.22Vancouver, Canada06.00
21.08.22 Vis ruteVancouver1549.000-51.00050.000-52.000
DatoStedAnkomstAfgang
28.08.22Vancouver, Canada16.30
29.08.22Til søs
30.08.22Icy Strait Point, Alaska13.3022.00
31.08.22Hubbard Glacier, Alaska09.3014.30
01.09.22Juneau, Alaska07.3020.00
02.09.22Ketchikan, Alaska14.0020.30
03.09.22Til søs
04.09.22Vancouver, Canada06.00
28.08.22 Vis ruteVancouver1550.000-52.00051.000-53.000
DatoStedAnkomstAfgang
04.09.22Vancouver, Canada16.30
05.09.22Til søs
06.09.22Sitka, Alaska11.0020.30
07.09.22Hubbard Glacier, Alaska09.3014.30
08.09.22Juneau, Alaska07.3020.00
09.09.22Ketchikan, Alaska14.0020.30
10.09.22Til søs
11.09.22Vancouver, Canada06.00

 

Flere rederier har ændret deres ruter, priser og rejseplaner grundet COVID-19.
Vi arbejder på at opdatere hjemmesiden.
Ring til os, så vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Krydstogtekspert Cassandra Frederiksen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Måltider m.v., der ikke er nævnt
 • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
 • Entré til nationalparker
 • Transport fra hotel til skib i Vancouver (gåafstand)

Bemærk

 • Mulighed for tilkøb af tilslutningsfly fra Billund/Aalborg
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt. Spørg altid rejserådgiveren om, hvor på skibet kahytten ligger.