XL Canada British Columbia Farewell Harbour Lodge Grizzly In Sedge Grass

Canada fra gletsjere til grizzlybjørne

Canada fra gletsjere til grizzlybjørne

13 dage fra 69.500 kr.

Kontakt Camilla

Tlf. 33 320 320

Hos de brune bjørne

Natureventyr med bl.a. flydende lodge

Oplev en rejse til Canada med fokus på de største naturscenerier i Banff og Yoho Nationalpark, storbyliv og cykeltur i Vancouver og 3 dages ophold på flydende lodge i vildmarken omgivet af grizzlybjørne, fredfyldte skove og buldrende vandfald.

På denne rejse til Canada oplever I nogle af det store lands mest spektakulære naturscenerier. I bliver kørt rundt i minivan, fløjet i små fly og vandfly og sejlet i båd på de smukke fjorde.

Alt, hvad I skal gøre, er at nyde det - og træde lidt i pedalerne på en smuk cykeltur!

Glæd jer til

 • Privat cykeltur i Vancouver
 • Bjerge og søer i Banff og Yoho Nationalpark
 • 3 dage på afsides lodge i bjørneland
 • Glasbroen Glacier Skywalk og køretur på gletsjer
 • Sejlture til spækhuggere, hvaler og delfiner

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Banff 4 nætter på Banff 4 Højdepunkter Glæd jer til Canadas højeste vandfald Takakkaw Falls, Glacier Skywalk og de turkisblå Lake Louise og Moraine Lake. Glæd jer til Canadas højeste vandfald Takakkaw Falls, Glacier Skywalk og de turkisblå Lake Louise og Moraine Lake.
Vancouver 2 nætter på Vancouver 2 Højdepunkter Storbyferie med gåtur over hængebroen ved Capilano-kløften. Storbyferie med gåtur over hængebroen ved Capilano-kløften.
Berry Island 3 nætter på Berry Island 3 Højdepunkter Enestående naturoplevelser med bjørnesafari og pukkelhvaler. Enestående naturoplevelser med bjørnesafari og pukkelhvaler.
Vancouver 1 nat på Vancouver 1 Højdepunkter Nyd jeres sidste aften med god mad og hyggelig atmosfære. Nyd jeres sidste aften med god mad og hyggelig atmosfære.
XL Canada Beautiful Moraine Lake In Banff National Park, Alberta
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Cykeltur i Vancouver

I har også to overnatninger i Vancouver med god tid til at se jer omkring. Den ene dag arrangerer vi en cykeltur med privat guide, så selv kan tilretelægge turen til eksempelvis Stanley Park, False Creek, Granville Island og downtown Vancouver.

Banff Nationalparks største ikoner

Skovene i er hjemsted for den største koncentration af grizzlybjørne i British Columbia. Glæd jer til en naturoplevelse af de helt store.

Majestætiske bjerge ved Banff

I kører på Icefields Parkway og oppe på den enorme Athabasca-gletsjer. Her har vi også inkluderet entré til den spektakulære Glacier Skywalk, en gennemsigtig glasbro, der er spændt ud flere hundrede meter over glestjerlandskabet.

Hav kameraet klar, når I kommer til Lake Louise og Moraine Lake, bjergsøer med magiske turkise farver omgivet af snedækkede bjerge.

Small Canada Brewster Banff Gondola1
Xl Canada Vancouver Skyline Harbor Summer
Xl Canada Orca (Killer Whale) Breaching
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Xl Canada Alberta Calgary Peace Bridge Over Bow River

I rejser til Canada, hvor I lander og bliver budt velkommen i Calgary. Her venter jeres private chauffør, der kører jer direkte videre til grizzlybjørne og magiske bjergsøer i de majestætiske Canadian Rockies.

Ved ankomst til Banff checker I ind på The Rimrock Resort Hotel 4* for de næste fire nætter.

Xl Canada Banff The Rimrock Resort Hotel Aerial View

I bor midt i Banff Nationalpark omgivet af noget af Canadas mest betagende natur, og mon ikke det gibber I jer af spænding for at komme ud og opleve det hele?

Allerede på jeres første dag i nationalparken har vi derfor inkluderet en dagstur til nogle af Banff's mest berømte naturikoner. I kører ad en sceniske Bow Valley Parkway til dronningen over dem alle, Lake Louise, der med sit usandsynligt turkisblå vand får kameraet til at gløde.

XL Canada Lake Louise With Glacier

Lake Louise og Moraine Lake

Lake Louise ligger en god times kørsel fra Banff i 1.731 meters højde. Om vinteren fryser vandet til is, og om sommeren står det krystalklart i grønne farver med Victoria-gletsjeren i baggrunden.

Lidt højere oppe i 1.885 meters højde ligger den mindre kendte, men ikke mindre smukke sø Moraine Lake, som I også besøger. Søen er utrolig flot med sine blå og grønne farver og med sne på de omkringliggende bjerge. Dette er enhver fotografs drøm.

Yoho Nationalpark

I krydser nu The Great Divide og kører ind i Yoho Nationalpark med sneklædte bjerge, høje vandfald og smukke gletsjersøer.

Blandt attraktioner er et af Canadas højeste vandfald Takakkaw Falls, Emerald Lake og Natural Rock Bridge, som Kicking Horse River har skåret ud i klippen. I er i noget af Canadas flotteste natur. Er vejforholdene ikke til at besøge Takakkaw Falls i maj og juni, erstattes de af andre naturscenerier af samme kaliber.

I besøger også Moraine Lake og spiser frokost ved Emerald Lake, og undervejs ser I imponerende bjergtinder og vandfald på flere hundrede meters fald.

XL Canada Yoho Valley Road Takakkaw Falls & Yoho River, Yoho National Park, BC

Flere spektakulære naturscenerier venter. I dag på udflugt til Banffs enorme gletsjere. I kører ad The Icefields Parkway. Det er en af de smukkeste veje i Nordamerika med udsigt til store gletsjere, smukke søer, rivende floder og store vandfald.

Columbia Icefield dækker et område på næsten 325 km2. I skal også opleve at køre i en specialvogn på de store ismasser, der ligger som en stor tunge - 6 km i længden, 1 km i bredden og mindst 300 meter dyb!

Dagens udfordring er en tur ud på Glacier Skywalk, en glasbro med fantastisk udsigt.

I vil stoppe flere steder i løbet af dagen ved bl.a. Crowfoot Glacier og gletsjersøerne Peyto og Bow Lake.

XL Canada Alberta Athabasca Glacier, Part Of The Columbia Icefield, Jasper National Park
XL Canada Columbia Icefield Athabasca Glacier, Jasper National Park
XL Canada Canadian Rocky Beautiful Lake Crop

Xl Canada Alberta Banff Gondola Sulphur Mountain Rocky Mountains

Dagen er til fri disposition. Nyd hyggelige Banff, eller tag på en 8 min. gondoltur op i næsten 2.300 meters højde med Banff Gondola til Sulphur Mountain. Oppe på bjerget findes en fantastisk 360 graders udsigt over Banff og bjergene, der omgiver byen.

Nyd en kop kaffe og fordøj de mange indtryk på en af byens hyggelige caféer.

Jeres rejse til Canada går nu mod nye oplevelser. I bliver kørt til lufthavnen i Calgary og flyver herfra til Vancouver, hvor I skal bo de næste to nætter.

I flyver om formiddagen, så I har eftermiddagen til at gå på opdagelse i Vancouver.

XL Canada British Columbia Vancouver Night Scene Of City From Granville Island
Xl Canada British Columbia Vancouver Capilano Cliff Walk Suspension Bridge
Xl Canada Vancouver Loden Hotel Building

Storbypuls og smuk natur

Den smukke beliggenhed og helt specielle charme gør Vancouver til noget ganske særligt, og der er masser af ting at foretage sig i og omkring byen.

Blandt byens store attraktioner er en gåtur over hængebroen ved Capilano-kløften, svævebanen til toppen af Grouse Mountain og spækhuggersafarier.

Her er Nordamerikas næststørste Chinatown, og den restaurerede bydel Gastown er et besøg værd. Der er kort sagt mere end nok at få tiden til at gå med.

The Loden, Vancouver

I skal bo to nætter på The Loden Hotel 4* i Coal Harbour, downtown Vancouver tæt på vandet, lystbådehavnen og Stanley Park.

Det er et charmerende hotel, hvor der er lagt vægt på en moderne og stilfuld indretning, intim atmosfære og god service. Et godt hotel med super beliggenhed.

XL Canada Vancouver Biketrip Skyline

Nyd morgenmad i ro og mag. Bagefter skal I på en privat cykeltur, hvor I fornemmer Vancouvers stemning og grønne åndehuller. Cykelturen tager fire timer, og I kører af sted me en privat guide, så I kan sammensætte rute og tempo helt efter jeres egne ønsker.

XL Canada Vancouver Granville Island Market Tour Shop

Start eksempelvis med en tur gennem Stanley Park, og tag færgen over False Creek til Granville Island, der er kendt for gastronomi og kunst. Køb jeres frokost på markedet, hvor de mange boder bugner med lækre, hjemmelavede delikatesser inspireret af alverdens forskellige køkkener og traditioner.

Kør videre langs Vancouvers skyline forbi den olympiske by og til Chinatown, eller læg ruten forbi det historiske Gastown.

Nu går jeres rejse til Canada mod nye naturoplevelser langt ude i vildmarken. I bliver kørt til lufthavnen og flyver et kort stykke nordpå til Port Hardy, hvor en båd venter på jer. 

Den næste halve time går gennem den smukke og forrevne skærgård. I er i vandene, der kaldes The Inside Passage og betragtes som en af verdens smukkeste sejlruter. Et sving mod bagbord ville bringe jer til Alaska, men lige nu gælder det jeres lodge på en ø i skærgården. 

XL Canada British Columbia Farewell Harbour Lodge Grizzly In Sedge Grass

Farewell Harbour Lodge 3*

I skal bo 3 nætter på Farewell Harbour Lodge, der dels flyder på vandet, dels står på klipperne med fjorden foran og den tætte skov bagved. Alle måltider er inkluderet, for ud over flodernes laks og buskenes bær er her ikke andre spisesteder. Og begge dele er forbeholdt bjørnene. 

I ankommer først på eftermiddagen og allerede om eftermiddagen tager I ud på sejltur for at spotte det lokale marineliv. Hold udkig efter bl.a. spækhuggere, pukkelhvaler og søløver.  

XL Canada British Columbia Farewell Harbour Lodge Kayaker

XL Canada British Columbia Farewell Harbour Lodge Humpback Breaching

På Farewell Harbour Lodge venter en ro uden lige, der får pulsen helt ned. Og så alligevel ikke, for mødet med bjørne, spækhugger og pukkelhvaler skal nok få den op igen i en fart!

Den ene dag er afsat til bjørnesafari. De kommer ned til vandet for at lede efter mad, så I kan se dem fra en båd. I sæsonen, hvor de vilde laks søger op i floderne, er det dog her, de holder fest. Den næste dag er afsat til igen at opsøge det fascinerende marineliv.

Endelig har I en valgfri tur, I aftaler på stedet. Den kan evt. ske før I drager af sted dag 10. Turen kan være f.eks. en kulturel tur til det lokale first nation folk med indblik i deres historie, en kajaktur eller en vandretur med guide i skoven. 

XL Canada British Columbia Farewell Harbour Lodge Kayaking

XL Canada British Columbia Farewell Harbour Lodge Orca

I har tid til at nyde naturen ved Farewell Harbour Lodge en sidste gang, før I sejler tilbage mod Vancouver Island og flyver tilbage til Vancouver. Her bor I en enkelt nat på Loden Hotel. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil have et tip om en god restaurant, for dette er den sidste aften på jeres rejse til Canada.

Xl Canada Banff National Park Moraine Lake Rocky Mountain Canoes

I bliver kørt i lufthavnen og flyver mod Danmark, hvor I lander dag 12 dansk tid. Med mindre I vil forlænge jeres rejse til Canada med endnu flere oplevelser. Alt kan skræddersys til jeres ønsker. 

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

I Banff bor I på en dejlig lodge, The Rimrock Resort Hotel 4*. I kommer på smukke udflugter i Banff og Yoho Nationalpark inkl. fantastiske Columbia Icefield.

Et af de absolutte højdepunkter på denne rejse til Canada er Farewell Harbour Lodge, der ligger på en klippeø i skærgården langt ude i bjørneland. I sejler hertil og er gæster i en forrygende natur, hvor I bl.a. kommer på bjørnesafari og sejlture udkig efter delfiner og pukkelhvaler.

Skovene i er hjemsted for den største koncentration af grizzlybjørne i British Columbia. Glæd jer til en naturoplevelse af de helt store.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Calgary / Vancouver-København
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport fra Calgary lufthavn til hotellet i Banff
 • 4 nætter på The Rimrock Resort Hotel 4*, Banff. Premium værelse
 • Oplevelse: Bjergsøer og vandfald i Banff
 • Oplevelse: Gletsjereventyr på Columbia Icefield, inkl. Lake Louise og Glacier Skywalk
 • Transport til Calgary lufthavn (ikke privat)
 • Indenrigsfly Calgary-Vancouver
 • Privat transport fra Vancouver lufthavn til hotellet i Vancouver
 • 2 nætter på The Loden Hotel 4*, Vancouver. Signature King Room
 • Oplevelse: Privat cykeltur i Vancouver
 • Transport fra hotellet i Vancouver til Vancouver South Terminal
 • Indenrigsfly Vancouver-Port Hardy t/r
 • Speedbåd fra Port Hardy til Farewell Harbour Lodge
 • 3 nætter på Farewell Harbour Lodge 3*, inkl alle måltider, snacks samt kaffe/the/soft drinks og 4 oplevelser som nævnt i programmet.
 • Transport fra Vancouver South Terminal til hotellet i Vancouver
 • 1 nat på The Loden Hotel 4*, Vancouver. Signature King Room
 • Privat transport fra hotellet til Vancouver lufthavn
 • Engelsk dag til dag-program inkl. kort
Pris per person ved 2 voksne
Canada fra gletsjere til grizzlybjørne
RejseperiodeDobbeltEnkelt
26.05.24 ‑ 25.09.2467.000‑76.000101.000‑113.000
26.05.25 ‑ 25.09.2570.000‑80.000106.000‑118.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Måltider ud over de nævnte
 • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada
 • Entré til nationalparker

Bemærk

 • Mulighed for tilslutningsfly fra Aalborg/Billund
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Canada

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.