• Stranden ved Westin Puntacana Resort & Club, Den Dominikanske Republik
  • Værelse med balkon og havudsigt på Westin Puntacana Resort & Club, Den Dominikanske Republik
  • Lobby bar, Westin Puntacana Resort & Club, Den Dominikanske Republik

Vidunderlig strandluksus i Den Dominikanske Republik

Westin Puntacana 5* & Six Senses Spa, 9 dage med havudsigt fra 14.500 kr., børn fra 9.000 kr.

Glæd jer til:

Luksushotel med vægt på ro og tropisk idyl

Smukke laguner og kridhvid strand uden naboer

Golfbaner og naturoplevelser i kort afstand

Moderne værelser med balkon og havudsigt

Himmelske spabehandlinger på eksklusive Six Senses Spa

Læs mere

Med udsigt til Playa Blancas smukke hvide sandstrand og det krystalklare caribiske hav er de første af mange forventninger til Westin Puntacana Resort & Club i Den Dominikanske republik allerede indløst, når I ankommer

Den spektakulære havudsigt fra værelset, den luksuriøse spa, de mange faciliteter og topprofessionelle golfbaner gør Westin Puntacana til et oplagt feriested for både par, familier og flere generationer, der rejser sammen. 

Stilfuldt hotel uden naboer

Westin Puntacana er et stilfuldt hotel med en uformel stemning og en afslappet atmosfære. Hotellet adskiller sig på mange områder markant fra de kæmpestore all inclusive resorts. Her er nemlig kun 200 værelser og ingen andre naboer end den smukke strand og det caribiske hav.

Indretningen minder i høj grad om nutidens skandinaviske design, og I vil hurtigt føle jer tilpas i de luksuriøse omgivelser.

VÆRELSER MED balkon og HAVUDSIGT

Smagfuldt indrettede værelser med elegante møbler, store panoramavinduer fra gulv til loft og en fantastisk havudsigt fra balkonen.

Alle værelser har bl.a. fladskærms-tv, internetadgang og WiFi (mod betaling), sikkerhedsboks, aircondition, minibar og kaffe- og te faciliteter. Badeværelset byder på rainfall-brusehoved, badekåber, tøfler, hårtørrer og toiletartikler.

Der findes værelser med en kingsize seng (anbefales til par) eller værelse med to queensize senge (anbefales til 2 voksne og 2 børn).

Westin PUNTACANA RESORT & CLUB

Westin Puntacana Resort & Club er en del af PUNTACANA Resort & Club - et 6.000 ha stort område med en bred vifte af fritidsaktiviteter og faciliteter. Der er gratis shuttlebus fra Westin til hele resortet. Her ligger Six Senses Spa, tennisbaner, vandsportsaktiviteter, butikker og 2 golfbaner.

Strand, vand og land

Playa Blanca-stranden strækker sig over hele 5 km. Det lune havvand frister i turkisgrønne farver, og overalt er der masser af albuerum, hvad enten man er aktiv eller solbader.

Vandhunde kan boltre sig i poolen eller besøge vandsportscentret, hvor der er kite- og paddleboarding, dykning, snorkling, kajak, vandski m.m. Foretrækker I fast grund under fødderne, ligger championship golfbanen med i alt 45 huller og en drivingrange lige ved siden af. Westin Puntacana har også tennisbaner, pilates undervisning, volleyball, Kids Club og meget andet at byde på.

kom I DEN 7. HIMMEL

Six Senses Spa ligger i nogle af de mest eksklusive og smukkeste steder i hele verden. Og Westin Puntacana er det eneste sted i Caribien, hvor I kan nyde de luksuriøse og velværende behandlinger, som Six Senses Spa er kendt for. Få en ultimativ oplevelse hos det professionelle personale i omgivelser med rislende vand, duftende olier og afstressende musik. Spa'en har også yoga-, Tai Chi- og meditationsklasser.

restauranter og barer

Vi anbefaler at tilkøbe halvpension, hvor fokus på kvalitet til enhver tid overskygger kvantitet. Det siger også en hel del om den høje standard på Westin Puntacana Resort & Club. Restauranterne serverer et bredt udbud af internationale og lokale retter med et kulinarisk og innovativt tilsnit.

Anani (inkluderet i halvpension)

Moderne restaurant, som tilbyder velsmagende retter, sunde retter fyldt med næringsstoffer og antioxidanter samt glutenfri- og økologiske retter. Åben morgen, frokost og aften.

Brassa Grill & Bar (inkluderet i halvpension)

Her finder I amerikansk inspireret mad og store bøffer.

La Yola

Prisvindende restaurant med á la carte. Indrettet som en yacht marinaen.

Bamboo

Morgenmadsbuffet og lækre retter lige fra tapas og helstegt pattegris til grillstegt hummer og cremet svamperisotto. Nyd maden i omgivelser designet af Oscar de la Renta.

Playa Blanca

Denne restaurant ved stranden serverer frisk fisk, skaldyr og grillet kød til frokost og middag. Kolde drinks og farverige cocktails serveres fra baren, hvor lokale musikere underholder ugentligt.

The Grill

Er beliggende ved golfbanen og tilbyder alt lige fra salater til møre bøffer.

don queco cigar & rum bar

Med en humidor fyldt med dominikanske cigarer og et menukort, hvor kun rom er nævnt hersker der vist ingen tvivl om, at denne bar er helt speciel. Her kan man nyde noget det bedste Den Dominikanske Republik har at byde på.

Udforsk og oplev

På den sydlige del af østkysten ligger Parque National Del Este. En mangfoldig nationalpark med mangrove, laguner, grotte med underjordisk sø, kæmpe kaktus, dyreliv, smukke strande og uberørt natur. Ud for parken ligger den lille ø Catalina Island med smukke strande, farverige koralrev, delfiner og havskildpadder. I kan også tage på opdagelse i La Romana, som er den tredjestørste by godt 1 times kørsel fra hotellet. Her er der hyggelig stemning, butikker, cafeer, skønne strande og en toldfri zone. På tilbagevejen kan I stoppe i Altos de Chavón - en stilfuld kunsternerlandsby med eksklusive butikker og amfiteater.

DELFINER OG KOLONITID

I Manatí Park Bávaro kan I se delfinshows og optrædende heste. Der er søløver, skildpadder og eksotiske fugle. Desuden hvide strande og en kopi af en tainoindianer-landsby.

Den smukke hovedstad, Santo Domingo, ligger 2 ½ timers kørsel fra hotellet og er stedet, hvor man kan svælge i koloniarkitektur og historisk stemning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Vidunderlig strandluksus på Den Dominikanske Republik, voksenpriser
RejseperiodeDobbeltEnkelt
23.11.18 ‑ 14.12.1814.000‑16.00018.000‑20.000
15.12.18 ‑ 03.01.1930.000‑32.00050.000‑52.000
04.01.19 ‑ 07.04.1917.000‑19.00024.000‑28.000
08.04.19 ‑ 21.04.1922.000‑24.00034.000‑36.000
22.04.19 ‑ 15.12.1915.000‑17.00019.000‑21.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år)

Vidunderlig strandluksus på Den Dominikanske Republik, børnepriser 2-11 år
RejseperiodeDobbeltEnkelt
23.11.18 ‑ 15.12.198.000‑10.0008.000‑10.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Annett Løve Jensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

  • Fly t/r med Air France
  • 7 nætter i traditionelt værelse med balkon og havudsigt. Kingsize seng til par og 2 queensize senge til 2 voksne og 2 børn. 
  • Morgenmad
  • Transfer lufthavn - hotel t/r

Ikke inkluderet

  • Forsikringer
  • Øvrige udgifter

Bemærk

Vi anbefaler at man tilkøber halvpension. 4.500 kr. pr voksen.