• Moraine Lake ligger i Banff National Park, Canada
 • Rejs med Rocky Mountaineer toget i Canada og nyd det fra luksusklassen Gold Leaf
 • Moraine Lake, Rocky Mountains, Canada
 • Verdens smukkeste togture gennem The Canadian Rockies med The Rocky Mountaineer

Canada Deluxe

Storby, luksustog og enestående natur i kompromisløs komfort, 14 dage inkl. udflugter fra 74.000 kr.

Glæd jer til:

Bjørne, hvaler og fantastisk natur med kompromisløs komfort

Helikoptertur i Yoho Nationalpark inkl. champagnepicnic

Gourmetoplevelser og håndplukkede 5* hoteller

To dage i den eksklusive Gold Leaf-vogn på luksustoget Rocky Mountaineer

God tid og mageligt tempo, så I kan få sjælen med

Læs mere

Få alt det bedste af Canadas vilde natur uden at gå på kompromis med komforten. I bor på en idyllisk lodge ved Moraine Lake, inden I kører med luksustoget Rocky Mountaineer til gastronomi og storbyliv i Vancouver. Rejsen slutter blandt bjørne og hvaler på det ekslusive Sonora Resort i British Columbias ødemark.

Canada på et sølvfad

Oplev det bedste af det sydvestlige Canada uden at løfte en finger. Vi har fyldt denne rejse med intens natur og pulserende storbyliv og krydret den med sublim gastronomi, lækre faciliteter, gennemført design og service i top - og I skal blot læne jer tilbage, nyde og suge til jer. Rejsen går fra Banffs bjerge til charmerende Vancouver og British Columbias skove og fjorde med vandflyver, luksustog og helikopter.

Idyllisk lodge i Banff Nationalpark

Allerede fra den første dag kommer I helt ned i tempo. Rejsens udgangspunkt er den berømte Moraine Lake, hvor I bor på søens eneste lodge og har god tid til at udforske det dramatiske gletsjerlandskab med vandresko eller kano. Den ene af dagene skal I på helikoptertur i Yoho Nationalpark kombineret med fredfyldt vandretur gennem skoven og champagne ved det brusende Twin Falls-vandfald.

MED LUKSUSTOG GENNEM ROCKY MOUNTAINS

Efter opholdet ved Moraine Lake stiger I om bord på det prisvindende luksustog Rocky Mountaineer og kører i gennem det ene betagende landskab efter det andet ud mod Vancouver. Nyd alle scenerierne undervejs fra den eksklusive Gold Leaf-vogn med panoramaudsigt til floder, krystalklare bjergsøer og majestætiske bjerge. I kører kun i dagtimerne og har undervejs en overnatning på hotel i Kamloops.

Gastronomi og sightseeing i Vancouver

I Vancouver venter der jer en ny, unik luksusoplevelse: Rosewood Hotel Georgia 5*, hvor I bor lige i centrum med en fantastisk atmosfære, der oser af 20'ernes elegante dekadence. Den ene dag skal I på guidet tur til det store marked på Granville Island, hvor der venter jer den ene lækre smagsprøve efter den anden. Udnyt også, at jeres hotel huser en af byens mest anerkendte restauranter, Hawksworth.

Luksus i ødemarken

Efter Vancouver venter rejsens storslåede finale på Sonora Resort ved vestkysten. Her får I en ægte, canadisk vildmarksoplevelse med bl.a. bådtur til delfiner og bjørne og udsigt til skovklædte bakker og bugtende, dybblå fjorde, og samtidig bor I på et topklasses resort med et væld af aktiviteter og faciliteter og udsøgt gastronomi inkluderet.

Skræddersyet program

Vores rejserådgivere har tilrettelagt programmet for denne rejse for at give jer det størst mulige udbytte af jeres stop undervejs. Ønsker I mere eller mindre tid det ene eller andet sted, eller ønsker I at forlænge rejsen med endnu flere oplevelser, er det naturligvis også muligt. Tal med os, så skræddersyer vi jeres Canada-rejse ud fra jeres drømme og ønsker.

Program

Dag 1
Ankomst til Canada

Tag på kanotur på Moraine Lake direkte fra lodgen i Banff Nationalpark, CanadaI rejser til Canada fra Danmark og lander i Calgary Lufthavn. Her venter jeres private chauffør, der kører jer direkte til Moraine Lake i Banff Nationalpark.

I checker ind på Moraine Lake Lodge 4*, den eneste lodge ved den berømte og billedskønne Moraine Lake. Her bor I de næste tre nætter.

Dag 2-3
Naturoplevelser ved Moraine Lake

Fantastisk udsigt over Moraine Lake i Canada.Det bliver ikke meget mere canadisk end her på bredden af den turkisblå Moraine Lake, der er vidt berømt for sin næsten overjordiske skønhed. Den tætte skov omkring Moraine Lake Lodge genenmskæres af idylliske vandreruter, som I kan bruge dagene på at udforske, hvis I da ikke foretrækker af udforske søen med en af lodgens kanoer.

Under den ca. 15 min. lange helikoptertur har I et enestående udsyn til turkisblå bjergsøer og grønne dale.Heli hike i Yoho Nationalpark

På dag 2 har vi inkluderet en udflugt med helikopter i Yoho Nationalpark. I bliver afhentet ved Moraine Lake Lodge og kørt til heliporten, hvorfra helikopteren bringer jer op over trægrænsen, indtil I har hele Yoho Nationalpark under jer. De rå bjergtinders barske skønhed er endnu mere intens, når I får mulighed for at komme helt tæt på. Vi har reserveret forsædet i helikopteren, så kan I selv afgøre hvem der skal sidde der på udturen og hjemturen!

Helikopteren lander på bredden af Cline River, og I vandrer af sted lands med floden indtil I når vandfaldet Twin Falls, hvor I kan nyde et glas champagne og lidt sødt omgivet af skov og brusende vand. Herefter går turen tilbage mod Moraine Lake Lodge.

Dag 4-5
Med Rocky Mountaineer fra Banff til Vancouver

Nyd gastronomi om bord på Rocky Mountaineers Gold Leaf-klasseOm morgenen køres I til togstationen i Lake Louise, hvor Canadas berømte luksustog, Rocky Mountaineer, venter på jer.

Ultimativ forkælelse med Gold Leaf

Vi har sørget for, at I bliver anvist en plads i den eksklusive Gold Leaf-vogn, hvor I har frit panoramaudsyn til den fantastiske natur, I kører igennem, gennem glaskuplen, der udgør togvognens øverste halvdel.

Undervejs kan I nyde snacks og drikkevarer serveret af Gold Leaf-stewarden samt udsøgt morgenmad og frokost i spisevognen under jer.

Som Gold Leaf-passager har I også adgang til den udendørs platform, hvor I kan trække lidt luft og tage nogle af de feriebilleder, I vil vise frem igen og igen derhjemme.

Som Gold Leaf-passager har I adgang til den udendørs platform, på "The Rocky Mountaineer"

UDSIGT TIL CANADAS ENESTÅENDE NATUR

Toget snoer sig gennem den enestående natur, over krystalklare floder, forbi spejlblanke søer, gennem The Spiral Tunnels i Yoho National Park og over Rogers Pass i Glacier National Park.

Ankomst til Kamloops kl. 19.20 (Pacific time). I bliver hentet på stationen og kørt til jeres hotel for natten (3*).

EVENTYRET FORTSÆTTER

Allerede kl. 7.30 næste morgen fortsætter den fabelagtige togrejse med Rocky Mountaineer. Nyd jeres morgenmad og frokost i ro og mag i den hyggelige spisevogn om bord på toget. Ellers har I naturligvis også i dag de bedste pladser under kuplen i Gold Leaf-vognen.

The Rocky Mountaineer toget snoer sig gennem The Spiral Tunnels i Yoho National Park og over Rogers Pass i Glacier National ParkBJØRNE, BJERGE OG BRUSENDE VANDFALD

Igen i dag er der rig mulighed for at tage den enestående canadiske natur i øjesyn på tætteste hold.

Måske er I heldige at få øje på en bjørn. Nyd også det utrolige farvespil i Rainbow Canyons klippevægge, og se de enorme mængder vand, der presses gennem Fraser Canyons smalleste sted, Hell's Gate.

I ankommer til Vancouver kl. 17.10 og checker ind på Rosewood Hotel Georgia 5* for de næste tre nætter.

Se hele programmet for rejsen med Rocky Mountaineer her.

Dag 6-7
Storbyferie i Vancouver

Lobbyen på The Rosewood Georgia i Vancouver.I Vancouver bor I på et af byens mest unikke og elegante hoteller. Nyd det! Rosewood Hotel Georgia har et gennemført, 20'er-inspireret design, der giver jer en herlig følelse af fordums dekadence og livsglæde, samtidig med at I bor med topmoderne faciliteter og gastronomi med Vancouvers bedste seværdigheder og shopping rundt om hjørnet.

Et indblik i Granvilles delikatesser og historierne bag.UDFLUGT TIL GRANVILLE ISLAND Public MARKET

For at I rigtigt kan lære Vancouver at kende, har vi inkluderet en foodie-tur til Granville Island på dag 6. I selskab med en lokalkendt guide bruger I to timer på at udforske halvøens marked, der er et virvar af farverige boder med kvalitetsdelikatesser fra alle verdenskøkkener. Jeres guide viser vej til de bedste og sørger for, at I kommer foran i køen til smagsprøverne.

Capilano Suspension Bridge ligger kun 9 km. fra Vancouver centrumSTORBYPULS OG SMUK NATUR

Resten af tiden kan I bruge på at udforske Vancouver på egen hånd. Blandt byens store attraktioner er en gåtur over hængebroen ved Capilano-kløften, svævebanen til toppen af Grouse Mountain eller en cykeltur gennem den idylliske Stanley Park.

Også Nordamerikas næststørste Chinatown og den historiske bydel Gastown er et besøg værd. Vancouver er en utroligt smuk by med en helt særlig charme, der går lige i blodet.

Dag 8-11
Sonora Resort

Sonora Resort i British Columbia, Canada set fra luftenFra Vancouver går turen nu helt ud i ødemarken. Med vandflyver flyver I til den lile by Campbell River, hvor I skifter til den vandflyver, der fører jer det sidste stykke vej til Sonora Resort 5*. Den mageløs flyvetur er blot en forsmag på det eventyr, der venter jer forude.

Prøv heli-fishing fra Sonora Resort i British Columbia, Canadakompromisløs luksus i ødemarken

Sonora Resort er et enestående luksusresort, der ligger på en lille ø i Desolate Sound, milevidt fra alfarvej i British Columbias frodigste natur. I er omgivet af blå fjorde og dybgrønne skove, hvor delfiner, ørne og bjørne jævnligt lægger vejen forbi.

Samtidig bor I i kompromisløs luksus med et overflødighedshorn af esklusive faciliteter - lige fra fiskebåde (de er ikke inkluderet) til golfsimulator og en fornem vinkælder. Alt er inkluderet i jeres ophold på Sonora Resort, også gourmetmåltiderne i den fabelagtige restaurant og den overfyldte minibar på jeres værelse.

Tag på actionfyldt Eco-Adventure fra Sonora Resort i British Columbia, CanadaBådsafari blandt bjørne og søløver

Det er svært at løsrive sig den eksklusive forkælelse på Sonora Resort, men naturen omkring jer er endnu større oplevelse. På dag 10 skal I på udflugt med zodiac, en motoriseret gummibåd med hårdt skrog, fra resortets egen anløbsmole. I bliver udstyret med varmt overtøj og store hovedtelefoner, og så går det af sted i susende fart ud i Desolation Sound.

Fjorden er hjemsted for bl.a. søløver, hvaler og delfiner, og på bredderne kan I være heldige at se fouragerende bjørne eller sæler, der slikker sol på stenene. Jeres kaptajn er også guide på turen og høres tydeligt i hovedtelefonerne, når der er noget nyt og spændende at udpege.

Dag 12-14
Hjemrejse via Vancouver

Restaurant Reflections på Rosewood Hotel Georgia i Vancouver, CanadaAlt for hurtigt er det blevet tid til at påbegynde jeres hjemrejse mod Danmark. I kan rejse til Vancouver med vandfly ligesom på udrejsen, eller I kan vælge at opgradere og tage turen i helikopter i stedet.

I Vancouver har I endnu en overnatning på Rosewood Hotel Georgia. Brug tiden på at gå en sidste tur gennem byen, lad jer friste af den sidste shopping, eller slut rejsen af med et brag i hotellets fantastiske speakeasy-bar.

På dag 13 bliver I kørt til lufthavnen i Vancouver, og I lander i Danmark på dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Canada Deluxe
RejseperiodeDobbeltEnkelt
07.06.21 - 21.06.2176.000-78.000105.000-107.000
28.06.21 - 20.09.2180.000-85.000114.000-119.000
22.09.2173.000-75.000102.000-104.000
07.06.22 - 21.06.2280.000-82.000110.000-112.000
28.06.22 - 09.07.2288.000-90.000124.000-126.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Calgary / Vancouver-København
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport fra Calgary lufthavn til Moraine Lake Lodge
 • 3 nætter på Moraine Lake Lodge 4*, Banff. Lodge Queen Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Heli hike i Yoho Nationalpark
 • Privat transport fra Moraine Lake Lodge til togstationen i Lake Louise
 • 2 dages oplevelse: Med Rocky Mountaineer fra Banff til Vancouver
 • Transport fra togstationen i Vancouver til Rosewood Hotel Georgia
 • 3 nætter på Rosewood Hotel Georgia 5*, Vancouver. Deluxe King Room
 • Oplevelse: Foodie-tur til Granville Island
 • Privat transport fra Rosewood Hotel Georgia til Vancouver lufthavn
 • Transport i vandfly eller helikopter fra Vancouver til Sonora Resort
 • 4 nætter på Sonora Resort 5*, British Colombia. Gold Room med all inclusive
 • Udflugt arrangeret af Sonora Resort: Bådtur blandt bjørne og søløver
 • Transport i vandfly eller helikopter fra Sonora Resort til Vancouver lufthavn
 • 1 nat på Rosewood Hotel Georgia 5*, Vancouver. Deluxe King Room
 • Privat transport fra Rosewood Hotel Georgia til Vancouver lufthavn

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for  eTA registrering for indrejse til Canada
 • Resort fee på $45 pr dag pr person på Sonora Resort 
 • Udflugter og måltider, der ikke er nævnt

Bemærk

 • Mulighed for tilslutningsfly fra provinsen