XL Canada British Columbia Hotel Knights Inlet Lodge
British Columbia, Canada

Knight Inlet Lodge

Flydende Lodge i magisk stilhed

Dybt inde i grizzly-land, flydende på det dybblå vand i Glendale Cove, ligger Knight Inlet Lodge omkranset af uberørt skov og magisk stilhed. Bjørnene lever frit rundt om lodgen, og hver dag byder på flere ekspeditioner i deres baghave.

Med vandflyver over regnskoven

Rejsen til Knight Inlet Lodge er en oplevelse i sig selv. Lodgen ligger så isoleret, at I kun kan komme hertil med vandflyver, og I svæver af sted over uendelige strækninger af mørkegrøn, tempereret regnskov, der vokser så tæt, at det næsten ikke er til at forestille sig, hvordan noget liv kan eksistere dernede.

Den tætteste koncentration af grizzlyer

Men det gør det. Endda i overflod. Glendale Cove har den største koncentration af brune bjørne (grizzlyer) i hele British Columbia, og inden for en time efter, at jeres fly er landet i fjorden, er I allerede på vej ud til dem.

99 % bjørnegaranti

Det er mødet med de majestætiske dyr, der er hele formålet med jeres ophold, og som de siger på Knight Inlet Lodge: Det er ikke et spørgsmål om, hvorvidt I kommer til at se bjørne, men om hvor mange. Bestanden er så tæt, og lodgens beliggenhed så optimal, at her næsten er bjørnegaranti.

XL Canada British Columbia Hotel Knights Inlet Lodge Bear (3)
XL Canada Knight Inlet Lodge Bears (14)
XL Canada British Columbia Hotel Knights Inlet Lodge Bear (10)

Med bjørnene som genboer

Først på sæsonen færdes bjørnene på kysten lige over for lodgen. Måske vil I ligefrem kunne se dem, når I drikker morgenkaffe på terrassen. De lokkes hertil af det saftige søgræs, der titter op over vandoverfladen ved ebbe, og af de sprøde krebsedyr, der gemmer sig mellem stenene på bredden. I kan høre dem fouragere på lang afstand.

Migrerende stillehavslaks

Senere på sæsonen fortrækker bjørnene til flodindløbet rundt om pynten. Her stimer hobevis af stillehavslaks sammen for springende af migrere op ad floden for at gyde. Knight Inlet Lodge har rejst en udsigtsplatform tæt ved, så I uden at forstyrre kan observere, hvordan bjørnene med store labber langer ud efter deres bytte. I sejler hen til platformen og kan undervejs møde sæler, søløver og ørne.

XL Canada British Columbia Hotel Knights Inlet Lodge Bear (4)
XL Canada British Columbia Hotel Knights Inlet Lodge Bear (14)
XL Canada British Columbia Hotel Knights Inlet Lodge Bear (6)
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Enkel, hyggelig, komfortabel

Knight Inlet Lodge er en simpel, men kun få år gammel lodge, der fremstår velholdt og utroligt hyggelig. Indretningen er rustik, atmosfæren er uformel, og snakken går på kryds og tværs om dagens oplevelser. Lodgen består af blot 18 værelser fordelt på fem flåder. Børn under 8 år må ikke opholde sig på Knight Inlet Lodge.

Solid kost

Lodgens samlingssted er den hjemlige pejsestue og spisestuen, der serverer god, kraftig kost – for I bliver godt sultne af at tilbringe det meste af tiden ude i det fri. I dagens løb serveres her frugt, snacks, småkager, kaffe, kage og læskedrikke. 

Flydende værelse

I bor på et enkelt, men komfortabelt dobbeltværelse, hvor de mange oplevelser og den friske luft borger for en rigtig god nattesøvn. Til værelset hører jeres eget badeværelse. Uden for er der fælles terrasser med udsigt over fjorden. Her kan I nyde morgenkaffen eller et glas vin i aftenskumringen – hvis I da ikke blot går tidligt i seng, mætte af indtryk.

På besøg hos bjørnene

I er på farten det meste af dagen og opholder jer mere eller mindre kun på selve lodgen for at spise og sove. Udflugterne – der gennemføres med bl.a. motorbåd, kajak og vandresko – afholdes på faste tidspunkter, og rutinen er så indgroet, at bjørnene udmærket er klar over, at der nu er mennesker på vej.

De mere generte trækker sig lidt i baggrunden. Andre står nysgerrigt klar for at se jer an. Hver aften aftaler I med personalet på lodgen, hvilke udflugter I kan tænke jer at deltage i den følgende dag.

Hils på Frank og Sally

Jeres erfarne naturguider kender bjørnene så godt, at de kalder de ved navn, og inden jeres ophold er omme, begynder I også at kunne skelne de forskellige bjørnefamilier fra hinanden. Hver aften holder naturguiderne foredrag i pejsestuen på lodgen, hvor I kan blive klogere på bjørnenes adfærd, laksenes migrering, træhugsten i Glendale Cove og meget mere. 

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.