• Den fascinerende Natural Bridge kan opleves i Yoho National Park, Canada
 • Spækhuggerfamilier ud for Vancouver Islands kyst
 • Dampklokke i Gastown i Vancouver, Canada
 • Nyd udsigten fra jeres private terrasse på West Coast Wilderness Lodge i British Columbia, Canada

Rejser til British Columbia, Canada

Unikke lodges blandt bjørne og hvaler i vildmarken

Hvalsafarier fra Vancouver Island

Bjørnesafarier blandt sortbjørne og grizzlyer

Storbyerne Vancouver og Victoria

Unikke lodges dybt inde i ødemarken

Skræddersyet program med de største natureventyr

Læs mere

British Columbia er en vildmarksdrøm, der går i opfyldelse. Fra de dybe skove til de blå fjorde og de brusende floder, hvor bjørnene flokkes om de saftige laks. Bo på unikke lodges midt i stilheden.

Det vilde British Columbia

British Columbia er uden sammenligning Canadas smukkeste delstat. Takket være sin svært tilgængelige beliggenhed bag Rocky Mountains var området et af de sidste, der blev koloniseret, og naturen er fortsat den altdominerende hersker med tætte skove, der vokser vildt ned til de skærgårdslignende fjorde.

De smukkeste storbyer i British Columbia

Som om det ikke var nok, er British Columbia også hjemstat for nogle af Canadas smukkeste og mest charmerende storbyer, Vancouver og Victoria. De moderne byer er gennemført canadiske, men er samtidig forbilledlige eksempler på levende historie med indianske og britiske traditioner, der på fascinerende vis går op i en højere enhed med nutidens kulturliv, arkitektur og gastronomi.

British Columbias hvaler

Delstatshovedstaden Victoria ligger på sydspidsen af Vancouver Island, der med sin forrevne klippekyst er et af de mest dramatiske områder, man kan opleve på rejser til British Columbia. Vandene omkring Vancouver Island er hjem for utallige spækhuggere, gråhvaler, pukkelhvaler og delfiner, som I kan møde på hvalsafari fra eksempelvis Victoria eller Tofino.

Bjørnenes British Columbia

Men det, langt de fleste rejser til British Columbia for at opleve, er naturligvis bjørnene. Mens Vancouver Island har den tætteste bestand af sorte bjørne, er skovene rundt om floderne på fastlandet de brune bjørne – grizzlyernes – domæne. Mød dem på bjørnesafari med speedbåd, hvor I sikkert kan komme tæt på uden at genere bjørnene, når de fouragerer på flodbredden.

Unikke lodges i British Columbias vildmark

Det største, I kan opleve på en rejse til British Columbia, er at bo på en vildmarkslodge i bjørneland. Vi har håndplukket de mest unikke, der ofte ligger så øde, at I kun kan komme hertil med helikopter eller vandfly. Book eksempelvis et ophold på den flydende Knight Inlet Lodge eller på det storslåede Sonora Resort med et væld af aktiviteter og faciliteter.

Tal med jeres rejserådgiver om jeres rejse til British Columbia, så skræddersyer vi et program med de lodges, der bringer jer helt tæt på de store eventyr.

Udvalgte rejser til British Columbia

Se alle rejser til British Columbia

Håndplukkede hoteller i British Columbia

Se alle hoteller i British Columbia

Unikke oplevelser i British Columbia

Se alle oplevelser i British Columbia

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til British Columbia i Canada

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til British Columbia i Canada. Hør om de største naturoplevelser, bjørnesafari, hvalsafari og storbyerne Vancouver og Victoria. Og hør ikke mindst om eksperternes mange personlige erfaringer fra deres egne rejser til Canada. Vi giver jer de bedste ruter og valget mellem de bedste hoteller i British Columbia. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.