Xl Dominican Republic Hotel Westin Puntacana Seaview Suite

Vidunderlig strandluksus i Den Dominikanske Republik

Vidunderlig strandluksus i Den Dominikanske Republik

9 dage fra 26.000 kr. | BØRN fra 12.500 kr.

Kontakt Søren

Tlf. 33 320 320

Skøn havudsigt fra Westin Puntacana 5* & Six Senses Spa

Med udsigt til Playa Blancas smukke hvide sandstrand og det krystalklare caribiske hav er de første af mange forventninger til Westin Puntacana Resort & Club i Den Dominikanske republik allerede indløst, når I ankommer.

Stilfuldt hotel uden naboer

Westin Puntacana er et stilfuldt hotel med en uformel stemning og en afslappet atmosfære. Hotellet adskiller sig på mange områder markant fra de kæmpestore all inclusive resorts. Her er nemlig kun 200 værelser og ingen andre naboer end den smukke strand og det caribiske hav.

Indretningen minder i høj grad om nutidens skandinaviske design, og I vil hurtigt føle jer tilpas i de luksuriøse omgivelser.

Glæd jer til

 • Luksushotel med vægt på ro og tropisk idyl
 • Smukke laguner og kridhvid strand uden naboer
 • Golfbaner og naturoplevelser i kort afstand
 • Moderne værelser med balkon og havudsigt
 • Himmelske spabehandlinger på eksklusive Six Senses Spa
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Westin Puntacana Resort & Club

Westin Puntacana Resort & Club er en del af PUNTACANA Resort & Club - et 6.000 ha stort område med en bred vifte af fritidsaktiviteter og faciliteter. Der er gratis shuttlebus fra Westin til hele resortet. Her ligger Six Senses Spa, tennisbaner, vandsportsaktiviteter, butikker og 2 golfbaner.

Strand, vand og land

Playa Blanca-stranden strækker sig over hele 5 km. Det lune havvand frister i turkisgrønne farver, og overalt er der masser af albuerum, hvad enten man er aktiv eller solbader.

Vandhunde kan boltre sig i poolen eller besøge vandsportscentret, hvor der er kite- og paddleboarding, dykning, snorkling, kajak, vandski m.m. Foretrækker I fast grund under fødderne, ligger championship golfbanen med i alt 45 huller og en drivingrange lige ved siden af. Westin Puntacana har også tennisbaner, pilates undervisning, volleyball, Kids Club og meget andet at byde på.

Kom i den 7. himmel

Six Senses Spa ligger i nogle af de mest eksklusive og smukkeste steder i hele verden. Og Westin Puntacana er det eneste sted i Caribien, hvor I kan nyde de luksuriøse og velværende behandlinger, som Six Senses Spa er kendt for. Få en ultimativ oplevelse hos det professionelle personale i omgivelser med rislende vand, duftende olier og afstressende musik. Spa'en har også yoga-, Tai Chi- og meditationsklasser.

Udforsk og oplev

På den sydlige del af østkysten ligger Parque National Del Este. En mangfoldig nationalpark med mangrove, laguner, grotte med underjordisk sø, kæmpe kaktus, dyreliv, smukke strande og uberørt natur. Ud for parken ligger den lille ø Catalina Island med smukke strande, farverige koralrev, delfiner og havskildpadder. I kan også tage på opdagelse i La Romana, som er den tredjestørste by godt 1 times kørsel fra hotellet. Her er der hyggelig stemning, butikker, cafeer, skønne strande og en toldfri zone. På tilbagevejen kan I stoppe i Altos de Chavón - en stilfuld kunsternerlandsby med eksklusive butikker og amfiteater.

Delfiner og kolonitid

I Manatí Park Bávaro kan I se delfinshows og optrædende heste. Der er søløver, skildpadder og eksotiske fugle. Desuden hvide strande og en kopi af en tainoindianer-landsby.

Den smukke hovedstad, Santo Domingo, ligger 2 ½ timers kørsel fra hotellet og er stedet, hvor man kan svælge i koloniarkitektur og historisk stemning.

Restauranter og barer

Vi anbefaler at tilkøbe halvpension, hvor fokus på kvalitet til enhver tid overskygger kvantitet. Det siger også en hel del om den høje standard på Westin Puntacana Resort & Club. Restauranterne serverer et bredt udbud af internationale og lokale retter med et kulinarisk og innovativt tilsnit.

Anani (inkluderet i halvpension)

Moderne restaurant, som tilbyder velsmagende retter, sunde retter fyldt med næringsstoffer og antioxidanter samt glutenfri- og økologiske retter. Åben morgen, frokost og aften.

Brassa Grill & Bar (inkluderet i halvpension)

Her finder I amerikansk inspireret mad og store bøffer.

La Yola

Prisvindende restaurant med á la carte. Indrettet som en yacht marinaen.

Bamboo

Morgenmadsbuffet og lækre retter lige fra tapas og helstegt pattegris til grillstegt hummer og cremet svamperisotto. Nyd maden i omgivelser designet af Oscar de la Renta.

Playa Blanca

Denne restaurant ved stranden serverer frisk fisk, skaldyr og grillet kød til frokost og middag. Kolde drinks og farverige cocktails serveres fra baren, hvor lokale musikere underholder ugentligt.

The Grill

Er beliggende ved golfbanen og tilbyder alt lige fra salater til møre bøffer.

Don Queco cigar & rum bar

Med en humidor fyldt med dominikanske cigarer og et menukort, hvor kun rom er nævnt hersker der vist ingen tvivl om, at denne bar er helt speciel. Her kan man nyde noget det bedste Den Dominikanske Republik har at byde på.

XL Caribbean The Dominican Republic Palacio Nacional Santo Domingo Government Building
Xl Dominican Republic Hotel Westin Puntacana The Brassa Restaurant Fish Wine Food
Xl Dominican Republic Hotel Westin Puntacana Horseriding Family Beach
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Den spektakulære havudsigt fra værelset, den luksuriøse spa, de mange faciliteter og topprofessionelle golfbaner gør Westin Puntacana til et oplagt feriested for både par, familier og flere generationer, der rejser sammen. 

 

Værelser med balkon og havudsigt

Smagfuldt indrettede værelser med elegante møbler, store panoramavinduer fra gulv til loft og en fantastisk havudsigt fra balkonen.

Alle værelser har bl.a. fladskærms-tv, internetadgang og WiFi (mod betaling), sikkerhedsboks, aircondition, minibar og kaffe- og te faciliteter. Badeværelset byder på rainfall-brusehoved, badekåber, tøfler, hårtørrer og toiletartikler.

Der findes værelser med en kingsize seng (anbefales til par) eller værelse med to queensize senge (anbefales til 2 voksne og 2 børn).

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly t/r med Air France
 • 7 nætter i traditionelt værelse med balkon og havudsigt. Kingsize seng til par og 2 queensize senge til 2 voksne og 2 børn. 
 • Morgenmad
 • Transfer lufthavn - hotel t/r
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Vidunderlig strandluksus på Den Dominikanske Republik, voksenpriser
RejseperiodeDobbeltEnkelt
20.07.24 ‑ 23.12.2426.000‑29.00038.000‑44.000
24.12.24 ‑ 31.12.2433.000‑35.00053.000‑55.000
01.01.25 ‑ 14.01.2541.000‑43.00067.000‑69.000
15.01.25 ‑ 14.05.2528.000‑30.00042.000‑46.000
15.05.25 ‑ 31.08.2525.000‑29.00037.000‑44.000
01.09.25 ‑ 01.12.2528.000‑31.00041.000‑46.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
WEB - Vidunderlig strandluksus på Den Dominikanske Republik, børnepriser 2-11 år
Rejseperiode1. barn2. barn
20.07.24 ‑ 01.12.2512.000‑14.00012.000‑14.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Øvrige udgifter
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer din rejse til Caribien

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Caribien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.