• Champagne ved poolen i solnedgangen på Jade Mountain, St. Lucia
  • Værelse med privat pool på Jade Mountain, St. Lucia
  • Pool på Jade Mountain, St. Lucia

Ultimativ luksus i Caribien

9 dage på St. Lucia med verdens bedste udsigt fra 36.000 kr.

Glæd jer til:

Et af verdens mest romantiske hoteller

St. Lucia – Caribiens smukkeste ø

Luksuriøs suite med udsigt til hav, bjerge og himmel

Enestående arkitektur, gastronomi og spa

Læs mere

Unik og luksuriøs privat suite på Jade Mountain 5* med egen infinity pool. Jeres romantiske suite har kun tre vægge. Den fjerde væg er helt åben med udsigt til havet og Pitonvulkanerne på St. Lucia.

Uovertruffen udsigt og arkitektur

Der findes ingen hoteller i verden, der kan måle sig med Jade Mountain på St. Lucia. Her går arkitektur, natur, romantik og luksus vitterligt op i en højere enhed.

Ikke bare er St. Lucia Caribiens smukkeste ø, men Jade Mountain overgår naturens egne kreationer i kraft af en visionær, nyskabende hotelkonstruktion, der trodser jeres vildeste fantasi.

Jade Mountain – banebrydende design

Søger I noget langt ud over det sædvanlige, er Jade Mountain lige sagen. Dette fantastiske mesterværk er en unik fusion af banebrydende arkitektur, uforlignelig naturgiven beliggenhed og ypperlig luksus.

Der findes intet andet hotel i verden, som bare ligner dette hotel, der i den grad er fornyende på talrige fronter.

Jade Mountain står som en smuk, rå knejsende monolit på kanten af en stejl bjergside med lange gangbroer i marmor og tropisk træ, himmelstræbende stensøjler og fabelagtig udsigt mod St. Lucias vartegn, de betagende Pitonvulkaner.

Med færdiggørelsen af Jade Mountain er en drøm gået i opfyldelse for ejeren Nick Troubetzkoy. Hans arkitektoniske visioner er udlevet – i fuld harmoni med den omkringliggende caribiske natur. Miljø, bæredygtighed og økologi indgår som en fast del af den daglige drift, og prioriteres særdeles højt.

Jeres suite på Jade Mountain

Som udtryk for hotellets kompromisløse koncept og tårnhøje ambitioner, indkvarteres I i en overdådig suite med privat infinity pool og vidunderlig, luksuriøs indretning.

Hver suite er fra 130-185 m2, der er fem meter til loftet, et udsøgt møblement – og kun tre vægge!

Soveafdeling, opholdsstue og pool flyder sammen og udgør en fantastisk platform, som sad I på en svævende scene, hvorfra I kan skue ud over Det Caribiske Hav og de smukke vulkaner, I aldrig bliver trætte af at kigge på.

Frit udsyn og 100 % privatliv

Den fjerde væg er således undladt, men pga. den geniale konstruktion og suiternes dybde, bliver I hverken generet af regn eller blæst, tværtimod hersker der døgnet igennem en behagelig temperatur.

Og et hyggeligt moskitonet over den romantiske himmelseng sikrer, at der ingen gener er fra uønskede natlige gæster.

Hver suite er forskelligt indrettet. Møbelvalg og de selvlysende farverige kakler, der er anvendt i poolen er unikke, og findes ikke magen til andre steder.

Afstressende forkælelse

For at sikre maksimal ro og afstressning er her tekno-frit, så I må undvære tv, radio og telefon. Men roomservice står på spring 24 timer i døgnet med alt hvad hjertet begærer. Der findes fire sanctuary kategorier: Sun, Moon og Star, der alle har infinity pool, og Sky der er uden pool.

På toppen af den fantastiske bygning finder I en terrasse, hvor I kan nyde solnedgangen med 360 graders vue over øen og Det Caribiske Hav.

Økologisk gastronomi og velvære

I Jade Mountain Club kan I indtage gastronomiske måltider og drikkevarer ligeledes med udsigt til Pitonerne.

Da dagsordenen naturligvis står på forkælelse, livsnydelse og velvære tilbydes der alskens spabehandlinger både i jeres suite eller det indbydende "Elysium Spa". Jade Mountain positionerer sig således blandt verdens førende og mest unikke hoteller, så I er garanteret en oplevelse for livet her.

Nick Troubetzkoy ejer desuden det eksklusive hotel Anse Chastanet Resort 4*, som ligger i umiddelbar tilknytning til Jade Mountain. Her er I velkommen til at benytte restauranter, strande og øvrige faciliteter.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Ultimativ luksus i Caribien
RejseperiodeDobbeltEnkelt
28.04.21 - 14.07.2140.000-44.00069.000-76.000
15.07.21 - 25.10.2135.000-41.00059.000-70.000
26.10.21 - 15.12.2143.000-45.00075.000-77.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

  • Flyrejse København – St. Lucia t/r
  • Lufthavnsskatter og afgifter
  • 7 nætter i Sky Jacuzzi Suite på Jade Mountain 5* inkl. morgenmad (i perioden 20. december - 3. januar er priserne dog inkl. halvpension)

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Transport mellem lufthavnen og Jade Mountain på St. Lucia (taxi koster ca. 75 USD)

Bemærk

  • Afrejse fra dansk provins muligt mod tillæg