• Cook Island er den rene paradis
 • Familie på stranden på Aitutaki, Cook Islands
 • Den lille ø Ee nær Aitutaki, Cook Islands

Øhop i Paradis: Rarotonga og Aitutaki

Håndplukkede resorts på Cook Islands, 16 dage fra 45.000 kr.

Glæd jer til:

En villa på guddommelige Aitutaki, Cook Islands

Sejltur på lagunen og besøg på One Foot Island

Stor lejlighed på Rarotonga, Cook Islands

Rundtur og show med middag

Udvalgte 3+* og 4* strandhoteller forbeholdt voksne

Læs mere

Oplev Cook Islands på skønne resorts. Nyd en villa på Aitutaki med sejltur på den vidunderlige lagune. Og bo i en stor lejlighed på Rarotonga, hvor I har et spændende møde med den polynesiske kultur.

På Stillehavsøerne Rarotonga og uendeligt smukke Aitutaki i Cook Islands har vi udvalgt 4* og 3+* resorts, der ligger ud til de brede, hvide strande.

Vi inkluderer spændende udflugter og også vouchers til betaling på de lokale restauranter, hvis I ikke selv brænder for at stå i køkkenet.

Kun for voksne

Både på Rarotonga og Aitutaki har vi udvalgt resorts, hvor der lægges vægt på en fredelig stemning. Begge resorts modtager derfor ikke børn under 12 år. Rejser I med børn, så se vores familieeventyr i Polynesien.

Aitutaki med den smukke lagune

Hvis man rejser til Cook Islands, SKAL man se Aitutaki. Enten på en dagsudflugt fra Rarotonga eller endnu bedre: Ved at tage nogle overnatninger på øen, der byder på en af Stillehavets smukkeste laguner.

Det sidste er naturligvis at foretrække og også det, I skal opleve på denne rejse. I bliver modtaget med blomsterkrans på Rarotonga og flyver med det samme det lille stykke videre til Aitutaki. Glæd jer til at se det smukke ørige fra luften.

Villa på Aitutaki

Alle, der rejser til Cook Islands, kan sende en venlig tanke til New Zealænderne og deres måde at rejse på. De har nemlig en forkærlighed for fuldt udstyrede bungalows og lejligheder med masser af plads. Og Cook Islands er en af deres favoritter.

Fremme på Aitutaki bliver I endnu en gang budt velkommen og kørt til jeres hotel. I skal bo 5 nætter i en villa på Tamanu Beach Resort 3+*. Det er et fantastisk resort lige ud til stranden på den vestlige side af Aitutaki.

Der er 22 villaer, to swimmingpools, to barer og en restaurant direkte på stranden. Beachfront-værelserne ligger kun få skridt fra stranden, der lokker med noget af det bedste badevand på Aitutaki. De resterende bungalows ligger blandt skyggegivende kokospalmer i en tropisk have.

Der er snorkeludstyr og kajakker til fri afbenyttelse. Kort sagt byder Tamanu Beach på en smuk beliggenhed i fredelige omgivelser.

Hver morgen starter med tropisk morgenmad, og senere på dagen kan I nyde tilbuddene fra de lokale restauranter. Vi inkluderer 5 vouchers pr. person til en værdi af 50 NZ$ hver, som I kan bruge, når I skal betale på 6 forskellige restauranter i området.

Udflugt på lagunen

Set fra luften ligger Aitutaki som en lysende ring i det dybblå Stillehav. Det store beskyttende koralrev omkranses af hvide bølgetoppe, og inde i ringen ligger den turkise lagune og rækken af smukke atoløer. Så uendeligt smukt.

Vi inkluderer en sejltur på lagunen, der er berømt for sin snorkling. I går også i land på legendariske One Foot Island, hvor stranden regnes som en af de absolut bedste i hele Oceanien. Her kan I nyde en frokost, det hvide sand, de farverige fisk og det klare vand.

Stor lejlighed på Rarotonga

Efter 5 nætter på Aitutaki går jeres rejse til Cook Islands nu tilbage med fly til til Rarotonga. Her venter syv nætters ophold på Te Vakaroa Villas 4* på Muri Beach.

Villa ved smukke Muri Beach

Te Vakaroa Villas ligger med direkte adgang til den smukke Muri Beach. På denne del af Rarotonga ligger revet også som en beskyttende ring, som I oplevede det på Aitutaki.

Mellem revet og fastlandet ligger lagunen og små atoløer, og inde på land kommer først den hvide strand og hotelområdet, hvorefter de frodiggrønne bjerge rejser sig mod den blå himmel.

Resortet er flot og moderne indrettet med fantastiske lejligheder. Poolen er lækker og udsigten over stranden og lagunen er blandt de bedste på øen.

Her er kun seks lejligheder. Etværelses lejlighederne ligger i stueplan med direkte adgang til pool og strand, mens toværelses lejligheder ligger på første sal med stor altan og en smuk udsigt.

Hver lejlighed har mindre køkken, tv, stereoanlæg, internet adgang og naturligvis aircondition. Kun børn over 12 år accepteres.

Masser af aktiviteter

Te Vakaroa Villas ligger bekvemt mellem Rarotonga sejlklub og Pacific Resort Rarotonga, så der er et bredt udvalg af restauranter og aktiviteter som sejlsport, svømning, snorkling, kajak og windsurfing.

Rundtur på Rarotonga

Rarotonga er den største af Cook Islands 15 øer. Øen er 30 km i omkreds, og de to busruter bringer jer nemt til f.eks. hovedstanden Avarua. De kører hver sin vej rundt, så der er altid en bus hjem igen.

Før I hopper på bussen, arrangerer vi dog en halvdagstur med guide, der giver jer et hurtigt indtryk af øen, muligheder og afstande. I kommer øen rundt i en minivan med en lille gruppe af andre rejsende.

Aftenshow med polynesisk kultur

Den polynesiske kultur er præget af dans, sang og dejlig mad, hvor f.eks. havet er et skatkammer af friske råvarer. Det kommer I til at få et spændende indblik i, når vi inviterer til en festaften, hvor I bliver hentet ved jeres lejlighed og senere kørt tilbage igen. Glæd jer til at blive fyldt med glæde, energi og skønne retter.

Vouchers til restauranter er inkluderet

I kan selvfølgelig gå i de lokale butikker eller supermarkedet i Avarua for at købe ind til hjemmelavet mad, men vi inkluderer alligevel 7 x 50 NZ$ vouchers pr. person, som I kan bruge til at betale med på mange restauranter på øen.

Tal med vores rejsekonsulenter om dette øhop i Paradis og glæd jer til at opleve Cook Islands på udvalgte hoteller.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Øhop i Paradis: Rarotonga og Aitutaki, 16 dage på Cook Islands
RejseperiodeDobbeltEnkelt
09.04.21 - 31.03.2244.000-50.00064.000-69.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Rarotonga t/r via London og Los Angeles med SAS og Air New Zealand
 • Lufthavnsskatter
 • Indenrigsfly Rarotonga-Aitutaki t/r
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r på Aitutaki
 • 5 nætter på Tamanu Beach 3+*, Aitutaki. One Bedroom Beachfront Villa, inkl. morgenmad
 • Daglig voucher på NZ$ 50 til brug på restauranterne på Aitutaki
 • Oplevelse: Sejltur på Aitutaki lagunen, inkl. frokost
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r på Rarotonga
 • 7 nætter på Te Vakaroa Villas 4*, Rarotonga. One Bedroom Villa, inkl. morgenmad
 • Daglig voucher på NZ$ 50 til brug på over 30 forskellige restauranter på Rarotonga
 • Oplevelse: 4WD ørundtur
 • Oplevelse: Polynesisk kulturaften, inkl. middag

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Lokal lufthavnsskat på NZ$ 30 pr person ved afrejse fra Rarotonga