• En to timers byvandring giver en smagsprøve på de bedste og mest charmerende seværdigheder i Québecs historiske bymidte.

Guidet byrundtur i Québec

Find vej til de bedste seværdigheder og de skjulte perler

Quebec City er en af de ældste europæiske bosættelser i Nordamerika
Læs mere

Gå med ad de brostenbelagte gader i Vieux Québec, hvor velbevaret 1600-tals-arkitektur danner rammen for en myldrende underskov af unikabutikker, caféer, monumenter og velanlagte parker.

Gå med ad de brostenbelagte gader i Vieux Québec på en guidet byrundtur.Unik verdenskulturarv

Québec er med sin fransk-canadiske atmosfære og velbevarede historiske arkitektur et unikum i Nordamerika. Ingen andre steder nord for Mexico findes som her en autentisk, fortificeret bymur, historiske, religiøse bygninger og masser af kolonitidsatmosfære. Af samme årsag er bydelen optaget på UNESCO’s verdenskulturarvsliste.

Rue Ste. Anne i Québec. En inspirerende forsmag

Denne to timers byvandring giver jer en smagsprøve på de bedste og mest charmerende seværdigheder i Québecs historiske bymidte. Vi anbefaler, at I tager turen i begyndelsen af jeres ophold i byen, så I nemt og hurtigt kan finde vej på egen hånd efterfølgende.

En rejse til kolonitiden

Et besøg i Vieux Québec er en tidsrejse til 1600-tallets franske koloniverden. Sammen med en velbevandret og engageret lokal guide starter I ud ved Place d’Armes og går videre til Dufferin Terrace, hvor I har det perfekte vue over byen, St. Lawrence-floden og flere af de seværdigheder, I skal opleve. 

Fæstningen og den tilhørende bymur i Québec er utroligt velbevaret.Levende militærhistorie

Herfra går turen videre til citadellet, der er det canadiske monarkis officielle residens og Canadas ældste militærinstallation med en historie, der kan dateres helt tilbage til 1609. Fæstningen og den tilhørende bymur er utroligt velbevaret og har ikke sin lige i hele Nordamerika.

Citadellet rummer også et fint lille museum, der fortæller historien om Canadas militær fra de første kolonier op til moderne tid. 

En to timers byvandring giver en smagsprøve på de bedste og mest charmerende seværdigheder i Québecs historiske bymidte. Verdens mest fotograferede hotel

På dette tidspunkt har I nok allerede spottet tures næste stop, Château Frontenac, på afstand. Châteauet er med sit borglignende ydre et af Québecs mest markante vartegn og har ry af at være verdens mest fotograferede hotel. Bygningen er da også enorm og særdeles iøjnefaldende med sin moderniserede middelalderarkitektur, der leder tankerne hen på diverse eventyrfortællinger.

Kolonitidens slagmarker

Mens jeres guide fortæller om nogle af de skelsættende begivenheder i Canadas historie, går I videre til Governor’s Garden, Wolfe-Montcalm-monumentet og parken Plains of Abraham. Her stod bl.a. et af de afgørende slag, der medførte, at koloniherredømmet over Canada i 1800-tallet overgik fra Frankrig til Storbritannien.

Québec i Canada er ærkefransk, rig på både kultur og historie og er på UNESCO's liste over verdens kulturarvBrostensgader og hemmeligheder

Vieux Québec er et charmerende virvar af snoede brostensgader, som I får tid til at udforske i ro og mag. Husk at se op – her er historisk arkitektur i overflod, og bag facaderne gemmer sig sjove butikker og caféer.

Jeres guide viser jer også vej til bydelens mindre kendte perler såsom gårdkomplekset Old Bastion of the Mill og St-Louis Street.

Kirker og kummer

Ad den fine Rue du Parloir kommer I til Ursuline-nonneklosteret og Holy Trinity Anglican Cathedral, mens I hører de forskellige religiøse konflikter, kontinentet og Canada været igennem.

Fattigkvartererne omring gader som Sous-le-Cap og St. Pierre er i dag hyggelige handelsgader med gallerier og antikvitetsforhandlere, men historien om fordums kummer er ikke svær at leve sig ind i ved synet af den tætte bebyggelse og de gamle baggårde. Efter en smuttur forbi det moderne finansdistrikt rundes byvandringen af ved landsbylignende kirke Notre-Dame-des-Victoires fra 1600-tallet.

 
David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.