Xl Canada British Columbia Spirit Bear Lodge Kermode Bear
British Columbia, Canada

Spirit Bear Lodge

First Nation lodge

Bo ud til de dybe fjorde i British Columbia og kom tæt på den oprindelige indianske kultur. I kan opleve Canadas største bestand af brune bjørne i Great Bear Rainforest og også de meget sjældne hvide kermode-bjørne.

Normalt skelner man mellem kulturelle oplevelser og dyreoplevelser, men ved Spirit Bear Lodge i British Columbia smelter de sammen i et eventyrligt møde med indiansk kultur og naturens luner.

De hvide bjørne - ånder eller gener?

I området ved Spirit Bear Lodge lever de sjældne kermode-bjørne. Den videnskabelige forklaring er sorte bjørne, som der er en pæn bestand af, men med et gen, der gør pelsen hvid ofte med et rødligt skær. 

Det lokale First Nation-folk Kitasoo/Xaixais har dog gennem deres overlevering en ganske anden forklaring. De hvide bjørne er Spirit Bears, åndebjørne med overnaturlige kræfter. Totemdyret ravnen bestemte, at hver tiende sorte bjørn skulle fødes hvid, så mennesket jævnligt blev husket på den tid, hvor isen dækkede landet. Det får menneskene til at værdsætte den grønne frodighed, de nu lever i. 

De seneste optællinger fortæller, at der kun eksisterer under 150 kermode-bjørne mellem her og Alaska. Næsten en tredjedel af dem på Princess Royal Island ikke langt fra Spirit Bear Lodge.

Bjørne, ulve, sæler, oddere, ørne ...

Om I ser de hvide bjørne, kan selvfølgelig ikke garanteres. Det gælder alt i vild natur. 

Men I skal nok få masser af store naturoplevelser. Great Bear Rainforest, der er næsten ¾ af Danmark i areal, har et rigt dyreliv med Canadas største bestand af brune bjørne. Her er også f.eks. oddere, sæler, hjorte, hvidhovedede havørne og ulve.

Bedste sæson for at se bjørne ved Spirit Bear Lodge er fra juni til oktober. I tager primært på bjørnesafari i båd, og da lodgen er ejet og drevet af Kitasoo/Xai'xais First Nation-folket, har I mulighed for at komme steder i deres reservat, hvor få andre kommer.

Xl Canada British Columbia Spirit Bear Lodge Kemode Bear Fishing Phil Charles
Xl Canada British Columbia Spirit Bear Lodge Eagle Fishing Doug Neasloss
Xl Canada British Columbia Spirit Bear Lodge Grizzly Bears Drinking
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Spirit Bear Lodge

Indkvarteringen er enkel, men komfortabel på Spirit Bear Lodge. I bor i et dobbeltværelse med udsigt over fjorden, og I har selvfølgelig eget badeværelse.

Mød Kitasoo/Xai'xais First Nation-folket

På Spirit Bear Lodge er I tæt på det lokale Kitasoo/Xai'xais First Nation-folk, der består af en lang række understammer. De driver som nævnt lodgen, deres kunst præger indretningen, og I kan få indsigt i deres kultur og historie. 

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.