XL Canada Tweedsmuir Park Lodge Cabins View Photo Mike Wigle
British Columbia, Canada

Tweedsmuir Park Lodge

Grizzlyer og gastronomi på historisk lodge

Tweedsmuir Park Lodge er en hyggelig lodge med masser af atmosfære og historie, tæt på de lokale stammers tusind år gamle kultur og British Columbias største bjørnebestande. I bor i en smuk nationalpark med masser af udflugter inkluderet.

Et godt sted at hvile

Oprindeligt var Tweedsmuir en jagtlodge, bygget i 1929, men lodgen blev ombygget i 1952 og har siden tjent som en firestjernet lodge med femstjernede naturoplevelser. Bjørnene fouragerer foran hytterne, og den gavmilde regnskov har gennem tusinder af år været de omvandrende stammers foretrukne jagt- og fiskested. Derfor hedder stedet også Stuie, hvilket betyder ”et godt sted at hvile” på Nuxalk-sproget.

British Columbias rigeste bjørnebestand

Tweedsmuir Park Lodge ligger i Tweedsmuir South Nationalpark ned til Atnarko-floden, der flyder lige gennem British Columbias sundeste og rigeste grizzlybestande, og floden er det naturlige udgangspunkt for bjørneture, både op og ned ad strømmen. Det er ikke usædvanligt at se op til 20 bjørne på en enkelt tur, særligt i sensommeren og om efteråret.

XL Canada Tweedsmuir Park Lodge Main Building
XL Canada Tweedsmuir Park Lodge Restaurant Food Photo Eric Berger
XL Canada Tweedsmuir Park Lodge Cabin View Photo Mike Wigle
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Aktiviteter lige ved hånden

På lodgens område tilbydes bl.a. bueskydning, slack line og frisbee golf, og i stedet for en traditionel spa har I her et stort, udendørs hot tub og en indiansk svedhytte. Inden døre finder I et godt game room, bibliotek og hjemmebiograf – perfekt, hvis I har børnene med.

Hygge foran pejsen

Atmosfæren på Tweedsmuir Park Lodge er uformel og afslappet, og da I alle har begejstringen over den smukke natur til fælles, opstår her hurtigt en helt særlig form for kammeratskab. Loungeområdet i lodgens hyggelige lobby er et naturligt samlingspunkt, og der udveksles mange gode historier om dagens oplevelser foran den store stenpejs, mens I nyder et glas vin eller en drink før eller efter middagen.

Internationalt køkken med lokale råvarer

Alle måltider er inkluderet, og her bliver kræset for gastronomien. Køkkenet er internationalt med et stærkt canadisk islæt, og de mange lokale vestkystspecialiteter inkorporeres på bedste vis. I kan også glæde jer til en imponerende vinkælder med flasker fra British Columbias bedste vingårde.

Rustikke, hjemlige værelser

I bor i jeres egen træhytte med rå trævægge og en skøn vildmarksstemning. Indretningen er enkel, men oser af traditioner og historie og arv. Her kan I sidde på terrassen og nyde stilheden med udsigt til bjergene, inden I trækker jer tilbage efter en lang dag fyldt med store naturoplevelser.

Egen træhytte i skoven

I bor i jeres egen træhytte med rå trævægge og en skøn vildmarksstemning. Indretningen er enkel, men oser af traditioner og historie og arv. Her kan I sidde på terrassen og nyde stilheden med udsigt til bjergene, inden I trækker jer tilbage efter en lang dag fyldt med store naturoplevelser.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.