XL Canada Quebec Hiking Tours Voir Québec
Oplevelse i Canada

Guidet byrundtur i Québec

Find vej til de bedste seværdigheder og de skjulte perler

Gå med ad de brostenbelagte gader i Vieux Québec, hvor velbevaret 1600-tals-arkitektur danner rammen for en myldrende underskov af unikabutikker, caféer, monumenter og velanlagte parker.

Unik verdenskulturarv

Québec er med sin fransk-canadiske atmosfære og velbevarede historiske arkitektur et unikum i Nordamerika. Ingen andre steder nord for Mexico findes som her en autentisk, fortificeret bymur, historiske, religiøse bygninger og masser af kolonitidsatmosfære. Af samme årsag er bydelen optaget på UNESCO’s verdenskulturarvsliste.

XL Canada Quebec Hiking On The Ramparts
XL Canada Quebec Hiking Rue Ste Anne
XL Canada Quebec Hiking Château Frontenac Et Terrasse

En inspirerende forsmag

Denne to timers byvandring giver jer en smagsprøve på de bedste og mest charmerende seværdigheder i Québecs historiske bymidte. Vi anbefaler, at I tager turen i begyndelsen af jeres ophold i byen, så I nemt og hurtigt kan finde vej på egen hånd efterfølgende.

En rejse til kolonitiden

Et besøg i Vieux Québec er en tidsrejse til 1600-tallets franske koloniverden. Sammen med en velbevandret og engageret lokal guide starter I ud ved Place d’Armes og går videre til Dufferin Terrace, hvor I har det perfekte vue over byen, St. Lawrence-floden og flere af de seværdigheder, I skal opleve. 

Levende militærhistorie

Herfra går turen videre til citadellet, Canadas ældste militærinstallation med en historie, der kan dateres helt tilbage til 1609. Fæstningen og den tilhørende bymur er utroligt velbevaret og har ikke sin lige i hele Nordamerika.

Citadellet rummer også et fint lille museum, der fortæller historien om Canadas militær fra de første kolonier op til moderne tid. 

XL Canada Quebec Hiking Château Frontenac Seen From The Lower Town
XL Canada Quebec Hiking In The Courtyard Of The Seminary
XL Canada Quebec Hiking La Bûche

Verdens mest fotograferede hotel

På dette tidspunkt har I nok allerede spottet tures næste stop, Château Frontenac, på afstand. Châteauet er med sit borglignende ydre et af Québecs mest markante vartegn og har ry af at være verdens mest fotograferede hotel. Bygningen er da også enorm og særdeles iøjnefaldende med sin moderniserede middelalderarkitektur, der leder tankerne hen på diverse eventyrfortællinger.

Kolonitidens slagmarker

Mens jeres guide fortæller om nogle af de skelsættende begivenheder i Canadas historie, går I videre til Governor’s Garden, Wolfe-Montcalm-monumentet og parken Plains of Abraham. Her stod bl.a. et af de afgørende slag, der medførte, at koloniherredømmet over Canada i 1800-tallet overgik fra Frankrig til Storbritannien.

XL Canada Quebec Hiking Aux Anciens Canadiens

Brostensgader og hemmeligheder

Vieux Québec er et charmerende virvar af snoede brostensgader, som I får tid til at udforske i ro og mag. Husk at se op – her er historisk arkitektur i overflod, og bag facaderne gemmer sig sjove butikker og caféer.

Jeres guide viser jer også vej til bydelens mindre kendte perler såsom gårdkomplekset Old Bastion of the Mill og St-Louis Street.

Kirker og kummer

Ad den fine Rue du Parloir kommer I til Ursuline-nonneklosteret og Holy Trinity Anglican Cathedral, mens I hører de forskellige religiøse konflikter, kontinentet og Canada været igennem.

Fattigkvartererne omring gader som Sous-le-Cap og St. Pierre er i dag hyggelige handelsgader med gallerier og antikvitetsforhandlere, men historien om fordums kummer er ikke svær at leve sig ind i ved synet af den tætte bebyggelse og de gamle baggårde. Efter en smuttur forbi det moderne finansdistrikt rundes byvandringen af ved landsbylignende kirke Notre-Dame-des-Victoires fra 1600-tallet.

Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Canada Detail Of A Totem Pole Located In Duncan, British Columbia. Wood Carving
Toronto, Ontario, Canada, Nordamerika

Det bedste af det østlige Canada

15 dage fra

50.500 kr.

Glæd jer til

Enestående byer: Toronto, Ottawa, Montréal og Quebéc City

Masser af medrivende historie og kultur

Uendelige skove, Niagara Falls og havets hvaler

På cykel i mangfoldigheden og byvandringer med bedste guider

Hoteller med unik stemning og beliggenhed

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.