XL Canada Sonora Resort Sonora Resort Map View
British Columbia, Canada

Sonora Resort

Luksusresort med alt inkluderet

Sonora Resort i en klasse for sig. Det gælder faciliteter og service. Og det gælder ikke mindst beliggenheden på en lille ø i skærgårdsagtig natur. Udforsk omgivelserne på udflugter og nyd at komme tilbage til det eksklusive resort.

Luksus i hjertet af Desolate Sound

Sonora Resort er resortet for jer, der gerne vil have vildmarksoplevelsen, men samtidig al den komfort, der kendetegner et femstjernet luksusresort. Resortet ligger billedskønt i Desolate Sound omgivet af grønne bugter og småøer og flankeret af tætte, dybgrønne skove.

Her arrangeres dagligt en lang række actionfyldte aktiviteter, men det er en lige så stor oplevelse blot at udforske omgivelserne på resortet, nyde en gourmetmiddag og lade sommelieren udvælge en flaske vin til at matche den storslåede solnedgang.

Med vandflyver over skærgården

I kommer til Sonora Resort med vandfly fra Vancouver, der tager jer over det storslåede Desolate Sound til Campbell River. Herfra går turen videre med enten vandflyver, båd eller helikopter til det smalle fjordstræde mellem Sonora og Stuart Island. Bemærk at der er en direkte vandflyver fire gange ugentligt.

I takt med, at I svæver over eller sejler mellem de uendelige skove, gå det langsomt op for jer, hvor langt væk fra alting, I befinder jer. Det er en vidunderligt befriende følelse.

XL Canada Sonora Resort Exterior Lake View
XL Canada Sonora Resort Tyee Lounge And Bar
XL Canada Sonora Resort Outdoorpool

Natureventyr i vildmarken

Sonora Resort tilbyder jer et stort udvalg af udflugter og ekspeditioner, der bringer jer helt tæt på vildmarkens natur og dyr. Udflugterne foregår med vandresko, kajak, motoriseret gummibåd eller helikopter. Bemærk at nogle af turene koster ekstra, spørg Nyhavn Rejser.

Tag eksempelvis på hvalsafari i Desolate Sound med mulighed for at se spækhuggere, delfiner og søløver og gode chancer for at se andre hvalarter – måske endda pukkelhvaler – alt efter sæson. I kan også tage på bjørnesafari og se grizzly og sortbjørne fouragere langs kysten.

XL Canada Sonora Resort Eagles Out Front
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Luksuriøse værelser med panoramaudsigt

Sonora Resort tilbyder flere forskellige værelser og suiter, der alle har de lækre materialer og den elegante indretning til fælles. Store panoramavinduer strækker sig fra gulv til loft og bringer naturen helt ind i soveværelset. Gaspejs, mageligt badekar og bugnende minibar med vin, alkohol, snacks og chokolade ad libitum bidrager til følelsen af komplet forkælelse og luksus.

Alt inkluderet

Sonora Resort er et topmoderne femstjernet hotel, der er opført i traditionel vildmarksstil med cedertræ og sten som primære materialer. Designet er gennemført eksklusivt fra inderst til yderst, udvalget af faciliteter og aktiviteter er overvældende, og alle måltider og udvalgte drikkevarer er inkluderet i jeres ophold.

Pool, fiskedamme og golf

Uden for kan I nyde udsigten over fjorden fra den opvarmede pool. Resortet råder over to ørreddamme, hvor I kan fluefiske eller blive oplært i kunsten af resortets personale – mod mindre tillæg – inden I måske begiver jer ud på en fisketur med båd eller helikopter. Dette kan med fordel bestilles hjemmefra, så man er sikret plads. Kontakt os for priser og muligheder.

I kan gå en runde på resortets ni hullers putting green, eller øve jer på teknikken i den indendørs golfsimulator. Bueskydning og tennis tilbydes på overdækkede baner, og udstyr stilles frit til rådighed til alle aktiviteter.

Gastronomi og forkælelse i særklasse

Det gælder også alt, hvad I måtte lyste af mad og drikke. Alt – lige fra den velekviperede minibar til lette mellemmåltider og gastronomiske mesterværker i restauranterne er inkluderet og tilgængeligt, hvor og når I måtte have lyst. Vine og råvarer er naturligvis af højeste kvalitet, og servicen er opmærksom, diskret og selvfølgelig.

Eksklusiv restaurant

Resortets restaurant, The Tyee Dining Room, står for de helt store gastronomiske oplevelser lige fra den delikat tilberedte cappucino om morgenen til vildsvinekæberne, de sorte trøfler eller kaviaren om aftenen. Når I tager ud på tur om dagen, sørget køkkenet naturligvis for en lækker og solid kurv til jer med håndplukkede lækkerier.

Vandreture i regnskoven

Den tempererede regnskov omkring Sonora Resort er gennemskåret af sceniske vandreruter i varierende længde, som I kan udforske til fods eller med montainbike. Trætoppene er rige på fugle, og ude ved kysten kan I se sæler, søløver, ørne og måske en bjørn på jagt efter føde. En halvanden times vandretur fra resortet ligger Florence Lake, hvor paddle boards, kano og vandcykel er frit til rådighed.

Hygge inden døre

Tilbage på Sonora Resort kan I slappe af med en god film i resortets biograf, en kop kaffe eller urtete i vinterhaven eller et spil i spilrummet, der er forbeholdt voksne om aftenen. Sonora Resort har naturligvis sit eget fuldt udrustede motionsrum og professionel spa.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Canada Food Oister Gourmet
Banff, Alberta, Canada, Nordamerika

Canada Deluxe

14 dage fra

102.000 kr.

Glæd jer til

Bjørne, hvaler og fantastisk natur med kompromisløs komfort

Helikoptertur i Yoho Nationalpark

Gourmetoplevelser og håndplukkede 5* hoteller

To dage i den eksklusive Gold Leaf-vogn på luksustoget Rocky Mountaineer

God tid og mageligt tempo, så I kan få sjælen med

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.