• Nyd den endeløse, smukke natur mens I kører på tværs af Canada med The Canadian
 • Banff Nationalpark huser mange vilde bjørne
 • Et af verdens naturlige vidundere: Niagara Falls.Canada
 • Rejs med Rocky Mountaineer toget i Canada og nyd det fra luksusklassen Gold Leaf
 • CN Tower er med sine 533,33 meter en af verdens højeste fritstående bygninger.

Canada fra øst til vest

På tværs af Canadas spektakulære landskaber og smukke storbyer. 18 dage fra 59.000 kr.

Glæd jer til:

Sightseeing og storbyliv i Toronto og Vancouver

Niagara Falls enorme, brusende vandfald

Togrejse på tværs af Canadas storslåede landskaber

Isbjørne i Winnipeg og Issafari på Athabasca Glacier

Smukke nationalparker med vilde bjørne og elge

Læs mere

Oplev Canada fra øst til vest. Storslåede togrejser med The Canadian og Rocky Mountaineer bringer jer til smukke Vancouver. Undervejs bor I på skønne 3-4* hoteller, og I oplever det bedste af Canadas spektakulære natur som Niagara Falls, Rocky Mountains, Lake Louise, Banff- og Jasper Nationalpark.

Toronto og Niagara Falls vilde vandfald

Eventyret starter i Canadas største by Toronto. Her har I tid til kort at opleve byen på egen hånd, og skal bl.a. til tops i CN Tower - men højdepunktet er Niagara Falls! Her bringes alle sanser bringes I spil, når I står på kanten og ser, hvordan Niagara Falls flere millioner liter vand i sekundet brager ned i Niagara-floden. En monoton, høj buldren omgiver jer, og floden omfavnes af store tågeskyer fra vandfaldene, der rammer overfladen. Wow!

På tværs af Canada med luksuriøse toge

Canada er endeløse bjerglandskaber, turkisblå søer, tætte nåleskove, frodige vinmarker og gyldne kornmarker. Den bedste måde at opleve disse spektakulære landskaber er med tog. I kommer ikke tættere på naturen. At stige om bord på først det historiske tog The Canadian og senere det luksuriøse tog Rocky Mountaineer, er ikke et spørgsmål om transport. Her læner I jer tilbage, mens naturen passerer forbi, og I bliver forkælede med gastronomi og eminent service undervejs.

Oplev alt det bedste af Canadas natur

Glæd jer til at opleve alt det bedste af Canadas natur. I kører med tog gennem Rocky Mountains bjergkæder med tæt, uspoleret nåleskov og bugtende bjerglandskaber med snedækkede toppe. Overnatter i Jasper Nationalpark, hvor I også skal på en halvdagstur for at opleve vilde bjørne, elge og andet råvildt samt Athabasca Valley. I skal også på issafari til Athabasca gletsjeren, gå på en glasbro, der hænger ud over en klippeside 300 meter over gletsjeren under jer og meget mere. Og i Banff Nationalpark tager i på en halvdagstur i fodsporene på de største ikoner i nationalparken såsom Bow Riwer, Surprise Corner og Lake Minnewanka.

Canadas smukkeste storby Vancouver

Jeres sidste destination på rejsen er Vancouver, der er en af verdens smukkeste byer. Byen er relativt flad og ekstremt cykelvenlig med stier gennem byen og ud i naturen. I har en dag på egen hånd til at udforske byen og fordybe jer I lige præcist dét, som I har lyst til. Er det mon historiske Gastown? Stanley Park? Eller ren hygge og afslapning, mens I oser gennem Vancouvers mange gader og suger byens indtryk til jer?

Håndplukkede hoteller og lodges

Vi har håndplukket hoteller og lodges  ud fra deres charme, beliggenhed, komfort og service. Det er de hoteller og lodges, vi selv ville vælge på denne rejse til Canada efter at have afprøvet og set utallige.

Alt kan skræddersyes

Alt på jeres Canadarejse fra øst til vest kan skræddersyes efter jeres behov. Fra flere overnatninger i storbyerne til specifikke natur- og dyreoplevelser. Tal med vores Canadarådgivere om netop jeres ønsker og behov på rejsen.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
I rejser til Canada

CN Tower er med sine 533,33 meter en af verdens højeste fritstående bygninger.I rejser til Canada, hvor I lander i Toronto samme dag lokal tid. I tager en taxa til jeres hotel. 

Victor Restaurant, Bar and Café på Le Germain Hotel Toronto Mercer, CanadaLe Germain Toronto Mercer 4*, Toronto

I skal bo på den stilfulde oase Le Germain Toronto Mercer, der ligger i hjertet af Toronto tæt på attraktionerne. Le Germain Toronto Mercer er indrettet stemningsfuldt og lækkert i en gammel hattefabrik og huser en af de bedste restauranter i Toronto.

Fra CN Tower er der udsyn over hele Toronto. Til tops i CN Tower

Toronto er en meget moderne by og samtidig en by præget af stor mangfoldighed, hvor de forskellige bydele har hver deres charme. Nyd f.eks. en pizza i Little Italy, dim sum i Chinatown og tzatziki i Greektown.

I har resten af dagen til at udforske Toronto på egen hånd. Vi inkluderer en tur i 533 m høje CN Tower. En ting er at opleve byen på gadeplan, men at opleve Toronto fra udsigtsdækket i 346 meters højde er fantastisk. I kører 22km/t op ad med glaselevator, hvorfra byen folder sig ud for fødderne af jer.

Dag 2
Heldagsudflugt til spektakulære Niagara Falls

Niagara FallsI bliver hentet om morgenen på hotellet i en bus – husk kamera og regnslag eller regntøj. Efter cirka 1,5 time ankommer I til Niagara Falls, hvis imponerende vandfald bruser på grænsen mellem USA og Canada. Intet mindre end 2.800.000 liter vand i sekundet bruser ned i Niagara-floden.

Det mest berømte fald ved Niagara er Horseshoe Falls.Her lyder en høj, monotom buldren, og gigantiske tåger af vand omfavner floden, når de brusende vandfald rammer overfladen. Et imponerende syn, der vidner om naturens kræfter og storhed. I står først oppefra og ser, hvordan vandfaldene forsvinder ned i dybet. Og I har god tid til at tage billeder og suge alle indtryk til jer. Bagefter stiger I ombord på en lille båd, som sejler jer helt tæt på Niagara Falls.

Vinmark i Niagara Peninsula

Midt på dagen får I serveret frokost på en lokal restaurant ved Niagara Falls. Bagefter går turen via idylliske Niagara on the Lakes’ natur med frodige vinmarker og små hyggelige gårde. Her gør I holdt for at opleve en lille lokal vinsmagning og hører om området.

I er tilbage på jeres hotel i Toronto sidst på dagen.

Dag 3-4
Gennem Canadas smukke natur med The Canadian

Kør gennem smukke landskaber med The CanadianI stiger om bord på toget The Canadian om morgenen. Der fløjtes til afgang på Torontos Union Station, og et nyt eventyr på jeres rejse gennem Canada begynder. Glæd jer til en rejse, der på mange måder minder om, hvordan man rejste tilbage i 50’erne. Mange af vognene stammer også fra denne tid, men er siden blevet sat i stand med moderne faciliteter, og I skal bo i en dobbelt kupé med eget toilet.

Sort bjørn kigger efter føde, CanadaForude venter Canadas imponerende natur. Toget kører gennem landskaber med gigantiske bjerge med sne på toppen og tætbevoksning af grantræer. Forbi spejlblanke søer, hvor I måske kan få øje på en vild bjørn på jagt efter dagens middag. Gennem gyldne kornmarker, frodige skove og endeløse prærier. 

Nyd udsigten fra Skyline togvognen om bord på The CanadianVil I opleve den bedste udsigt I toget, bør I besøge The Skyline Car med sin karakteristiske glaskuppel, som udgør en fantastisk panoramaudsigt til naturen, I kører gennem.

Nyd jeres middage i restauranten ombord på The Canadian

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet på toget. 

The Canadian kører i virkeligheden hele vejen til Canada, men I hopper af på vejen, for I skal naturligvis opleve Canadian Rockies med et smut omkring Banff på vejen. Det åbner for endnu en togtur, men mere herom senere. 

I ankommer til Winnipeg Railway Station om aftenen dag 4 , hvor I bliver hentet og kørt til hotel Inn at the Forks 4*

På Inn at the Forks er indretningen hip og moderneINN AT THE FORKS

Inn at the Forks er et hipt hotel med en moderne, rå indretning. Rummene prydes af loungemøbler og masser af fine detaljer såsom vægge af mursten og træ, og store industrilamper hænger fra loftet. Hotellet har desuden en fantastisk restaurant, hvis menukort byder på canadiske inspirerede retter af lokale råvarer.

I bor centralt i hjertet af Winnipeg, og har alle byens største attraktioner i gåafstand. 

Dag 5
Winnipeg og museumsbesøg

Udsigten ind mod Winnipeg-by fra floden med Det canadiske museum for menneskerettigheder i forgrunden

Højdepunktet denne dag er et besøg på The Canadian Museum of Human Rights. Museet ligger midt i byen tæt på hotel Inn at the Forks og floden, som strømmer gennem byen. Bygningen er en arkitektonisk perle designet af Antione Predock med henblik på at skabe forståelse, dialog og forsøge at gøre verden bedre. 

Inde på museet bevæger I jer langsomt opad undervejs gennem udstillingerne og ender til sidst i toppen, hvor I kan nyde den smukke udsigt ud over Winnipeg. 

I har resten af dagen er på egen hånd.

Dag 6
Udflugt til The Polar Bear Convertion Centre

Oplev polarbjørne i The Polar Bear Conservation Centre, Winnipeg, CanadaDag seks står i isbjørnenes tegn! I bliver hentet på hotellet og kørt til The Polar Bear Conservation Centre, der ligger ved Assiniboine Park Zoo små 10 km fra Inn at the Forks.

Centret er blandt verdens førende inden for forskning i isbjørne. Samtidig er centret hjem for forældreløse isbjørneunger, der her opfostres, så de senere kan klare sig selv i naturen. I løbet af dagen er I sammen med en guide, som fortæller mere om dette og andre spændende projekt, der vedrører det arktiske område. 

Glæd jer også til at opleve centrets cirka ti tønder land, som er opført med arktisk klima, hvor I kan opleve isbjørnene i deres naturlige habitat. Derudover kan I komme tæt på moskusokser, ulve og ræve.

Dag 7-8
Afgang fra Winnipeg med The Canadian vestpå

Nyd den endeløse, smukke natur mens I kører på tværs af Canada med The CanadianI pakker jeres bagage og stiger igen ombord på The Canadian om aftenen. Vi booker værelse, hvor I kan være lige til afgang.

Tilbage på toget læner I jer tilbage og nyder de smukke, endeløse landskaber. I kører bl.a. gennem Manitoba og Saskachewan, hvis natur er præget af enorme hvedemarker – det er ikke uden grund, at området kaldes for Canadas brødkurv.

I overnatter 2 nætter på toget og har alle måltider inkluderet.

At rejse med The Canadian er en naturoplevelse uden lige

Kort stop i Edmonton

Tidligt på dagen kører toget gennem Edmonton, hvor der er et kort ophold. Her strækker I måske benene, inden togturen med The Canadian fortsætter op gennem Rocky Mountains bjergkæder med tæt, uspoleret nåleskov og bugtende bjerglandskaber med snedækkede toppe. I suger den bjergtagende udsigt til jer, og måske jeres kamera også kommer på arbejde.

Dag 9
Gennem Rocky Mountains til Jasper

Sawridge Inn ligger centralt med gåafstand til det meste i Jasper, CanadaAnkomst til den hyggelige by Jasper

Om morgenen ankommer I til den lille, hyggelige by Jasper. I bliver hentet på Jasper Railway Station og kørt til hotel Sawridge Inn 3*, hvor I har to overnatninger. I har resten af dagen på egen hånd til at slappe af på hotellet og gå på opdagelse i byen.
 

Poolen på Sawridge Inn Jasper, CanadaSawridge Inn

Sawridge Inn hører til et af de bedre hoteller i Jasper. I bor centralt i byen, som ligger i hjertet af den berømte Jasper Nationalpark, hvis høje bjerge og smukke natur omgiver jer. Hotellet har en god restaurant, hvor I kan nyde middagen, hvis I er for trætte til at udforske byen og blot vil have et solidt måltid mad, inden I går til køjs. I kan også forkæle jer selv med en tur i den lille spa, poolen og jacuzzien på hotellet.
Dag 10
Udforsk naturen i Jasper Nationalpark

Jasper Nationalpark er fuld af smuk natur og vilde udsigterI har formiddagen på egen hånd, inden I bliver hentet på hotellet for at tage på udflugt i den berømte Jasper Nationalpark i selskab med en lokalkendt guide. Om sommeren er nationalparken dækket af tæt skov, blomstrende enge, vildtre bærbuske og lakserige floder – en gigantisk buffet for den store bestand af vilde bjørne, elge, rener og råvildt, som lever her.

Oplev vilde bjørne i Jasper NationalparkUndervejs fortæller jeres guide om dyrene og naturen, og I kommer helt tæt på, så det er en god idé at huske kamera. Glæd jer også til at opleve Athabasca Valley i Rocky Mountains, hvorfra I har en fantastisk udsigt!

Dag 11
Issafari på gletsjer og overnatning tæt på Lake Louise

En udflugt på Athabasca Glacier i Canada bringer jer til overvældende, smuk naturNatureventyret på tværs af Canada fortsætter med bus fra Jasper til Lake Louise via Icefields Parkway i Banff Nationalpark. På vejen skal I på issafari på Athabasca-gletsjeren ved Athabasca Falls med en terrængående superjeep. 

I kører ad en 6 km lang tange af is gennem landskabet helt op til centrum af gletsjeren, hvor I kan vandre på isen og fylde jeres drikkedunke med det klareste, frosne is.

Har I mod på det kan I også gå ud på den dramatiske gangbro af glas, som hænger ud over en klippeside 300 meter under gletsjeren. En gysende spadseretur, der bringer himmel og jord i et nyt perspektiv.

Den turkisblå Lake Louise omkranset af rå bjergtinder

Magiske Lake Louise

Vel nede fra Athabasca -gletsjeren fortsætter turen ad Icefields Parkway forbi de ikoniske, smukke søer Bow Lake og Peyto Lake, som I stopper ved. Pak ikke jeres kamera for langt væk, for her i bunden af dalene er der et rigt dyreliv bl.a. med elge og bjerggeder. 

Ved Canadas mest berømte sø, Lake Louise, venter der et syn, som ingen billeder kan indkapsle. Den store, turkisblå sø omfavnes af Canadian Rockies dramatiske bjerglandskaber og sneklædte bjergtoppe. Det er ren magi. I skal overnatte kun 10 minutters kørsel herfra. 

Sommerstemning på Post Hotel & Spa, CanadaPost Hotel & Spa 4*, Lake Louise

Det er ikke et hvilket som helst hotel, vi har valgt til denne overnatning. Post Hotel & Spa ligger ud til en fossende flod med udsigt til sneklædte bjerge. Hotellet, der er medlem af Relais & Château, inviterer til gastronomi, spabehandlinger og forkælelse.

Dag 12
Fra Lake Louise til Banff National Park

Oplev Bow Falls og Bow River i Banff NationalparkI dag fortsætter jeres rejse til Canada via smukke Bow Valley dybere ind i Banff Nationalpark til byen Banff. Igen og igen må man forbløffes over, at det er muligt at præsentere nye naturscenerier, der overgår det, man lige har set. Banff National Park er Canadas både ældste og smukkeste nationalpark. 

Panoramaudsigt til Rocky Mountains på Moose Hotel & SuitesMoose Hotel & Suites 4*, Banff 

Køreturen er relativt kort, så I er fremme i Banff allerede midt på dagen. I kan senere tage en af de lokale busser rundt i nationalparken, men da vi har planlagt en rundtur dagen efter, kunne I jo også gå en tur i Banff eller bare slappe af på hotellet.

I skal bo to nætter på Moose Hotel & Suites, der ligger i hjertet af Banff med udsigt til Rocky Mountains. En fristende aktivitet er at hoppe i den opvarmede pool og nyde synet af bjerge med sne på toppen samtidig!

Dag 13
På eventyr i Banff Nationalpark

Stå på surprise corner og nyd udsigten til Fairmont Banff Springs HotelDagen står på sightseeing i Banff Nationalpark, hvor I sammen med en lokalkendt guide bl.a. skal opleve The Hoodoos karakteristiske klippeformationer, Bow Valley og Bow Falls vilde vandfald gennem parken, udsigten fra Surprise Corner, Banff Springs Hotel, den smukke sø Lake Minnewanka og spøgelsesbyen Bankhead.

Kabelbane til Banffs bjergtinder.Med kabelbane til Banffs bjergtinder

Turen slutter ved Banff Gondola, hvorfra I tager turen med gondol til toppen af Banff Gondola Summit. Imens gondolen stiger op ad, åbner The Canadian Rockes’ landskab sig for jer. Fra de grønne dale til trægrænser i øjenhøjde før Banff ender med at være en prik under jer, når I står på toppen, hvorfra I har en 360 graders udsigt over det omkringliggende landskab.

Her kan I bruge så lang tid, I vil. I tager blot selv retur med shuttlebussen til Banff centrum og hotellet, når I har lyst.

Dag 14-15
Med luksustoget Rocky Mountaineer fra Banff til Vancouver

The Rocky Mountaineer toget snoer sig gennem The Spiral Tunnels i Yoho National Park og over Rogers Pass i Glacier National ParkI bliver hentet tidlig morgen på hotellet og kørt til togstationen i Banff, hvor I går ombord på toget Rocky Mountainer. En stewardesse tager sig af jeres bagage og viser jer på plads. Der er afgang omkring kl. 8 om morgenen efterfulgt af skøn morgenmad i spisevognen. Jeres togvogn deles op i to hold, der spiser forskudt af hinanden. Er I på det andet hold, tilbydes I en forfriskning, imens I venter.

Rejs i Gold Leaf-klassen om bord på Rocky Mountaineer toget og nyd panoramaudsigtenVandfald, gletsjere og bjerge

I kører af sted langs Bow River op imod Yoho Nationalpark i et roligt tempo, så I kan nå at få det hele med. Glaskuplen, der udgør kupeens sider og loft, giver jer et fantastisk udsyn. Her er udsigt til vandfald, gletsjere og nogle af områdets ikoniske bjerge og toppe såsom Castle Mountain. Og I kan være heldige at spotte bjørne, elge eller ørne i forbifarten.

En fantastisk naturfilm

Først på aftenen ankommer I til Kamloops, hvor I tjekker ind på et 3* hotel for natten. Dagen efter stiger I igen ombord på toget Rocky Mountaineer

Nyd gastronomi om bord på Rocky Mountaineers Gold Leaf-klasseTiden flyver afsted. I har for længst glemt alt om, at I rent faktisk sidder i noget så trivielt som et tog. Al fokus er på den uendelige naturfilm, som I på forunderligste vis er blevet en del af. Som dagen skrider frem, begynder landskabet at skifte karakter, og I passerer gennem kløfter med snoede floder. Landet viser spæde tegn på den frodighed, der venter jer ude ved kysten.

Sidst på dag 15 ankommer I i Vancouver. Her har I to overnatninger på The Loden Hotel 4*, der ligger centralt med byen inden for gåafstand.

Som Gold Leaf-passager har I adgang til den udendørs platform, på "The Rocky Mountaineer"

THE LODEN HOTEL

I bor på det hyggelige byhotel The Loden, der ligger i hjertet af Vancouver på en stille gade. Hotellet har bl.a. været kåret som det bedste hotel i Vancouver af rejsemagasinet Condé Nast Travelers læsere. Så snart I ankommer, mærker I den hyggelige atmosfære og den opmærksomme, personlige service, som bl.a. gør, at The Loden Hotel skiller sig ud fra de andre hoteller i byen.

Signature King-værelse på The Loden i Vancouver, Canada

Dag 16
Oplev Vancouver på egen hånd
Vancouver skyline i British Columbia, CanadaI har dagen på egen hånd til at opleve Vancouver, der har en af verdens smukkeste beliggenheder. Byen er omkranset af bjerge og floder, men selve byen er relativt flad, så I kan sagtens gå rundt til alt eller leje cykler. 
 
I bor centralt i hjertet af Vancouver, hvor I på få minutter kan I gå til byens bedste shoppinggader, havnefronten og Stanley park.
Dag 17-18
Afrejse fra Vancouver til Danmark

Stanley Park i Vancouver, British Columbia CanadaSå er jeres eventyr på tværs af Canadas smukke natur og byer ved at være ved vejs ende. I har afrejse fra Vancover på dag 16, og ankommer til Danmark på dag 18.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Canada fra øst til vest
RejseperiodeDobbelt
24.04.22 - 08.05.2258.000-60.000
15.05.22 - 29.05.2261.000-63.000
05.06.22 - 11.09.2270.000-72.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda 
 • Gebyr for eTA-registrering for indrejse til Canada

Bemærk

 • Afrejse fra Danmark som følger: I maj og juni er der afgang: 10. og 17.maj  og 21. og 28 juni.  I juli og august er der afgang hver fredag samt  den 6. og 13 sepember.
 • Det er muligt at begynde turen i Vancouver og slutte i Toronto, forhør nærmere.
 • Det er naturligvis muligt at forlænge turen med et ophold i det østlige og/eller i det vestlige Canada.
 • Ring om hør om muligheder/priser på Premium Economy Class og Business Class.
 • Mulighed for tilslutningsfly fra provinsen.