Xl Canada Rocky Mountaineer Train Gold Leaf Wagon Last Lake Nature

Canada og Alaska på 1. klasse, luksustog og krydstogt

Canada og Alaska på 1. klasse, luksustog og krydstogt

15 dage fra 70.500 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Luksus, gourmetoplevelser og førsteklasses krydstogt til Alaska

Nyd de bedste pladser på en af verdens smukkeste togture gennem The Canadian Rockies, spis lækker gourmetmad i Vancouver og top op med en uges Celebrity-krydstogt til Alaskas vilde natur.

Glæd jer til

 • Førsteklasses krydstogt i udvendig kahyt gennem Alaskas smukke Inside Passage
 • To dage i den eksklusive Gold Leaf-vogn på luksustoget Rocky Mountaineer
 • Sightseeing i Banff med bl.a. Lake Louise og Moraine Lake
 • Fire nætter i Vancouver på 5-stjernet hotel inkl. gastronomisk byvandring
 • Juneau i Alaska, pukkelhvalernes spisekammer

På dette krydstogt sejler I med:

Rederi: Celebrity Cruises
Skib og skibsklasse: Celebrity Solstice, Solstice-klassen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Banff, Canada 2 nætter på Banff, Canada 2 Højdepunkter Rejsen begynder i smukke Banff, hvor I skal opleve det bedste af British Columbias natur. I skal bl.a. på udflugt til Lake Louise og Moraine Lake, to af Canadas mest fotograferede søer. Rejsen begynder i smukke Banff, hvor I skal opleve det bedste af British Columbias natur. I skal bl.a. på udflugt til Lake Louise og Moraine Lake, to af Canadas mest fotograferede søer.
Luksustog gennem Rocky Mountains, Canada 1 nat på Luksustog gennem Rocky Mountains, Canada 1 Højdepunkter Herefter stiger I ombord på det prisvindende luksustog Rocky Mountaineer og kører gennem det ene betagende landskab efter det andet ud mod Vancouver. Nyd alle scenerierne undervejs fra den eksklusive Gold Leaf-vogn. Herefter stiger I ombord på det prisvindende luksustog Rocky Mountaineer og kører gennem det ene betagende landskab efter det andet ud mod Vancouver. Nyd alle scenerierne undervejs fra den eksklusive Gold Leaf-vogn.
Sightseeing i Vancouver, Canada 2 nætter på Sightseeing i Vancouver, Canada 2 Højdepunkter I Vancouver har I base på et lækkert 5-stjernet hotel, hvorfra I kan på opdagelse i byens smukke omgivelser. I Vancouver har I base på et lækkert 5-stjernet hotel, hvorfra I kan på opdagelse i byens smukke omgivelser.
Udsøgt Celebrity-krydstogt til Alaska 7 nætter på Udsøgt Celebrity-krydstogt til Alaska 7 Højdepunkter Den store finale på rejsen er krydstogtet fra Vancouver til Alaska ombord det udsøgte krydstogtskib Celebrity Solstice. I sejler op langs Alaskas rå kyst og tilbage igen – forbi gigantiske gletsjere, storslåede fjorde og forrevne klipper. Den store finale på rejsen er krydstogtet fra Vancouver til Alaska ombord det udsøgte krydstogtskib Celebrity Solstice. I sejler op langs Alaskas rå kyst og tilbage igen – forbi gigantiske gletsjere, storslåede fjorde og forrevne klipper.
Storslået natur og pulserende by

Glæd jer til det bedste af Canada

Den ultimative Canada-rejse

Dette er kort sagt en af de største og mest spektakulære rejser til Canada, I kan give jer selv! Rejsen begynder i smukke Banff, hvor I skal opleve det bedste af British Columbias natur. I skal bl.a. på udflugt til Lake Louise og Moraine Lake, to af Canadas mest fotograferede søer.

Med luksustog gennem Rocky Mountains

Herefter stiger I ombord på det prisvindende luksustog Rocky Mountaineer og kører gennem det ene betagende landskab efter det andet ud mod Vancouver. Nyd alle scenerierne undervejs fra den eksklusive Gold Leaf-vogn. Her sidder I under glaskuplen med panoramaudsigt til floder, krystalklare bjergsøer og majestætiske bjerge – og oplever hele tre nationalparker: Banff, Yoho og Glacier Nationalpark.

I kører kun i dagtimerne og har undervejs en overnatning på et hotel i Kamloops. Morgenmad og frokost i togets gourmetrestaurant er inkluderet på begge togdage.

Sightseeing i Vancouver

I Vancouver har I base på et lækkert 5-stjernet hotel. Og med hele fire overnatninger har I god tid til at tage på opdagelse i byen og i de smukke omgivelser.

I skal også på en yderst appetitlig udflugt, som er inkluderet i rejsens pris. Sammen med en lokal gourmetguide tager I på en rundtur til nogle af Vancouvers bedste og mest spændende spisesteder – flere af dem prisvindende.

Undervejs bliver jeres smagsløg forkælet med alt fra kinesisk dim sum til laks, og I får et spændende indblik i, hvad der rører sig på Vancouvers multikulturelle madscene.

Udsøgt Celebrity-krydstogt i Alaska

Den store finale på rejsen er krydstogtet fra Vancouver til Alaska ombord på det udsøgte krydstogtskib Celebrity Solstice. I sejler op langs Alaskas rå kyst og tilbage igen – forbi kæmpestore gletsjere, storslåede fjorde og klippelandskaber.

Glæd jer til at være på en af verdens smukkeste sejlruter gennem billedskønne skærgårdsfarvand The Inside Passage og til pukkelhvalernes spisekammer ud for Alaskas hovedstad, Juneau. I kan se frem til at fortsætte gourmetoplevelserne ombord, da både helpension og Classic drikkepakke er inkluderet. 

Xl USA Alaska Humpback Whale Tail Homer Mountains Animal
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser til Canada fra København og ankommer til Calgary senere på dagen. Her bliver I budt velkommen af en chauffør, der kører jer direkte til The Rimrock Resort Hotel 4* i Banff, hvor I skal bo de næste 3 nætter.

Xl Canada Banff The Rimrock Resort Hotel Aerial View

Morgenen er til fri disposition. Om eftermiddagen skal I på en skøn udflugt til bl.a. Lake Louise og Moraine Lake, som begge er registreret som verdenskulturarv af UNESCO.

XL Canada Beautiful Moraine Lake In Banff National Park, Alberta

Når togkonduktøren kl. 08.40 (Mountain time) råber "all aboard", og Rocky Mountaineer kører fra perronen, starter en af verdens smukkeste togrejser.

De bedste pladser på Rocky Mountaineer

Vi har sørget for de bedste siddepladser, nemlig under glaskuplen i den eksklusive Gold Leaf-vogn. Herfra har I fri udsigt gennem panoramavinduerne til den fantastiske natur, I kører igennem.

Undervejs kan I nyde snacks og drikkevarer serveret af Gold Leaf-stewarden samt morgenmad og frokost i spisevognen.

Xl Canada Rocky Mountaineer Train Gold Leaf Guests

Eksklusiv adgang til udendørs platform på toget

Som Gold Leaf-passager har I adgang til en udendørs platform, hvor I kan trække lidt luft og tage nogle af de feriebilleder, I vil vise frem igen og igen derhjemme.

Udsigt til Canadas enestående natur

Toget snoer sig gennem den enestående natur, over krystalklare floder, forbi spejlblanke søer, gennem The Spiral Tunnels i Yoho National Park og over Rogers Pass i Glacier National Park.

Ankomst til Kamloops kl. 19.20 (Pacific time). I bliver hentet på stationen og kørt til jeres hotel for natten (3*).

Eventyret forsætter

Allerede kl. 7.30 næste morgen fortsætter den fabelagtige togrejse ombord på Rocky Mountaineer. Nyd jeres morgenmad og frokost i ro og mag i togets hyggelige spisevogn. Denne dag har I naturligvis også de bedste pladser under kuplen i Gold Leaf-vognen.

Xl Canada Rocky Mountaineer Train Gold Leaf Outdoor Vestibule

Bjørne, bjerge og brusende vandfald

Igen i dag er der rig mulighed for at beundre den enestående canadiske natur.

Måske er I heldige at få øje på en af områdets bjørne. Nyd også det utrolige farvespil i Rainbow Canyons klippevægge, og bliv imponeret over de enorme mængder vand, der presses gennem Fraser Canyons smalleste sted, Hell's Gate.

I ankommer til Vancouver kl. 17.10 og checker ind på Rosewood Hotel Georgia 5* for de næste 3 nætter.

Se hele programmet for rejsen med Rocky Mountaineer her.

Xl Canada Black Bear Cub Animal

Nu har I to hele dage til at udforske Vancouver. Rosewood Hotel Georgia 5* centrale beliggenhed giver rig mulighed for at gå på opdagelse, hvad enten I er til shopping, sightseeing eller en cykeltur i Stanley Park.

XL Canada Vancouver Biketrip River Group

Udflugtsmuligheder i Vancouver

Vancouver er Nordamerikas måske smukkest beliggende storby, og der er masser af ting at foretage sig i og omkring byen.

Vores Canada-eksperter er selvfølgelig klar med alle de tips og erfaringer, I har brug for, så I får mest muligt ud af dagene i Vancouver.

Gå f.eks. en tur over hængebroen ved Capilano-kløften, tag en tur med svævebane til toppen af Grouse Mountain eller sejl ud på spækhuggersafari.

Nordamerikas næststørste Chinatown og den restaurerede gamle bydel Gastown er også et besøg værd.

Small Canada British Columbia Vancouver Boat

I har allerede oplevet rigeligt til en hel rejse, men I har mange flere eventyr forude.

Krydstogt med eksklusive Celebrity Solstice

Sidst på eftermiddagen fortsætter jeres rejse til søs ombord på det eksklusive krydstogtskib Celebrity Solstice, som tilhører Celebrity Cruises' eksklusive Solstice-klasse.

XL Celebrity Eclipse Aerial View Sunset

Hubbard Glacier, Juneau og Inside Passage

Sejlruten går op langs Canadas kyst mod Alaska. Glæd jer til en uge med exceptionelle naturoplevelser som Hubbard Glacier, Juneau samt The Inside Passage.

I passerer en perlerække af flotte fjorde, få klippekyster, små flækker samt store, smukke gletsjere. Samtidig inviterer skibet til fantastiske oplevelser ombord – fra storslåede shows til lækker gastronomi.

Xl USA Alaska Hubbard Glacier Ice Nature

Gode chancer for at se hvaler!

Krydstogtet er en uforglemmelig oplevelse, hvor I har gode chancer for at se hvalerne boltre sig i det smukke, isblå Stillehav.

Udover disse dejlige dage til søs lægger skibet også til i udvalgte havne. Her kan I komme i land og tage med på nogle af de mange spændende udflugter, som kan købes direkte ombord på skibet.

Verdens smukkeste sejlrute

The Inside Passage er intet mindre end en af verdens mest spektakulære og smukke havpassager. Her kommer I til at opleve Alaskas fantastiske natur: store gletsjere, dybe fjorde, sneklædte bjergtinder og tempereret regnskov.

Hvaler og søløver kunne ikke ønske sig en mere betagende baggrundsscene til os som publikum.

Xl Alaska Humpback Whale, Inside Passage

Ved Glacier Bay vest for Juneau ligger det historiske Icy Strait Point nær byen Hoonah.

Alaskas tlingitindianere

I Icy Strait Point kan I få indsigt i den traditionelle tlingitkultur og -historie. Hoonah er nemlig det største beboelsesområde for tlingitindianerne i Alaska.

Her findes flere butikker, som sælger lokalt kunsthåndværk og kunst. Og når sulten melder sig, er der flere gode restauranter at vælge imellem.

Vandrestier, oddere, bjørne...

Området er relativt uspoleret og byder på flotte vandrestier og en del aktiviteter i naturen.

Samtidig er der gode muligheder for at spotte dyreliv, bl.a. kan man ofte se de brune bjørne på land, mens det vrimler med hvaler, sæler og oddere i havet. Husene er opført af tlingitindianere på traditionel vis i træ.

XL Alaska Icy Strait Point Totem Tlingitindianerne

Hubbard Glacier er en 122 km lang gletsjer, der starter i 3.3 km højde og slutter i havet ved Yakutat Bay og Disenchantment Bay.

Isen ved foden af gletsjeren er 400 år gammel og har på vejen ned fået følgeskab af isen fra Valerie Glacier.

Husk kikkerten - og se Hubbard Glacier kævle

Når Hubbard Glacier kælver, ryger der isbjerge så store som 10-etagers huse i vandet. Meget af gletsjerisen er under vandlinjen, så nye isbjerge kan skyde dramatisk i vejret. Skibet ligger naturligvis på sikker afstand, hvilket minder os om et af de bedste råd for denne rejse:

Husk kikkert, så I kan følge alt fra gletsjere til dyreliv på kysterne!

20190525 Queen Elizabeth 2019 Hubbard Glacier 7311 Edit

Hovedbyen i Alaska, Juneau, er charmerende og stemningsfyldt. Den har bevaret sin pionerånd og er et interessant miks af kosmopolitisk smartness og grænsesøgende vildskab.

Hvalsafari med pengene tilbage-garanti

Besøg Alaska State Museum med den udsøgte samling af russisk-ortodokse minder fra de livlige guldfeberdage. Eller tag på hvalsafari med pengene tilbage-garanti, hvis I mod forventning ikke ser pukkelhvaler på turen.

Området er pukkelhvalernes spisekammer, og ud over havets kæmper er der også gode chancer for at se spækhuggere og søleoparder.

I kommer også forbi den store Mendenhall Glacier, der strækker sig 12 km fra Juneau Icefield til Mendenhall Lake.

Xl Canada Breaching, Leaping Alaskan Humpback Whale

Ketchikan var den første egentlige by i Alaska og er bedst kendt for sin stammekultur og sit fantastiske laksefiskeri.

Vandflyvere og totempæle

Ketchikan er også udgangspunkt for udflugter med vandfly til imponerende Misty Fjords National Monument.

Her findes også verdens største samling af totempæle, der på flere måder kan betegnes som høj kunst. Lær mere om, hvad der motiverer nogen til at forvandle drivtømmer til et betydningsfuldt stykke kunst.

Xl Alaska Ketchikan Shops At Creek Street

På sejlturen tilbage til Vancouver får I endnu engang mulighed for at nyde synet af en af verdens mest spektakulære og smukke havpassager.

Hvad gik I mon glip af på styrbords side, da I fotograferede fra bagbord på vejen op? Og kan I nå at få et endnu bedre billede af den smukke snedækkede bjergtinde på vejen tilbage?

Bliv ikke overraskede, hvis I – når dagen er omme – godt kunne tage en tredje runde også. Det er ganske enkelt naturscenerier i verdensklasse!

Xl Alaska Ketchikan Group Of Eagles On Rocks

Jeres rejse til Canada er ved at være ved vejs ende. Efter en uges sejlads er Celebrity Solstice tilbage i Vancouver. Fra skibet vil I blive kørt til lufthavnen. I ankommer til København på dag 15 med en masse uforglemmelige oplevelser i bagagen.

Vil I gerne videre mod flere oplevelser?

Når I rejser med Nyhavn Rejser, er det altid jeres ønsker, der bestemmer det endelige indhold af en rejse.

Tog og krydstogtskibe følger selvfølgelig faste ruter og tidsplaner, men hvis I ønsker det, kan I forlænge opholdene i byerne undervejs, og I kan frit kombinere med andre oplevelser i Canada eller USA.

Xl Canada Ontario Lake Of Two Rivers Adirondack Chairs

Tal med vores eksperter

Tal med vores USA- og Canada-eksperter om rejser til Canada med håndplukkede hoteller og udvalgte oplevelser.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der gør ofte mest indtryk. På jeres præmisser og med kyndige guider. Oplevelser, der knytter jer til et landskab, et sted, en historie. Det er krydstogter med Nyhavn Rejser.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Et krydstogt er ikke bare et krydstogt. Det er en rejse. Et eventyr. Derfor har vi nøje udvalgt hoteller, der fuldender eventyret, uanset om I overnatter på land før, efter eller undervejs på jeres krydstogtsrejse.

Forslag på hvordan rejsen kan bygges op

Kontakt vores krydstogt-eksperter for præcise datoer og priser.
For at kunne give jer den bedste vejledning og et retvisende tilbud, har vi brug for at tale med jer om jeres ønsker til rejsen.

Inkluderet

Pris per person ved 2 voksne i delt kahyt og hotelværelse
DatoAfrejsehavnDageBalkon
05.05.24 Vis rute1571.000-73.000
DatoStedAnkomstAfgang
12.05.24 Vis rute1570.000-72.000
DatoStedAnkomstAfgang
19.05.24 Vis rute1573.000-75.000
DatoStedAnkomstAfgang
27.05.24 Vis rute1571.000-73.000
DatoStedAnkomstAfgang
02.06.24 Vis rute1571.000-73.000
DatoStedAnkomstAfgang
09.06.24 Vis rute1571.000-73.000
DatoStedAnkomstAfgang
16.06.24 Vis rute1571.000-73.000
DatoStedAnkomstAfgang
23.06.24 Vis rute1571.000-73.000
DatoStedAnkomstAfgang
30.06.24 Vis rute1577.000-79.000
DatoStedAnkomstAfgang
07.07.24 Vis rute1578.000-80.000
DatoStedAnkomstAfgang
14.07.24 Vis rute1575.000-77.000
DatoStedAnkomstAfgang
21.07.24 Vis rute1575.000-77.000
DatoStedAnkomstAfgang
28.07.24 Vis rute1575.000-77.000
DatoStedAnkomstAfgang
04.08.24 Vis rute1574.000-76.000
DatoStedAnkomstAfgang
11.08.24 Vis rute1574.000-76.000
DatoStedAnkomstAfgang
18.08.24 Vis rute1574.000-76.000
DatoStedAnkomstAfgang
25.08.24 Vis rute1571.000-73.000
DatoStedAnkomstAfgang
01.09.24 Vis rute1571.000-73.000
DatoStedAnkomstAfgang
08.09.24 Vis rute1571.000-73.000
DatoStedAnkomstAfgang

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Måltider m.v. der ikke er nævnt
 • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
 • Entré til nationalparker
 • Transport fra hotel til skib i Vancouver (gåafstand)

Bemærk

 • Vi tager forbehold for udsolgte afgange og kahytter.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt.
 • Rejser du alene på krydstogt?
  Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter.
 • Mere information om krydstogter
  Find mere information, som er vigtig for jer at vide, når I har bestilt et krydstogt hos Nyhavn Rejser her.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.