Xl Canada Rocky Mountaineer Train Gold Leaf Wagon Last Lake Nature

Canada fra øst til vest

Canada fra øst til vest

18 dage fra 84.500 kr.

Kontakt Camilla

Tlf. 33 320 320

På tværs af Canadas spektakulære landskaber og smukke storbyer

Oplev Canada fra øst til vest. Storslåede togrejser med The Canadian og Rocky Mountaineer bringer jer til smukke Vancouver. Undervejs bor I på skønne 3-4* hoteller, og I oplever det bedste af Canadas spektakulære natur som Niagara Falls, Rocky Mountains, Lake Louise, Banff- og Jasper Nationalpark.

Glæd jer til

 • Sightseeing og storbyliv i Toronto og Vancouver
 • Niagara Falls enorme, brusende vandfald
 • Togrejse på tværs af Canadas storslåede landskaber
 • Isbjørne i Winnipeg og Issafari på Athabasca Glacier
 • Smukke nationalparker med vilde bjørne og elge

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Toronto 2 nætter på Toronto 2 Højdepunkter Til top i CN Tower og oplev Niagara Falls helt tæt på. Til top i CN Tower og oplev Niagara Falls helt tæt på.
Winnipeg 3 nætter på Winnipeg 3 Højdepunkter Besøg The Canadian Museum of Human Rights og The Polar Bear Conservation Centre. Besøg The Canadian Museum of Human Rights og The Polar Bear Conservation Centre.
Jasper 2 nætter på Jasper 2 Højdepunkter Udforsk Jasper National Park fyldt med vilde bjørne, elge og ulve. Udforsk Jasper National Park fyldt med vilde bjørne, elge og ulve.
Lake Louise 1 nat på Lake Louise 1 Højdepunkter Issafari på gletsjere og oplev den turkisblå Lake Louise. Issafari på gletsjere og oplev den turkisblå Lake Louise.
Banff 2 nætter på Banff 2 Højdepunkter Enestående naturscenerier og kabelbane til Banffs bjergtinder. Enestående naturscenerier og kabelbane til Banffs bjergtinder.
Vancouver 2 nætter på Vancouver 2 Højdepunkter Bo i hjertet af Vancouver tæt på shopping gader, havnefronten og Stanley Park. Bo i hjertet af Vancouver tæt på shopping gader, havnefronten og Stanley Park.
Xl Canada Jasper Nationalpark Mountain Goat
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Toronto og Niagara Falls vilde vandfald

Eventyret starter i Canadas største by Toronto. Her har I tid til kort at opleve byen på egen hånd, og skal bl.a. til tops i CN Tower - men højdepunktet er Niagara Falls! Her bringes alle sanser bringes I spil, når I står på kanten og ser, hvordan Niagara Falls flere millioner liter vand i sekundet brager ned i Niagara-floden. En monoton, høj buldren omgiver jer, og floden omfavnes af store tågeskyer fra vandfaldene, der rammer overfladen. Wow!

Canadas smukkeste storby Vancouver

Jeres sidste destination på rejsen er Vancouver, der er en af verdens smukkeste byer. Byen er relativt flad og ekstremt cykelvenlig med stier gennem byen og ud i naturen. I har en dag på egen hånd til at udforske byen og fordybe jer I lige præcist dét, som I har lyst til. Er det mon historiske Gastown? Stanley Park? Eller ren hygge og afslapning, mens I oser gennem Vancouvers mange gader og suger byens indtryk til jer?

På tværs af Canada med luksuriøse toge

Canada er endeløse bjerglandskaber, turkisblå søer, tætte nåleskove, frodige vinmarker og gyldne kornmarker. Den bedste måde at opleve disse spektakulære landskaber er med tog. I kommer ikke tættere på naturen. At stige om bord på først det historiske tog The Canadian og senere det luksuriøse tog Rocky Mountaineer, er ikke et spørgsmål om transport. Her læner I jer tilbage, mens naturen passerer forbi, og I bliver forkælede med gastronomi og eminent service undervejs.

Oplev alt det bedste af Canadas natur

Glæd jer til at opleve alt det bedste af Canadas natur. I kører med tog gennem Rocky Mountains bjergkæder med tæt, uspoleret nåleskov og bugtende bjerglandskaber med snedækkede toppe. Overnatter i Jasper Nationalpark, hvor I også skal på en halvdagstur for at opleve vilde bjørne, elge og andet råvildt samt Athabasca Valley. I skal også på issafari til Athabasca gletsjeren, gå på en glasbro, der hænger ud over en klippeside 300 meter over gletsjeren under jer og meget mere. Og i Banff Nationalpark tager i på en halvdagstur i fodsporene på de største ikoner i nationalparken såsom Bow Riwer, Surprise Corner og Lake Minnewanka.

Small Canada Rocky Mountaineer
Xl Canada Jasper Nationalpark Bears Mother
Small Canada Niagara Hornblower Boat
Det skal I opleve

Dagsprogram

XL Canada Toronto Two Girls Sitting On The Bench, City View, Background, Toronto Islands

I rejser til Canada, hvor I lander i Toronto samme dag lokal tid. I tager en taxa til jeres hotel. 

Le Germain Toronto Mercer 4*, Toronto

I skal bo på den stilfulde oase Le Germain Toronto Mercer, der ligger i hjertet af Toronto tæt på attraktionerne. Le Germain Toronto Mercer er indrettet stemningsfuldt og lækkert i en gammel hattefabrik og huser en af de bedste restauranter i Toronto.

Xl Canada Toronto Le Germain Hotel Victor Restaurant, Bar And Cafe

Til tops i CN Tower

Toronto er en meget moderne by og samtidig en by præget af stor mangfoldighed, hvor de forskellige bydele har hver deres charme. Nyd f.eks. en pizza i Little Italy, dim sum i Chinatown og tzatziki i Greektown.

I har resten af dagen til at udforske Toronto på egen hånd. Vi inkluderer en tur i 533 m høje CN Tower. En ting er at opleve byen på gadeplan, men at opleve Toronto fra udsigtsdækket i 346 meters højde er fantastisk. I kører 22km/t op ad med glaselevator, hvorfra byen folder sig ud for fødderne af jer.

I bliver hentet om morgenen på hotellet i en bus – husk kamera og regnslag eller regntøj. Efter cirka 1,5 time ankommer I til Niagara Falls, hvis imponerende vandfald bruser på grænsen mellem USA og Canada. Intet mindre end 2.800.000 liter vand i sekundet bruser ned i Niagara-floden.

Xl Niagara Falls Canada City Waterfalls
Xl Canada Niagara Falss View Of The Underside Of Horseshoe Falls
Xl Niagara Peninsula Canada Wineyeards

Her lyder en høj, monotom buldren, og gigantiske tåger af vand omfavner floden, når de brusende vandfald rammer overfladen. Et imponerende syn, der vidner om naturens kræfter og storhed. I står først oppefra og ser, hvordan vandfaldene forsvinder ned i dybet. Og I har god tid til at tage billeder og suge alle indtryk til jer. Bagefter stiger I ombord på en lille båd, som sejler jer helt tæt på Niagara Falls.

Midt på dagen får I serveret frokost på en lokal restaurant ved Niagara Falls. Bagefter går turen via idylliske Niagara on the Lakes’ natur med frodige vinmarker og små hyggelige gårde. Her gør I holdt for at opleve en lille lokal vinsmagning og hører om området.

I er tilbage på jeres hotel i Toronto sidst på dagen.

Small The Canadian Canada Train Sun Trees

I stiger om bord på toget The Canadian om morgenen. Der fløjtes til afgang på Torontos Union Station, og et nyt eventyr på jeres rejse gennem Canada begynder. Glæd jer til en rejse, der på mange måder minder om, hvordan man rejste tilbage i 50’erne. Mange af vognene stammer også fra denne tid, men er siden blevet sat i stand med moderne faciliteter, og I skal bo i en dobbelt kupé med eget toilet.

Xl Canada British Columbia Wild Bear Lodge Black Bear Cub Tree
Xl Canada The Canadian Train Panorama View Skyline Car
Xl The Candian Canada Train Restaurant View

Forude venter Canadas imponerende natur. Toget kører gennem landskaber med gigantiske bjerge med sne på toppen og tætbevoksning af grantræer. Forbi spejlblanke søer, hvor I måske kan få øje på en vild bjørn på jagt efter dagens middag. Gennem gyldne kornmarker, frodige skove og endeløse prærier. 

Vil I opleve den bedste udsigt I toget, bør I besøge The Skyline Car med sin karakteristiske glaskuppel, som udgør en fantastisk panoramaudsigt til naturen, I kører gennem.

Morgenmad, frokost og middag er inkluderet på toget. 

The Canadian kører i virkeligheden hele vejen til Canada, men I hopper af på vejen, for I skal naturligvis opleve Canadian Rockies med et smut omkring Banff på vejen. Det åbner for endnu en togtur, men mere herom senere. 

I ankommer til Winnipeg Railway Station om aftenen dag 4 , hvor I bliver hentet og kørt til hotel Inn at the Forks 4*

Inn at the Forks

Inn at the Forks er et hipt hotel med en moderne, rå indretning. Rummene prydes af loungemøbler og masser af fine detaljer såsom vægge af mursten og træ, og store industrilamper hænger fra loftet. Hotellet har desuden en fantastisk restaurant, hvis menukort byder på canadiske inspirerede retter af lokale råvarer.

I bor centralt i hjertet af Winnipeg, og har alle byens største attraktioner i gåafstand. 

Højdepunktet denne dag er et besøg på The Canadian Museum of Human Rights. Museet ligger midt i byen tæt på hotel Inn at the Forks og floden, som strømmer gennem byen. Bygningen er en arkitektonisk perle designet af Antione Predock med henblik på at skabe forståelse, dialog og forsøge at gøre verden bedre. 

Inde på museet bevæger I jer langsomt opad undervejs gennem udstillingerne og ender til sidst i toppen, hvor I kan nyde den smukke udsigt ud over Winnipeg. 

I har resten af dagen er på egen hånd.

Xl Canada Winnipeg Inn At The Forks Deluxe King Room

Xl Canada Polar Bear

Dag seks står i isbjørnenes tegn! I bliver hentet på hotellet og kørt til The Polar Bear Conservation Centre, der ligger ved Assiniboine Park Zoo små 10 km fra Inn at the Forks.

Centret er blandt verdens førende inden for forskning i isbjørne. Samtidig er centret hjem for forældreløse isbjørneunger, der her opfostres, så de senere kan klare sig selv i naturen. I løbet af dagen er I sammen med en guide, som fortæller mere om dette og andre spændende projekt, der vedrører det arktiske område. 

Glæd jer også til at opleve centrets cirka ti tønder land, som er opført med arktisk klima, hvor I kan opleve isbjørnene i deres naturlige habitat. Derudover kan I komme tæt på moskusokser, ulve og ræve.

Xl The Canadian Train Canada Lake

I pakker jeres bagage og stiger igen ombord på The Canadian om aftenen. Vi booker værelse, hvor I kan være lige til afgang.

Tilbage på toget læner I jer tilbage og nyder de smukke, endeløse landskaber. I kører bl.a. gennem Manitoba og Saskachewan, hvis natur er præget af enorme hvedemarker – det er ikke uden grund, at området kaldes for Canadas brødkurv.

I overnatter 2 nætter på toget og har alle måltider inkluderet.

Xl The Canadian Train Canada Snow Mountains

Kort stop i Edmonton

Tidligt på dagen kører toget gennem Edmonton, hvor der er et kort ophold. Her strækker I måske benene, inden togturen med The Canadian fortsætter op gennem Rocky Mountains bjergkæder med tæt, uspoleret nåleskov og bugtende bjerglandskaber med snedækkede toppe. I suger den bjergtagende udsigt til jer, og måske jeres kamera også kommer på arbejde.

Ankomst til den hyggelige by Jasper

Om morgenen ankommer I til den lille, hyggelige by Jasper. I bliver hentet på Jasper Railway Station og kørt til hotel Forest Park Hotel 3*, hvor I har to overnatninger. I har resten af dagen på egen hånd til at slappe af på hotellet og gå på opdagelse i byen.
XL Canada Jasper Forest Park Hotel Pool

Forest Park Hotel

Forest Park Hotel hører til et af de bedre hoteller i Jasper. I bor centralt i byen, som ligger i hjertet af den berømte Jasper Nationalpark, hvis høje bjerge og smukke natur omgiver jer. Hotellet har en god restaurant, hvor I kan nyde middagen, hvis I er for trætte til at udforske byen og blot vil have et solidt måltid mad, inden I går til køjs. I kan også forkæle jer selv med en tur i den lille spa, poolen og jacuzzien på hotellet.
XL Canada Jasper Forest Park Hotel Older Bedroom

Xl Canada Jasper Nationalpark Mountains Goat In Nature

I har formiddagen på egen hånd, inden I bliver hentet på hotellet for at tage på udflugt i den berømte Jasper Nationalpark i selskab med en lokalkendt guide. Om sommeren er nationalparken dækket af tæt skov, blomstrende enge, vildtre bærbuske og lakserige floder – en gigantisk buffet for den store bestand af vilde bjørne, elge, rener og råvildt, som lever her.

Xl Canada Jasper Nationalpark Wild Bear

Undervejs fortæller jeres guide om dyrene og naturen, og I kommer helt tæt på, så det er en god idé at huske kamera. Glæd jer også til at opleve Athabasca Valley i Rocky Mountains, hvorfra I har en fantastisk udsigt!

Natureventyret på tværs af Canada fortsætter med bus fra Jasper til Lake Louise via Icefields Parkway i Banff Nationalpark. På vejen skal I på issafari på Athabasca-gletsjeren ved Athabasca Falls med en terrængående superjeep. 

I kører ad en 6 km lang tange af is gennem landskabet helt op til centrum af gletsjeren, hvor I kan vandre på isen og fylde jeres drikkedunke med det klareste, frosne is.

Har I mod på det kan I også gå ud på den dramatiske gangbro af glas, som hænger ud over en klippeside 300 meter under gletsjeren. En gysende spadseretur, der bringer himmel og jord i et nyt perspektiv.

XL Canada Columbia Icefield Athabasca Glacier, Jasper National Park Truck
XL Canada Lake Louise With Glacier
Xl Canada Lake Louise Post Hotel And Spa Exterior Summer Bow River

Magiske Lake Louise

Vel nede fra Athabasca -gletsjeren fortsætter turen ad Icefields Parkway forbi de ikoniske, smukke søer Bow Lake og Peyto Lake, som I stopper ved. Pak ikke jeres kamera for langt væk, for her i bunden af dalene er der et rigt dyreliv bl.a. med elge og bjerggeder. 

Ved Canadas mest berømte sø, Lake Louise, venter der et syn, som ingen billeder kan indkapsle. Den store, turkisblå sø omfavnes af Canadian Rockies dramatiske bjerglandskaber og sneklædte bjergtoppe. Det er ren magi. I skal overnatte kun 10 minutters kørsel herfra. 

Post Hotel & Spa 4*, Lake Louise

Det er ikke et hvilket som helst hotel, vi har valgt til denne overnatning. Post Hotel & Spa ligger ud til en fossende flod med udsigt til sneklædte bjerge. Hotellet, der er medlem af Relais & Château, inviterer til gastronomi, spabehandlinger og forkælelse.

Xl Banff Nationalpark Canada Bow River

I dag fortsætter jeres rejse til Canada via smukke Bow Valley dybere ind i Banff Nationalpark til byen Banff. Igen og igen må man forbløffes over, at det er muligt at præsentere nye naturscenerier, der overgår det, man lige har set. Banff National Park er Canadas både ældste og smukkeste nationalpark. 

Xl Banff Canada Moose Hotel & Suites Pool Rocky Mountains View

Moose Hotel & Suites 4*, Banff 

Køreturen er relativt kort, så I er fremme i Banff allerede midt på dagen. I kan senere tage en af de lokale busser rundt i nationalparken, men da vi har planlagt en rundtur dagen efter, kunne I jo også gå en tur i Banff eller bare slappe af på hotellet.

I skal bo to nætter på Moose Hotel & Suites, der ligger i hjertet af Banff med udsigt til Rocky Mountains. En fristende aktivitet er at hoppe i den opvarmede pool og nyde synet af bjerge med sne på toppen samtidig!

Dagen står på sightseeing i Banff Nationalpark, hvor I sammen med en lokalkendt guide bl.a. skal opleve The Hoodoos karakteristiske klippeformationer, Bow Valley og Bow Falls vilde vandfald gennem parken, udsigten fra Surprise Corner, Banff Springs Hotel, den smukke sø Lake Minnewanka og spøgelsesbyen Bankhead.

Xl Banff Nationalpark Canada Fairmont Banff Springs Hotel Surprice Corner

Med kabelbane til Banffs bjergtinder

Turen slutter ved Banff Gondola, hvorfra I tager turen med gondol til toppen af Banff Gondola Summit. Imens gondolen stiger op ad, åbner The Canadian Rockes’ landskab sig for jer. Fra de grønne dale til trægrænser i øjenhøjde før Banff ender med at være en prik under jer, når I står på toppen, hvorfra I har en 360 graders udsigt over det omkringliggende landskab.

Her kan I bruge så lang tid, I vil. I tager blot selv retur med shuttlebussen til Banff centrum og hotellet, når I har lyst.

Xl Canada Alberta Banff Gondola Sulphur Mountain Rocky Mountains

Xl Canada Rocky Mountaineer Train Gold Leaf Guest Photo

I bliver hentet tidlig morgen på hotellet og kørt til togstationen i Banff, hvor I går ombord på toget Rocky Mountainer. En stewardesse tager sig af jeres bagage og viser jer på plads. Der er afgang omkring kl. 8 om morgenen efterfulgt af skøn morgenmad i spisevognen. Jeres togvogn deles op i to hold, der spiser forskudt af hinanden. Er I på det andet hold, tilbydes I en forfriskning, imens I venter.

Xl Canada Rocky Mountaineer Train Gold Leaf Food

Vandfald, gletsjere og bjerge

I kører af sted langs Bow River op imod Yoho Nationalpark i et roligt tempo, så I kan nå at få det hele med. Glaskuplen, der udgør kupeens sider og loft, giver jer et fantastisk udsyn. Her er udsigt til vandfald, gletsjere og nogle af områdets ikoniske bjerge og toppe såsom Castle Mountain. Og I kan være heldige at spotte bjørne, elge eller ørne i forbifarten.

En fantastisk naturfilm

Først på aftenen ankommer I til Kamloops, hvor I tjekker ind på et 3* hotel for natten. Dagen efter stiger I igen ombord på toget Rocky Mountaineer

XL Canada Rocky Mountaineer Taking The Gold Leaf Service Vestibule

Tiden flyver afsted. I har for længst glemt alt om, at I rent faktisk sidder i noget så trivielt som et tog. Al fokus er på den uendelige naturfilm, som I på forunderligste vis er blevet en del af. Som dagen skrider frem, begynder landskabet at skifte karakter, og I passerer gennem kløfter med snoede floder. Landet viser spæde tegn på den frodighed, der venter jer ude ved kysten.

Sidst på dag 15 ankommer I i Vancouver. Her har I to overnatninger på The Loden Hotel 4*, der ligger centralt med byen inden for gåafstand.

Xl Canada Vancouver Loden Hotel Signature King Bedroom

The Loden Hotel

I bor på det hyggelige byhotel The Loden, der ligger i hjertet af Vancouver på en stille gade. Hotellet har bl.a. været kåret som det bedste hotel i Vancouver af rejsemagasinet Condé Nast Travelers læsere. Så snart I ankommer, mærker I den hyggelige atmosfære og den opmærksomme, personlige service, som bl.a. gør, at The Loden Hotel skiller sig ud fra de andre hoteller i byen.

XL Canada British Columbia Vancouver Nocturnal Skyline
I har dagen på egen hånd til at opleve Vancouver, der har en af verdens smukkeste beliggenheder. Byen er omkranset af bjerge og floder, men selve byen er relativt flad, så I kan sagtens gå rundt til alt eller leje cykler. 
 
I bor centralt i hjertet af Vancouver, hvor I på få minutter kan I gå til byens bedste shoppinggader, havnefronten og Stanley Park.

Small Canada British Columbia Vancouver Stanley Park

Så er jeres eventyr på tværs af Canadas smukke natur og byer ved at være ved vejs ende. I har afrejse fra Vancover på dag 16, og ankommer til Danmark på dag 18.

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Selv om det er en kør selv-ferie til Canada, er bilen det mindste af det hele. I skal ud i naturen. Se den, mærke den, indsnuse den. Med vandresko og frisk luft i lungerne. Og med både til vandfald, gråhvaler, spækhuggere og bjørne.  I skal også med den lokale postflyver hen over fjordene til den afsides Salt Spring Island! 

Håndplukkede hoteller og lodges

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har håndplukket hoteller og lodges  ud fra deres charme, beliggenhed, komfort og service. Det er de hoteller og lodges, vi selv ville vælge på denne rejse til Canada efter at have afprøvet og set utallige.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Toronto / Vancouver-København
 • Lufthavnsskatter
 • Nationalpark afgifter
 • 2 nætter på Le Germain Toronto Mercer 4*, Toronto. Signature Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Helt tæt på Niagara Falls inkl. frokost og vinsmagning
 • Oplevelse: Til tops i CN Tower
 • 1+2 dags oplevelse: Togrejse på tværs af Canada i dobbelt kupé med eget toilet. Se dagsprogram for måltider om bord
 • Transport fra Winnipeg Railway Station til hotel Inn at the Forks t/r.
 • 3 nætter på Inn at the Forks 4*, Winnipeg. Standard værelse
 • Entré til Canadian Museum of Human Rights i Winnipeg
 • Entré til Assiniboine Park Zoo Polar Bear Conservation Centre, Winnipeg (inkl. transport t/r hotel Inn at the Forks)
 • Transport fra Jasper Railway Station til Sawridge Inn
 • 2 nætter på Forest Park Hotel 3*, Jasper. Outside Room with Balcony
 • Oplevelse: Vilde dyr og smuk natur i Jasper Nationalpark
 • Bus fra Jasper til Lake Louise, inkl. frokost
 • Oplevelse: Issafari på Athabasca Glacier
 • 1 nat på Post Hotel & Spa 4*, Lake Louise. Preferred Room
 • Transport fra Lake Louise via Bow Valley til Banff Nationalpark
 • 2 nætter på Moose Hotel & Suites 4*, Banff. Superior One Bedroom Suite
 • Oplevelse: I fodsporene på de største ikoner i Banff Nationalpark
 • Oplevelse: Kabelbane til Banffs bjergtinder
 • Transport fra hotel til Banff Railway Station
 • Oplevelse: Med Rocky Mountaineer fra Banff til Vancouver, Gold Leaf, inkl. alle måltider ombord på toget samt en overnatning i Kamloops
 • Transport fra Vancouver Railway Station til hotel
 • 2 nætter på The Loden Hotel 4*, Vancouver. Signature King Room
Pris per person ved 2 voksne
Canada fra øst til vest
RejseperiodeDobbelt
24.05.24 ‑ 13.09.2481.000‑94.000
24.04.25 ‑ 04.06.2581.000‑85.000
05.06.25 ‑ 13.09.2588.000‑98.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda 
 • Gebyr for eTA-registrering for indrejse til Canada

Bemærk

 • Afrejse fra Danmark som følger: I maj og juni er der afgang: 10. og 17.maj  og 21. og 28 juni.  I juli og august er der afgang hver fredag samt  den 6. og 13 sepember.
 • Det er muligt at begynde turen i Vancouver og slutte i Toronto, forhør nærmere.
 • Det er naturligvis muligt at forlænge turen med et ophold i det østlige og/eller i det vestlige Canada.
 • Ring om hør om muligheder/priser på Premium Economy Class og Business Class.
 • Mulighed for tilslutningsfly fra provinsen.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Canada

Alt på jeres Canadarejse fra øst til vest kan skræddersyes efter jeres behov. Fra flere overnatninger i storbyerne til specifikke natur- og dyreoplevelser. Tal med vores Canadarådgivere om netop jeres ønsker og behov på rejsen.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.