Xl Canada British Columbia Painted Boat Resort Spa Marina Exterior Marina Evening
British Columbia, Canada

Painted Boat Resort Spa & Marina

Stilfulde ferielejligheder

Painted Boat Resort Spa & Marina er hotellet til jer, der vil opleve vildmarken i British Columbia, men ikke bo langt ude i det øde. Nyd en lækker lejlighed nær Sunshine Coast med adgang til pool og spa, vidunderlige udsigter og et hyggeligt lokalområde.

Painted Boat Resort Spa & Marina giver jer masser af plads og komfort med udsigt til skærgården og havnelivet i marinaen lige neden for hotellet.

Marineliv i skærgården

Lokalområdet Madeira Park inviterer til afslappet skærgårdsliv med afslapning på land og masser af aktiviteter på havet. Man skal lede længe efter en villa eller et feriehus uden bådebro. På hotellet kan I leje kajakker og paddleboards, hvis I vil udforske skærgården. Her er faktisk også god dykning, hvis I dyrker det.

Der er flere restaurantmuligheder i lokalområdet, og fra onsdag til søndag kan I også spise på Painted Boat Resort Spa & Marinas egen Lagoon Restaurant, hvis I ikke vil lave mad i lejligheden.

Xl Canada British Columbia Painted Boat Resort Spa Marina Villa Deck View
Small Canada British Columbia Painted Boat Resort Spa Marina Spa Garden Waterfall
Xl Canada British Columbia Painted Boat Resort Spa Marina Firepit
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Store og moderne lejligheder

Der er flere restaurantmuligheder i lokalområdet, og fra onsdag til søndag kan I også spise på Painted Boat Resort Spa & Marinas egen Lagoon Restaurant, hvis I ikke vil lave mad i lejligheden.

Der er fuldt udstyret køkken, og badeværelserne til master bedrooms har både brus og badekar. På balkonen/terrassen står gasgrillen klar til en god bøf eller canadisk laks. 

  • One Bedroom Villa med 1 separat soveværelse. 1 King size seng plus træk-ud sovesofa i stuen. Op til 4 personer
  • Lower Two Bedroom Villa med 2 separate soveværelser og badeværelser. 1 King size seng og 1 queen size seng plus træk-ud sovesofa i stuen. Op til 6 personer
  • Upper Lofted Two Bedroom Villa med 1 separat soveværelse med king size seng, åben 2. sal med queen size seng og 2 træk-ud sovesofaer i stuen. 

Pool, spa og jacuzzi

Painted Boat Resort Spa & Marina inviterer ikke kun til oplevelser ude i naturen, men også til afslapning og forkælelse derhjemme. Her er pool med flot udsigt over skærgården, og I kan gå i spaen, hvor der også er en virkelig smuk spahave. Endelig kan I boble i den opvarmede jacuzzi.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.