XL Canada British Columbia Farewell Harbour Lodge Kayaker
British Columbia, Canada

Farewell Harbour Lodge

Lodge omgivet af bjørne, spækhuggere og pukkelhvaler

På en afsides ø i British Columbias skærgård ligger Farewell Harbour Lodge omgivet af fjorde og tæt skov. Her deler I Canadas enestående natur med bjørne, spækhuggere, pukkelhvaler og mange andre dyr.

Man kan ikke undgå både at føle sig både privilegeret og ydmyg, når man ankommer med båden til Farewell Harbour Lodge. 

Privilegeret, fordi det på alle måder er en oplevelse for de få med kun 12 værelser. Ydmyg, fordi man træder ind som gæst i dyrenes og fuglenes verden med højt til himlen og uendeligt langt til civilisationen. 

Lodge i Broughton Archipelago Marine Park

Farewell Harbour Lodge ligger på Berry Island i Broughton Archipelago Marine Park, der er en beskyttet naturpark på 121 km2 mellem Vancouver Island og British Columbias kyst. 

I kommer hertil med båd fra Alder Bay på Vancouver Island. Den smukke tur gennem skærgården tager en halv times tid. I forhold til andre lignende lodges har Farewell Harbour Lodge den store fordel, at I ikke skal have en overnatning på vejen fra Vancouver. 

The Inside Passage

Vandene ved Farewell Harbour Lodge er en del af den berømte Inside Passage sejlrute til Alaska, regnet som en af verdens smukkeste sejlruter. 

Foran lodgen er forrevne klipper og fjorden, som er hjem for spækhuggere, pukkelhvaler, delfiner og søløver. Bag Farewell Harbour Lodge rejser den tætte skov sig og skjuler ulve, bjørne, pumaer, hjorte og meget mere.

XL Canada British Columbia Farewell Harbour Lodge Kayaking
XL Canada British Columbia Farewell Harbour Lodge Broughton Archipelago
XL Canada British Columbia Farewell Harbour Lodge Humpback Breaching

Oplev bjørne, spækhuggere og meget mere 

I Johnson Strait ved logden venter de store havdyr. I foråret er I på udkig efter søløver, delfiner, marsvin og pukkelhvaler. Fra juli til september kommer den vilde laks forbi på vej til gydestederne. Ude i vandet samles de nordlige flokke af spækhuggere for at få sig et festmåltid. 

De laks, der måtte slippe forbi første forhindringer, vandrer op i floderne, hvor næste udfordring venter: de brune bjørne, grizzly bears, der ellers lever af bær, rødder og vandplanter, så man kan se dem søge mad ved fjordenes bredder. 

XL Canada British Columbia Farewell Harbour Lodge Boats Docked
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Vildmarkslodge på land og til vands

Farewell Harbour Lodge ligger dels på vandet dels på klipperne. Der er 4 flydende værelser, mens de øvrige 8 har fast klippe under sig. Her er en komfortabel lounge, en spisestue, en bar med ildsted og store vinduer, så naturen lukkes helt ind. Nyd også den udendørs terrasse tæt på vandet og havnen. Ikke mindst ved solnedgangstid! 

Kort sagt: Her er en forrygende stemning, som kun forstærkes af, at her er så få gæster, så man automatisk kommer tættere på hinanden, når dagens oplevelser skal deles og genfortælles.

Udflugter med engagerede naturguider

Farewell Harbour Lodge arrangerer udflugter med engagerede og vidende naturguides til det bedste, der sker, lige når I er der. Området har også historiske levn og bopladser for The Kwakwaka’wakw First Nations, som I kan opleve og besøge.

Tal med jeres rejserådgiver om de præcise sæsoner for de mange dyr, I har chancen for at opleve ved Farewell Harbour Lodge

Oplev bjørne, spækhuggere og meget mere

I Johnson Strait ved logden venter de store havdyr. I foråret er I på udkig efter søløver, delfiner, marsvin og pukkelhvaler. Fra juli til september kommer den vilde laks forbi på vej til gydestederne. Ude i vandet samles de nordlige flokke af spækhuggere for at få sig et festmåltid. 

De laks, der måtte slippe forbi første forhindringer, vandrer op i floderne, hvor næste udfordring venter: de brune bjørne, grizzly bears, der ellers lever af bær, rødder og vandplanter, så man kan se dem søge mad ved fjordenes bredder. 

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Banff Nationalpark Canada Lake Minnewanka
Banff, Alberta, Canada, Nordamerika

Glæd jer til

Privat cykeltur i Vancouver

Bjerge og søer i Banff og Yoho Nationalpark

3 dage på afsides lodge i bjørneland

Glasbroen Glacier Skywalk og køretur på gletsjer

Sejlture til spækhuggere, hvaler og delfiner

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.