XL Costa Rica Corcovado Lapa Rios Eco Lodge Beautiful View
Corcovado, Costa Rica

Lapa Rios Eco Lodge

Bungalows i kronjuvelen blandt Costa Ricas Nationalparker

Få den ultimative regnskovsoplevelse i Corcovado National Park i Costa Rica. Nyd en biologisk mangfoldighed uden sidestykke og bungalows omgivet af et privat reservat i regnskoven. 

Corcovado National Park på Osa-halvøen i det sydvestlige Costa Rica regnes af mange biologer som den ultimative regnskovsoplevelse i Costa Rica. Alligevel er parken mindre besøgt end f.eks. Monteverde, da Corcovado ikke ligger på den gængse turistrute. Det tager 7 timer at køre hertil fra San José, men I kan vælge at flyve og blive hentet i lufthavnen. Uanset hvordan I kommer hertil, bliver I så rigt belønnet. 

På opdagelse i regnskoven i Corcovado

Regnskoven huser også pumaer, tukaner, træfrøer og meget mere. Glæd jer til at gå på opdagelse med naturguider, der er eksperter i at se det, I aldrig selv ville få øje på. Og gå også en tur op i det høje udsigtstårn. Her er aktiviteter for alle aldre inkl. badeture i vandfald.

XL Costa Rica Corcovado Lapa Rios Eco Lodge Pool With A View
XL Costa Rica Corcovado Lapa Rios Eco Lodge Wonderful View
XL Costa Rica Corcovado Lapa Rios Eco Lodge Plant A Tree With Us
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Afslapning på Lapa Rios Lodge

Mellem gåture i regnskoven kan I f.eks. slappe af ved lodgens pool, nyde en drink i Lapa Lapa Bar, få en massage i spaen, deltage i yoga eller tage til en af de nærliggende strande. Gå også omkring naturguidernes hytte. De passionerede guider deler meget gerne deres viden om regnskoven med jer. Når sulten melder sig, venter dejlig mad på den udendørs á la carte restaurant Brisa Azul.

Lapa Los Rios kombineres med rejser til Costa Rica eller som forlængelse på rejsen Costa Ricas naturvidundere.

Bungalows og panaromaudsigter i Corcovado

Corcovado National Park dækker et område på 454 km2 på Osa-halvøen. I tilknytning hertil ligger Lapa Rios Eco Lodge med 17 bungalows i et privat reservat på 4 km2. Lodgen er anlagt i 350 m højde med enestående udsigter ud over regnskoven og Stillehavet, som lokker med sine dejlige strande. 

Nærkontakt med naturen

I er i nærkontakt med naturen, og bare lydkulissen med det rige fugleliv og larmende brøleaber er eventyrlig. I falder i søvn til lydene og duftene af regnskoven og vågner til dem, for jeres palmetækkede bungalow har kun insektnet og ikke glas i vinduerne. 

I har bakkedragets brise og en loftsvifte til afkøling, men ikke aircondition, for hvem vil høre på det midt i regnskoven? Det ville samtidig være mod lodges stærke fokus på bæredygtighed. Drikkevandet kommer f.eks. fra en naturlig kilde under lodgen. 

De 17 bungalows er fordelt ud på bakkedraget med trapper og boardwalks imellem, så man går inde i junglen. Til jeres bungalow er en møbleret terrasse, hvor I kan nyde stemningen og udsigten. Farverige araer flyver omkring, aber hopper rundt i træerne, mens dovendyr af natur tager det hele lidt mere roligt. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Costa Rica

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Costa Rica. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Costa Rica ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.