• Smukke Bow River, Banff Nationalpark
 • Udsigten fra Surprise Corner i Banff Nationalpark
 • Banff Nationalpark huser mange vilde bjørne

I fodsporene på de største ikoner i Banff Nationalpark

Halvdagstur med guide, spændende historier og vilde udsigter

Stå på surprise corner og nyd udsigten til Fairmont Banff Springs Hotel
Læs mere

Tag på en guidet tur for børn og voksne i Banff Nationalpark. I skal opleve nogle af de største ikoner såsom Bow Falls, Surprise Corner, The Hoodoos og Lake Minnewanka. Høre spændende historier og måske se vilde bjørne.

Lake Minnewanka i Banff NationalparkBanff Nationalpark - en naturperle 

Banff Nationalpark er en naturperle med spejlblanke søer, majestætiske bjergkæder omsluttet af grønne nåleskove, smukke blomstermarker, vandfald, brusende floder og gletsjere. Ud over den smukke natur, har der levet mennesker i nationalparken i mere end 11.000 år. På denne tur tager en lokal, dedikeret guide jer med til nogle af de største ikoner i Banff Nationalpark, og fortæller jer om alle de spændende historier, som naturen og bygningerne her, gemmer på.

Oplev Bow Falls og Bow River i Banff NationalparkBrusende vandfald og spøgelseshistorier

Første stop på turen er det ikoniske vandfald Bow Falls, som ikke ligger langt fra Banff by. Her skal I opleve det brede, men ikke særlig høje vandfald, som bruser iskoldt gletsjervand ned ad Bow River, før I fortsætter til det verdenskendte, Fairmont Banff Springs Hotel. Hotellet er over 125 år gammelt, og rygterne lyder, at der lever flere spøgelser på hotellet. Tør I høre historien om det hjemsøgte værelse 873 på 8. etage?

Stå på surprise corner og nyd udsigten til Fairmont Banff Springs HotelSurprise Corner – en billedskøn udsigt

Glæd jer også til at stå på den fantastiske udsigtspost Surprise Corner, hvor jeres kamera med garanti kommer på overarbejde. For fødderne af jer bruser Bow River forbi, og et landskab af grantræer omgiver Fairmont Banff Springs Hotel på bjergene overfor. Bjergkæden vokser op i skyerne og omdanner grønt til dramatiske, hvide snelandskaber. Udsigten herfra er så smuk, at der findes fotografier og malede postkort, som er dateret helt tilbage til 1800-tallet.

Den gamle mineby Banhead i Banff NationalparkHoodoos, Lake Minnewanka og Bankhead

De næste stop på jeres tur er de karakteristiske klippeformationer The Hoodoos, den længste og dybeste sø i de canadiske Rocky Mountains, Lake Minnewanka og spøgelsesbyen Bankhead. Fra 1904-1922 brugte man de mange miner i Bankhead til udvinding af kul. I dag er minebyen menneskeforladt, men huse og andre bygninger samt togskinner og dele af de ældgamle lokomotivtog, står der stadig og vidner om Bankheads historie.

I afslutter turen ved foden af Sulphur Mountain, hvor I kan tage den sceniske Banff Gondola til toppen af bjerget

Kabelbane til Banffs bjergtinder.Praktisk information

I bliver hentet omkring kl. 8.30 på jeres hotel i Banff i en bus, som de næste 3 timer kører jer så tæt på, som muligt til dagens forskellige oplevelser. Det er en god idé at tage kondisko på, da I også skal gå korte stykker vej ad stier og trapper. Husk også praktisk påklædning efter vejret - og kamera!

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.