Xl Canada The Cove Lakeside Resort Pool
British Columbia, Canada

The Cove Lakeside Resort

Vingårde og vandreture

The Cove Lakeside Resort ligger direkte ud til Lake Okanagan med egen marina og helt centralt i forhold til områdets udflugter og aktiviteter. Herfra kan I tage en runde golf, cykle gennem landskabet og udforske vingårdene i Okanagan Valley.

Skove, vinmarker og landbrug

The Cove Lakeside Resort ligger i den frodige Okanagan Valley med skove og vingårde i ryggen og en perfekt placering lige ned til Okanagan Lake. Okanagan Valley er kendt som et af Canadas mest eksklusive vindistrikter, og gastronomi og vin kommer helt automatisk i højsædet her i det rige landbrugsland.

Smagsprøver og historier

De lokale farmere byder gerne besøgende velkommen med smagsprøver og rige fortællinger. På nabofarmen kan I gå på opdagelse i nøddelundene og opleve høstmarkedet, hvis I kommer i sæsonen. På den anden side finder I Westside Farm Loop, et kollektiv af lokale landbrug og plantager, hvor I kan prøvesmage og købe lokale råvarer. Og vingårdene er gavmildt strøet ud over skråningerne.

Xl Canada The Cove Lakeside Resort Aerial
Xl Canada The Cove Lakeside Resort Collateral
Xl Canada The Cove Lakeside Resort Hot Tub
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Lækkert poolområde og økologisk restaurant

Også på selve The Cove Lakeside Resort er der rigeligt at tage sig til med to flot placerede, udendørs pools, tennis- og basketballbaner og et godt motionsrum. Hotellets restaurant opererer efter et gennemført farm to table-koncept med dugfriske råvarer fra lokalområdet og restaurantens egen økologiske køkkenhave.

Balkon og søudsigt

Suiterne på The Cove Lakeside Resort har store vinduespartier ud mod Lake Okanagan eller Okanagan Valley, og udsigten over den blå sø og de bakkede bjerge på den anden side er uforstyrret og formidabel. I har god plads med separat soveværelse og et opholdsrum med sovesofa og tekøkken samt egen balkon.

Har I brug fore endnu mere plads, kan I også opgradere til en suite med to eller tre soveværelser.

Sportsaktiviteter til lands og vands

Landskabet omkring The Cove Lakeside Resort indbyder til spontane cykle- og vandreture, både i de bløde bakker, rundt om Lake Okanagan og i skovene bag ved. I har to fortrinlige golfbaner tæt på, og I kan lege en kano eller kajak og sejle ud på søen.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.