Xl Canada British Columbia Great Bear Lodge Brown Bear Cubs Playing
British Columbia, Canada

Great Bear Lodge

Flydende Lodge

Midt i British Columbias forrevne og ufremkommelige net af floder, dybe fjorde og tæt skov ligger den flydende lodge Great Bear Lodge. Nærmeste naboer er enorme Great Bear Rainforest og Canadas største population af brune bjørne, som I oplever på daglige ture.

Oplevelserne på Great Bear Lodge starter allerede med, at I flyver fra Vancouver til den lille by Port Hardy på Vancouver Island. Herfra flyver I små 100 km i vandflyver over Queen Charlotte Sound til kysten af British Columbia og videre over de forrevne fjorde til Great Bear Lodge. En stor oplevelse i sig selv. 

Canadas største bestand af brune bjørne

Great Bear Rainforest er en enorm tempereret regnskov på 32.000 km2 i British Columbia. Det er næsten ¾ af Danmark! Og skovene fortsætter videre ud i British Columbia. I er vitterligt langt ude i det vilde Canada. Få steder i verden står så uberørt.

Her finder I Canadas største bestand af brune bjørne. Hver anden canadiske bjørn har adresse her. og de bor her sammen med et utal af andre dyr og fugle. Nogle ses ofte som oddere, sæler, hjorte, hvidhovedede havørne og kingfishers, mens andre er sjældnere alt efter sæson. Blandt beboerne er også ulve.

Bedste sæson for at se bjørne i Canada

Om foråret står Great Bear Rainforest i blomst, og kolibrierne summer omkring, mens bjørnene vågner fra deres hi og søger mod friske planter i vådområder og græsområder sammen med ungerne. Parringen foregår hvert tredje år i slutningen af foråret. 

Ud på sommeren søger de mod skovens bær, græsområder og ned til floderne for at se efter tidlige laks. Fra august begynder så den store fest for både brune og sorte bjørne. Her kommer millioner af laks forbi for at gyde. 

Helt frem til november spises der løs for at have sul nok til vinteren, og samtidig skal ungerne oplæres i den fine kunst at fange laks med poterne. En voksen bjørn kan spise 40 kg om dagen og 1.400 kg i løbet af sæsonen. 

Xl Canada British Columbia Great Bear Lodge Exterior Boats Deck
Xl Canada British Columbia Great Bear Lodge Brown Bear Mom Cub
Xl Canada British Columbia Great Bear Lodge Brown Bears Safari Boat
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Maksimalt 16 gæster ad gangen

For at sikre det maksimale udbytte for jer, har Great Bear Lodge kun 8 værelser, og her er altså maksimalt 16 gæster. Alle værelser har naturligvis eget badeværelse. Lodgen drives på sol- og vindenergi.   

Mad og drikke inkluderet

Mad og drikke er inkluderet i jeres ophold. Der er jo ikke mange andre steder at gå hen til i nabolaget. Det er der så heller ikke grund til overhovedet at overveje, for Great Bear Lodge serverer skøn mad.

Bjørnesafarier morgen og eftermiddag

På Great Bear Lodge er der bjørnesafari to gange dagligt - om morgenen og ud på eftermiddagen. Årstiden og bjørnens aktuelle færden bestemmer indholdet. Der er fotoskjul på land, stier til spændende gåture og naturligvis også små både, som kan sejle tæt på bjørnene – uden at forstyrre.

På alle ture ledsages I af vidende naturguider, så I ikke bare ser en masse, men også lærer en masse. Og der er ofte flere aktiviteter med f.eks. bådture mellem bjørnesafarierne.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.