Xl Dominican Republic Hotel Westin Puntacana Pool View Sea Garden
Den Dominikanske Republik

Westin Puntacana Resort & Club

Luksushotel ved kridhvid strand uden naboer

Den spektakulære havudsigt fra værelset, den luksuriøse spa, de mange faciliteter og topprofessionelle golfbaner gør Westin Puntacana til et oplagt feriested for både par, familier og flere generationer, der rejser sammen.

Stilfuldt hotel uden naboer

Westin Puntacana er et stilfuldt hotel med en uformel stemning og en afslappet atmosfære. Hotellet adskiller sig på mange områder markant fra de kæmpestore all inclusive resorts. Her er nemlig kun 200 værelser og ingen andre naboer end den smukke strand og det caribiske hav.

Indretningen minder i høj grad om nutidens skandinaviske design, og I vil hurtigt føle jer tilpas i de luksuriøse omgivelser.

Xl Dominican Republic Hotel Westin Puntacana Room Bed Balcony Seaview
Xl Dominican Republic Hotel Westin Puntacana Horseriding Family Beach
Xl Dominican Republic Hotel Westin Puntacana The Brassa Restaurant Fish Wine Food
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser med balkon og havudsigt

Smagfuldt indrettede værelser med elegante møbler, store panoramavinduer fra gulv til loft og en fantastisk havudsigt fra balkonen.

Alle værelser har bl.a. fladskærms-tv, internetadgang og WiFi (mod betaling), sikkerhedsboks, aircondition, minibar og kaffe- og te faciliteter. Badeværelset byder på rainfall-brusehoved, badekåber, tøfler, hårtørrer og toiletartikler.

Der findes værelser med en kingsize seng (anbefales til par) eller værelse med to queensize senge (anbefales til 2 voksne og 2 børn).

Strand, vand og land

Playa Blanca-stranden strækker sig over hele 5 km. Det lune havvand frister i turkisgrønne farver, og overalt er der masser af albuerum, hvad enten man er aktiv eller solbader.

Vandhunde kan boltre sig i poolen eller besøge vandsportscentret, hvor der er kite- og paddleboarding, dykning, snorkling, kajak, vandski m.m. Foretrækker I fast grund under fødderne, ligger championship golfbanen med i alt 45 huller og en drivingrange lige ved siden af. Westin Puntacana har også tennisbaner, pilates undervisning, volleyball, Kids Club og meget andet at byde på.

Kom i den 7. himmel på Six Senses Spa

Six Senses Spa ligger i nogle af de mest eksklusive og smukkeste steder i hele verden. Det er derfor en hel unik mulighed for at dyreke jeres velvære, I på Westin Puntacana kan nyde de luksuriøse og velgørende behandlinger, som Six Senses Spa er kendt for. Få en ultimativ oplevelse hos det professionelle personale i omgivelser med rislende vand, duftende olier og afstressende musik. Spa'en har også yoga-, Tai Chi- og meditationsklasser.

Restauranter og barer

Der er fokus på kvaliteten af maden og ikke kvantitet. Det siger også en hel del om den høje standard på Westin Puntacana Resort & Club. Restauranterne serverer et bredt udbud af internationale og lokale retter med et kulinarisk og innovativt tilsnit.

  • ANANI

Moderne restaurant, som tilbyder velsmagende retter, sunde retter fyldt med næringsstoffer og antioxidanter samt glutenfri- og økologiske retter. Åben morgen, frokost og aften.

  • BRASSA GRILL & BAR

Her finder I amerikansk inspireret mad og store bøffer.

  • LA YOLA

Prisvindende restaurant med á la carte. Indrettet som en yacht marinaen.

  • BAMBOO

Morgenmadsbuffet og lækre retter lige fra tapas og helstegt pattegris til grillstegt hummer og cremet svamperisotto. Nyd maden i omgivelser designet af Oscar de la Renta.

  • PLAYA BLANCA

Denne restaurant ved stranden serverer frisk fisk, skaldyr og grillet kød til frokost og middag. Kolde drinks og farverige cocktails serveres fra baren, hvor lokale musikere underholder ugentligt.

  • THE GRILL

Er beliggende ved golfbanen og tilbyder alt lige fra salater til møre bøffer.

  • DON QUECO CIGAR & RUM BAR

Med en humidor fyldt med dominikanske cigarer og et menukort, hvor kun rom er nævnt hersker der vist ingen tvivl om, at denne bar er helt speciel. Her kan man nyde noget det bedste Den Dominikanske Republik har at byde på.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Dominican Republic Hotel Westin Puntacana Seaview Suite
Caribien, Mellemamerika

Glæd jer til

Luksushotel med vægt på ro og tropisk idyl

Smukke laguner og kridhvid strand uden naboer

Golfbaner og naturoplevelser i kort afstand

Moderne værelser med balkon og havudsigt

Himmelske spabehandlinger på eksklusive Six Senses Spa

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Caribien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Caribien. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Caribien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.